Някои знае ли на каква хартия се правят обложките на дисковете и от къде мога да си купя? По книжарниците няма такава хартия. Не се базикам много ми трябва ако някои знае моля да ме светне по въпроса.
Някои знае ли на каква хартия се правят обложките на дисковете и от къде мога да си купя? По книжарниците няма такава хартия. Не се базикам много ми трябва ако някои знае моля да ме светне по въпроса.
Обложки в какъв смисъл ? Лепенката в/у диска или самата хартиена обложка ?
При всяко положение, има поне 1000 различни вида - повечето са хромови хартии.
За хартиената обложка питам. Тия лъскавите. И от къде моге да се купи такава хартия ?
Да - в 70% е хромирана хартия. По принцип не е нищо особено, трябва да я има в по-големите книжарници (office 1 superstore ?)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да - в 70% е хромирана хартия. По принцип не е нищо особено, трябва да я има в по-големите книжарници (office 1 superstore ?)
<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ще потъдся такава да видя ще ми свърше ли работа, нямах си на идея каква може да е тази хартия тенкс[:D]