Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 21

Има ли Келепир в "РС-Залите" вече

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2003

[?] Здравейте приятели и колеги. На ръба съм да направя РС-Game Зала,но ме притесняват няколко момента понеже ще ми е за първи път.

Искам вашата помощ и подкрепа за моята утеха[] /така да се каже де/. Въпросите ми са следните.

1. Има ли печалби в залите ?

2. Кое ще ми даде предимство ?

3. С каква кофигурация трябва да са РС-тата, и от кой да ги купя за най-добре.

П.П. Проекта за залата е с 20 РС-та. Притеснява ме факта чя със всяка седмица едно РС се обезценява средно с 10 $, а това прави- 800$ на месец. Ето от това заключение маи ми идват кахърите.[]

Много ще съм ви благодарен и признателен ако Помогнете.[)]

2.  

3. Тук е от
    May 2001

Да ти кажа, пари се правят но неостана от кого. Не ме разбирай погрешно - просто хората се "окъсаха" докрай. С този цар-господар и тъпото му обкръжение, не малък, не среден и едър бизнес няма да остане. Идват децта по пет, а играе едно - другите гледат и коментират. Щом "химически чистения" на пари, като Матрицата затварят, направи си сметката ще имаш ли келепир. Колкото за обезценяването - к'во те бърка. Важно е да ти вървят новите игри...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Ако искаш всичко да ти е изрядно - келепир НЯМА.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Ако си наредиш нещата - може и да правиш. Само знай съвети никой не може да ти даде защото навсякъде трябва да се действа локално. Обиколи конкурентите на близо, виж конфигурациите им, цените им, разположението им (училищата са ключови, но близо до тях може да имаш проблеми ако не спиш с директорката []) По важно е не с какви компютри си, а кой и как ти ги подържа, какви игри и колко често се инсталират и т.н. Сядай с лист и химикалка и пиши поне 100 пъти докато решиш какво къде и как! Може и да ти звучи елементарно, като съвет, но имам зала от 5 години и мога да ти кажа, че каквото и да ми казваха преди началото, всичко се обърна наопаки, а и времената се менят бързо,... МНОГО БЪРЗО! Смятай и слагай големи резерви! Докъто се научиш да я подържаш - зор ще видиш! А и след това. [] Малко прилича на кръчмарска работа иска много ежедневни грижи и ПРИСЪСТВИЕ. Всичко останало си идва на мястото.

Успех!

6. Member
    Тук е от
    Feb 2002
    Живее в
    София

Legols е прав, и аз стигнах до същите изводи. Вече 4 години се занимавам и честно да ти кажа зора е голям. Държавата гледа да ти вземе всичко, обаче от теб зависи колко ще и дадеш... Наистина ако всичко ти е изрядно келепир няма за съжаление освен ако не си единствен в един голям квартал. Предимство както навсякъде дава доброто отношение с клиентите. За конфигурацията честно да ти кажа трябват пари, така че колкото повече толкова по-добри компюрти нали? Лошото е като почнат да се правят компромиси, навремето аз заложих на по-хубави монитори, другото все пак по-лесно се сменя нали

Е, успех все пак

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

първата зала дето я отворих беше 91 година, с Правец 16 и Правец 8, тогава за Интернет не бяха чули дори в Америката.

съвета ми е следния: Ако мислиш да даваш само Интернет - вземи максималко евтини компютри/ 300-400 MHz/ плати малко повече на някой разбирач да ти кажи Линукс /парите са оправдани, щото само лиценца на XP е 150$/ и това е.

Ако мислиш за игри и искаш да си изряден - забрави, няма начин просто, не може да насмогнеш нито да плащаш лицензите, нито да ъпгрейтваш щайгите толкова бързо колкото се роят игрите

8.  

9. Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Legols е прав, и аз стигнах до същите изводи. Вече 4 години се занимавам и честно да ти кажа зора е голям. <font face="Arial"><font color="red">Държавата гледа да ти вземе всичко, обаче от теб зависи колко ще и дадеш... </font id="red"></font id="Arial">Наистина ако всичко ти е изрядно келепир няма за съжаление освен ако не си единствен в един голям квартал. Предимство както навсякъде дава доброто отношение с клиентите. За конфигурацията честно да ти кажа трябват пари, така че колкото повече толкова по-добри компюрти нали? Лошото е като почнат да се правят компромиси, навремето аз заложих на по-хубави монитори, другото все пак по-лесно се сменя нали

Е, успех все пак

<div align="right">оргинално мнение на PROKOBA</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ето това е истината .... {горе с червеният цвят} !!!!!! Oткакто го проумях си увеличих доходите. [:D]

10. Тук е от
    Apr 2003

Благодаря на всички които ми дадоха съвети и наставлвния Че моето си е новобранска работа точно в Залите си е така. Но сам се научил да питам и знам че винаги има по-добри от добрите ,да ти осветят правия път. Наистина държавата гледа да ти вземе всичко,но недаи си боже да ми вземат и компютрите и гащите, Кво му се вика на това ? Аз ше му кажа нещастен банкрут . А колкото до мониторите сам избрал 19" MAG Flat. Ако съм объркал-казвайте.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

i 17" ne e losho, osobeno wpredvit cenowata razlika m/u 19 i 17

no po princip ot usta na usta sa nosi "sha hodia w onaz zala s jakite 19ki"

12. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Ако можеш доплати си за гаранция, че MAG малко ме съмняват...

...ако ти гръмне няое ТХО на втората година...

...а иначе 19" е екстра!

13. Тук е от
    Apr 2003

Някои знае ли,колко процента отстъпка правят продавците на компютри. За 20 Парчета. Имам предвид за база цените от вестник "Компютри" - Jar- и от там надолу колко % ще ми свалят.

Много шарени мнения сам събрал до сега от Псевдо-Специалисти. Питам тук във Форумчето щото съм останал с впечатление че наистина тук има Освдоменост. Danke Zehr )

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2001

Ами няма да е голяма отстъпката 3-6%. Black adder кои нормален клиент ще се бори с линуксите дето ще ги сложиш? Или за всчко ПЦ ще има консултант. )

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Black adder кои нормален клиент ще се бори с линуксите дето ще ги сложиш? Или за всчко ПЦ ще има консултант. )

<div align="right">оргинално мнение на MANIAK</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

ако беше виждал линукс и KDE нямаше да задаваш подобен тъп въпрос

точно 'неспециалиста' няма да направи никаква разлика дали е на Линукс или Виндовс - качваш си една Mozila, качваш си едно LICQ и това е. какво повече ти трябва за интернет, та чак и 'консулстант' да му слагаш на лузера? да не мислиш че както си гледал по филмите, ще трябва да пише по 10 реда на С++ програми за да влезе в някоя страница?

17. Member
    Тук е от
    Sep 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ако беше виждал линукс и KDE нямаше да задаваш подобен тъп въпрос

точно 'неспециалиста' няма да направи никаква разлика дали е на Линукс или Виндовс - качваш си една Mozila, качваш си едно LICQ и това е. какво повече ти трябва за интернет, та чак и 'консулстант' да му слагаш на лузера? да не мислиш че както си гледал по филмите, ще трябва да пише по 10 реда на С++ програми за да влезе в някоя страница?

<div align="right">оргинално мнение на Black Adder</div id="right">

Подкрепям напълно! ^^^

...даже и на някои игри ще може да се играе без кой знае каква нужда от support.

18. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Black adder е напълно прав. Сега в клубовете с Win XP пък и преди какво можеше да се прави ? Само 2-3 неща 1. IE (някаква версия), 2. Mplayer, 3. ICQ или аналог, чатовете не ги броя. С линукса е същата история. А най хубавото е, че са безплатни. Така лапачите на готови пари ще останат с пръст в устата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. AMD + ATI вече е факт
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 30-07-06, 12:28
  2. EDGE - вече и у нас
    От Lupus във форум Технологии
    Отговори: 18
    Последно: 16-03-05, 01:40
  3. AMD Thoroughbred - вече ги има!!!
    От LordOfEvil във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 4
    Последно: 06-04-02, 00:34
  4. Вече има USB 2.0 за WinXP...
    От LordOfEvil във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 06-02-02, 17:24
  5. Вече и в БГ,и то доста:-)
    От DPetrov във форум Коментирай новина
    Отговори: 26
    Последно: 17-01-02, 23:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе