Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 29 от общо 29

MP3 плейър за кола

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2003

MP3 плейър за кола

Абе то туй за шумовете е малко относително, щото мойта 15-годишна таратайка си ги внася тъй или иначе. Особено с над 80 и свалени прозорци /зимата по-се трае/. Така, че дори и да се загубят част от високите не е проблем в такава среда.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

MP3 плейър за кола

Яа-а.. Четири модифицирани QUAD405 усилвателя (200W), захранвани с импулсна схема за повишаване на напрежението от 14.4 V на +-40 V. Отзад - две осемнадесет инчови чудовища (или по-малки.. зависи колко място има), плюс две раздиращи високи.. Отпред, на всяка врата по един от тези учудващо-малки-но-ужасно-ефективни говорители, които могат да те шашнат със съотношението си плътен звук/размер. Ако акумулаторът ви не издъхва, можете да си сложите и още един QUAD да ви друса колата.. :Р Естествено, всичко е прикрито и на пръв поглед колата няма никакъв по-особен музикален потенциал (против крадци - не винаги е задължително всичко да се вижда.. Keep dreamin` .. But.. http://mladkonstruktor.bg/Amp.htm Make it by yourself Fu*k da $.. Ние сме за евтиното качество Let's rock!

4. Тук е от
    May 2003

MP3 плейър за кола

За тоя QUAD405 съм чувал добри отзиви!

wireman може ли да дадеш схемата на захранването?

5. Тук е от
    Mar 2001

MP3 плейър за кола

Нека ви кажа нещо:<font size="3">Шофирането на силна музика в колата е ОПАСНО</font id="size3">.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

MP3 плейър за кола

Какво му е опасното ? Особено яко е, с увеличавне на скоростта и музика да се усилва...

7. Member
    Тук е от
    Dec 2000

MP3 плейър за кола

Не е нужно да усилваш много за да се кефиш. Важно е качеството на звука. А с касетка е тъпо но се понася а и предполадам има си касетки и касетки (адапторни де) а и е важно как ще ти пасне на главата на касетофона. Кайсо има си и стабилно направени мп3 с които размера пак е по малък а разликата между такава мп3ка и цд едва ли ще усетиш с музика в колата. Да не говорим за паразитните шумове идващи от движението на таралясника(т.нар. кола).

8.  

9. Тук е от
    Apr 2003

MP3 плейър за кола

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какво му е опасното ? Особено яко е, с увеличавне на скоростта и музика да се усилва...

<div align="right">оргинално мнение на Aquadark</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Колкото е по-силна музиката толкова по-малко те дразнят нередовните шумове от окачването и двигателя []

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

MP3 плейър за кола

Четох някъде за направено проучване, че хората, които слушат силно музика в колата правят много повече катастрофи, отколкото тези, които слушат тихо или изобщо не слушат. Аз лично слушам доста силно силно музика в колата, но никога не съм катастрофирала. Имаше само един случай, дето една линейка надувала сирените зад мен, а аз изобщо не съм я чувала от музиката - сигурно доста *** съм отнесла. Все пак съм съгласна,че силната музика притъпява реакциите - не чуваш, ако някой ти свирка, не чуваш шума на двигателя, разсейваш се. Мисля, че ако караш наистина много бързо, трябва да си изцяло концентриран в карането, а не в музиката:-)) Ама пък иначе си е скука без музика[]

11. Member
    Тук е от
    Feb 2001

MP3 плейър за кола

Така си е Sunny, но друго си е да усилиш някоя песен, която ти харесва...

12. Member
    Тук е от
    Dec 2001

MP3 плейър за кола

Наистина, без музика е скучно, но обичам да чувам и двигателя - особенно над 5000 об/мин - музика за душата:-))

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

MP3 плейър за кола

Малеееей, Muncho, извади и душата на тая кола бе човек, по-полекичка я давай[]

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

MP3 плейър за кола

В интерес на истината, много рядко карам по този начин, но и силна музика не мога да търпя вече - годинките.....

16. Member
    Тук е от
    Dec 2001

MP3 плейър за кола

Музиката не пречи чак толкова на реакциите, просто влияе на психиката Някоя от любимите ви, "раздвижващи" песни, малко понадутичка, доста добре ще ви повлиае - газ, газ, газ...

[offtopic]

vampi, съжалявам, че не отговорих по-рано... Схемата на захранването е стандартна: трансформатор със средна точка, 2 кондензатора от по 4700 до 10000 uF, гретц на подходящо напрежение и ток. За да не чертая сега схема, можеш да видиш ето този линк: http://neomontana.dir.bg/schemes/66s1.gif - типично дуполярно захранване Специално при мен трансформаторът е за стерео вариант на усилвателя, т.е. : 2 х 35 V ( след кондензаторите напрежението кове +-50 V , 500 W. Ако ти трябва още информация, само кажи

[/offtopic]

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

MP3 плейър за кола

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Музиката не пречи чак толкова на реакциите, просто влияе на психиката Някоя от любимите ви, "раздвижващи" песни, малко понадутичка, доста добре ще ви повлиае - газ, газ, газ...

<div align="right">оргинално мнение на wireman</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Нещо като да караш bike с walkman [8D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. мп3 плейър в стара кола
    От bluefish във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 17
    Последно: 13-02-16, 12:15
  2. Каква кола?
    От pavelkv във форум Автомобили
    Отговори: 29
    Последно: 10-06-09, 01:31
  3. Препоръчайте GPS за кола?
    От centrino във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 12
    Последно: 04-06-08, 23:36
  4. cd mp3 за кола
    От qni във форум Озвучаване на автомобила
    Отговори: 3
    Последно: 14-02-06, 12:34
  5. Песни за кола
    От armani` във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 11-02-05, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе