interesuvame dali ima takava programa deto da ne ti se otvarqt cd-rom-vete ?!! Zaradi brat mi e da ne kachva igri na PC-to che golqm haker e stanal mnou razbira i t.n. che sa iznervam . ta vsichki comment sa dobre doshli 10x na all.
interesuvame dali ima takava programa deto da ne ti se otvarqt cd-rom-vete ?!! Zaradi brat mi e da ne kachva igri na PC-to che golqm haker e stanal mnou razbira i t.n. che sa iznervam . ta vsichki comment sa dobre doshli 10x na all.
1) Пищи на кирилица
2) обясни си по-точно проблема... Какво имаш предвид под "да не се отварят cd-тата"?
Пък да беше написал и каква OS използваш.
Ако си на NT, 2000, XP проблема е нулев.
Вероятно искаш брат ти да не може да отваря CD_то и да слага дискове в него..
Опитай това дали работи:
http://www.fomine.com/cdeject.html
BTW: Ако брат ти после дойде във форума да пита как да го отвори, да знаеш, че и на него ще му кажа []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За тапаци ще обесня сега:
Значи искам програма, която да прави така че да неможе да ми се отваря флопито с диска
голямото флопи, а под чекмеджето, кадето се слага диска има едно копче Eject съответно
като го натиснеш и пет хиляди пъти да го натиснеш да неможе да се отвори скапания сд-ром
да не може да се пъха вътре диск, а като си седна аз пред РС-то да махна съответната програма
която съм стартирал със стартъп-а или там които и да било да си отворя сд-рома, тва там дето се пъха диска, грамофоно-четеца.
Смятам че бях достатъчно тъп.
Thank you.
<div align="right">оргинално мнение на Shakedown</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Бих ти препоръчал да си пооправиш речника малко, ако искаш да общуваш с когото и да било.
--------
<font color="orange">По темата:</font id="orange">
Една много добра възможност е програмата Windows Security Officer (WSO).
А, ако горния линк не работи пробвай <font color="red"><u>този</u></font id="red">.
А най-добре виж <font color="orange"><u>тази</u></font id="orange"> програма!
Виж сега какво ще ти кажа Shakedown. Аз лично не разбирам защо те дразни интереса на брат ти. Може би защото ти си малоумник и не вдяваш много много. За мен ти не си нищо повече от ДОЛЕН ЧЕКИДЖИЯ. Това е моето мнение за теб. Извинявам се на хората, които са принудени да четат това.
разговора придоби "груб селскостопански характер" с елементи от "Указ № - не знам кой номер беше , ама за самозадоволяването нещо..
/offtopic/ иначе задниците си ги бива, даже много
абе , сетих се за нещо , ама не е СОФТ , а е ХАРД :
просто всеки път си изскубваш IDE кабела на CD-ROM-а .. - нали братчето ти е софтуерист , а не хардуерист - нямаш ядове , пък ти като си седнеш на компа - просто си го включваш отново!
не ти предлагам да му изключиш захранването, щото братчето ще се светне - няма да свети лампичката(диода)