Резултати от 1 до 7 от общо 7
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By ru-boy

Официално от днес Нокия не произвежда телефони!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Smile Официално от днес Нокия не произвежда телефони!

Nokia е мъртва. Още, когато решиха, малоумно, да предпочетат Windows 8 вместо Android в телефоните си, разбрах, че това е краят им.
    Вече е Microsoft http://techcrunch.com/.../microsofts-7-2bn-acquisition.../
    Мобильное подразделение Nokia теперь официально принадлежит Microsoft | Windows Phone Ето и за русофилите.
    Този пост е редактиран от ru-boy; 25-04-14 в 22:03.
    kod одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Отговор: Официално от днес Нокия не произвежда телефони!

Язък, сега едва ли ще стане по-добре положението им. С умиление си спомням 2000 година колко щастлив бях от новата си Nokia 3310.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

сполетя ги съдбата на сименс и сони .. след като бяха еталон за телефон години наред .. очаквано между другото то аз не съм виждал човек с нокия от години .. в къщи имам един който работи ще си го пазя за спомен

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

И аз си държа един 6610, който все още ползвам за някои тестове.

6. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Явно съм един от малкото останали фенове на марката.До 2003г имах един Ериксон Т65 и оттогава съм само на Нокия.Имах един от култовите модели 6310i, после за известно време 6300, но там с батериите не се разбрахме.После мирясах с една E51, която се ползва и досега редом с модела Е5. Taка и не можах да приема концепцията с тъчскрийн и телефон голям колкото Рибния буквар.След като обаче това е световна тенденция явно предимства има, но аз поне - за себе си не мисля скоро да взимам по-голям телефон.Е51 -чката е перфектна, ляга ми в ръката идеално.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

точно Е51 имам из нас,корава машинка .. жена ми го ползва доста време ,сега мина на тъч скрийн .. и аз съм скаран с тъчовете ,ползвам Блекбери

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

В петък Microsoft обяви финализирането на сделката по придобиването на мобилния бизнес на компанията Nokia. Във връзка с това някои потребители решиха, че Microsoft Mobile ще преименува произвежданите досега серии смартфони, като се откаже от марката Lumia.Оказва се обаче, че Microsoft няма подобни планове. Според условията на сделката, софтуерният гигант има право да използва принадлежащите на Nokia търговски марки през следващите 10 години. Това означава, че Microsoft ще може да продава смартфоните, които ще пусне на пазара през следващите десет години, под марките, използвани допреди придобиването от финландския производител. Ще добавим, че според експерти отказът от марката Nokia в полза на нови марки би бил голяма грешка от страна на Microsoft, тъй като тази стъпка би се отразила отрицателно върху продажбите на устройствата.Изглежда, че към това мнение се придържа и Microsoft. Бившият шеф на Nokia Стивън Елоп, който стана изпълнителен вицепрезидент на разширеното подразделение Microsoft Devices Group, потвърди, че Microsoft ще продължи да се използва не само марките Lumia и Asha за смартфони, но ще продължи да произвежда и мобилни телефони от семейството X."Ние сме твърдо решени да продължим поддръжката на мобилните телефони, устройствата от семейството Asha и Nokia X", заяви по-рано Елоп в хода на изложението Mobile World Congress, провело се през месец февруари тази година. На въпрос по този повод от страна на потребители, усъмнили се в думите му, компанията Nokia отговори в своя микроблог в Twitter: "Ние ще продължим и занапред да използваме продукция под марката Nokia, тъй като Microsoft придоби лиценз за търговската марка Nokia за определен период от време".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 20-04-12, 21:34
  2. Панасоник спира да произвежда телевизори
    От mistreated във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 23-10-11, 14:16
  3. Нокия N900 или Нокия X6 или друг мобилен телефон???
    От justify във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 11-12-10, 14:27
  4. Днес Google ще обяви официално новия Android 2.3 Gingerbread?
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 06-12-10, 16:55
  5. Отговори: 0
    Последно: 24-11-10, 13:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе