ами ще си вземам ХР и ще чакаме да видим какво с него няма да е наред след година..... две
ами ще си вземам ХР и ще чакаме да видим какво с него няма да е наред след година..... две
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В лиценза на Уин98 пише: "...забранява се отдаването под наем...",
<div align="right">оргинално мнение на Legolas</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И къде точно го прочете това щото аз или съм сляп или гледам друг Windows98SE?
* Rental.
You may not rent, lease or lend the SOFTWARE PRODUCT.
ако имаш това предвид, то доколкото ми позволява да си го преведа скромния ми английски, значи че нямам право да ти дам да си го инсталираш на твоя компютър
Ами верно ти е скромен английския! []
А по темата за пиратството - вижте в какво се е превърнал:
http://www.isonews.com/
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хи хи хи пробваи с "Z" вместо с "S" накрая []
<div align="right">оргинално мнение на Vova</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ясно е, че ще се преместят - казаха ми го когато ми показаха и стария сайт...
Въпроса е какво пише сега на него и...
...кой в коя килия е?
[xx(]
То Ma3x хубаво ще с еоправи, ама дали ще се зашпазаят превилвгиите на дъртите постители?
Що се отнася до Win-а едиственият клуб в който аз знам че има XP е Aliens Club, другите в които хода са си с 98 Oem.
Пук и лично аз XP-о не мога да го гледам, сложих го за малко, обърка ми всичко, един куп игри не тръгнаха, на МЕ съм си и на него ще си остана докато не излезе подготвяния Win fom geamer's.
Има и във виртуален свят (е как не като бате Ваклин притежава ОнТайм...)![]()
Ах, тази Матрица :Р
Част от ПСтата са с линукс, с уолпейпъри с един голяяяяяяяяяяям пингвин с БФГ и "линукс рулз" на капата. Вива!
Конкуренцията е лошо нещо! Неприятното е, че монопола е още по гадно състояние![}]
Naistina e kofti, tuka (v bs t.e.) po4naha da zatvariat po malkite klubove ve4e ... iavno nomera s licenzite si izigra roliata ...
Нали знаеш големите риби понякога влизат в малките мрежи...пък и нашия манталитет е такъв, ако някой избие нагоре го дърпаме надолу...това е неприятната ни концепция![xx(]