Извинявам се че не вярвам на хора, които като стана дума за инструменти, веднага да си направиха неискана реклама - "Ние само с нови неща работим, другите са несериозни и купуват крадени". Това оспорвам, а не че се купува нова техника.
"Омазал" е твърде интересно определение и ще те помоля да си подбираш фразите. За пореден път се изказваш по подобен начин за мен, в непоискана дискусия с теб. Относно теб когато ти си купиш нова кола и професионални инструменти - тогава имаш право на реплика. Аз го правя, но спорът ми е с друг "г-н адвокат".
Ac_from_Hell -писах го и по-горе, държавата сами си я направихме такава. Докато има подобно поведение на хората за това кой да взема главните решения и кой да държи нещата в ръце - това ще остане така. Ще се краде, ще се мами и само по форуми ще се пише, без да си мръдне пръстта никой. Ето за това още в началото писах - абсурдно е да ги намери. Шанс има но е по-малък от 3%, поради бездействието на някои и подсигуряването на други.
ПП
Ще бъда крайно благодарен да изписвате правилно псевдонимът ми, за да получите подобаващото отношение. Фамилиарничене позволявам само на хора с които се познавам и израснал, а не "активни" членове, много от които пишат единствено в теми с пряк търговски интерес.
Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 16-02-15 в 11:58.
Не се карайте колеги, във форума сме за да си помагаме! Писах тук, защото не много хора работят с вакум помпи, тръборези и тръбогиби а те освен на хора занимаващи се с тази техника няма на кой да ги предложат.
Имах в предвид че хората занимаващи се с хладилна и климатична техника само работят с вакум помпа и хората работещи с медни тръби режат с тръборез и сгъват тръби с тръбогиб и все пак сме колеги аз ако прочета подобна тема и ми предложат нещо такова и то примерно човек който грам не се занимава с това веднага бих сигнализирал!
Според мен тия дето се правят на гъби че незнаят кой е тръбогиби и каде тръборези са най подозрителни... върнвте инструментите на човека бе ейй...
Не бих се учудил, някои да не знаят какво е вакуум помпа, след като шефът им е дал компресор от хладилник. С ей такова нещо вакуумираха вкъщи, а аз доволен, че не са решили и този път да фъшват фреон.
Тръбосгъв -я как добре пасва на български, щото ако ще ползваме чужди термини, да го водим един пайптуистър, хем звучи по-фешън.
Този пост е редактиран от kalcheff1; 26-02-15 в 02:28.