Резултати от 1 до 3 от общо 3
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By kalcheff1

Пръскане срещу хлебарки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Jan 2013

Пръскане срещу хлебарки

Бихте ли споделили каква отрова използвате против хлебарки? Възможно ли е да препоръчате някаква марка или конкретен продукт защото направо не знам как да се справя с тях.

2.  

3. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

Отговор: Пръскане срещу хлебарки

Здравейте! Аз използвах БИОКИЛ и останах изключително доволен от резултата. След използването на 2 шишета (пръска се на 3 седмици) около канали, по праговете на вратите и...изчезнаха напълно. Бяха от малките кафеви гадини. Хубавото на препарата е, че е безвреден за топлокръвни, т.е за хора и домашни любимци. На мен ми го препоръча приятел с малко дете. Аз лично си го купувам от ветеринарна аптека. Не е евтин към 15-16 лв за половин литър, но го предпочитам заради това, че е безвреден за хората. Успех в борбата!

4. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Отговор: Пръскане срещу хлебарки

Е, ако пробваш да ги пъдиш, както бабите пъдят мравките - с оцет, сигурно няма да стане Едно време хлебарките бяха страшни, сега има богат избор от ефективни и евтини препарати.
    После авторът на темата да напише своят опит.

В къщи (и аз съм с бебе) FENDONA от агроаптеката - продават по-евтино от ветеринарите. 2,50 лв за еднократна кесийка, стигаща за концентрирани 2 литра, с която успявам да напръскам около 80 м2 подове, плочки и килими в апартамент, че и остатъка отива по меката мебел и первазите. Кофтито е, че се измива и изчиства и трябва да пръскам по някое време пак, да кажем на 2 месеца, понеже котаракът бъхлясва редовно и сипе гадове навсякъде. Но пък нямам оплаквания за някакви алергии или неприятни станични ефекти по лапето. Нещо което много ми харесва е, че врагът ми са бълхите, а като бонус получавам по някога по някоя мъртва хлебарка, мравка и муха- напрактика трудно нещо остава живо за ден.

На вилата от тази пролет използвам тежката артилерия. Там си е напаст от насекоми. И отвън и вътре. Препаратът е ICON. С него пръскат и от фирмите за изтребване. Платих 45лв за 300 мл. Дозата, която ползвам е 25 ml на 5 л вода. След пръскане, всеки ден мета лопатки с пеперуди, мравки, комари, миризливки, паяци, стоножки и т.н. седмици наред. Два пъти съм пръскал това лято с него. Не се измива с вода. Пари по лицето един ден и една нощ, ако човек пръска срещу вятъра без маска, като мен , като че е мазан с люта чушка. Т.к. стените ми са бели и от вън и отвътре, и химикалите са бледо бели, пръскам наред, не само по фугите и ъглите - "да има" . Изчезнаха паяците по таваните, няма ги гнусните стоножки...
    Този пост е редактиран от kalcheff1; 16-08-14 в 16:41.
    jonov одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Да викна ли фирма за пръскане срещу хлебарки?
    От mitak1984 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 27
    Последно: 29-06-16, 03:34
  2. Електронен уред за борба с хлебарки.
    От ambakalov във форум Друга битова техника
    Отговори: 0
    Последно: 03-07-12, 01:01
  3. Nocria 14-ка срещу 18-ка?
    От Mega във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 72
    Последно: 15-02-12, 20:42
  4. PDA срещу Smartphone
    От taipan във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 08-01-08, 15:17
  5. ATI срещу GeForce
    От kesten във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 12
    Последно: 21-12-01, 18:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе