Отговор: Връткат ли ни!?.........
Ти как мислиш - дали е случайно , че бившата шефка на тотото (майка на успелият млад бизнесмен с наднормено тегло)е с крупен бизнес сега ? Че и един дето сега е в управлението на Левски , а преди беше в Локо Сф ...
Това не може да направи един човек,ако ще да е гений!Ако наистина въртят,то това го прави държавата,и то на най високо ниво! И тогава това е чудовищно ,не просто страшно!
А забелязал ли си , че редовно шестиците се "печелят" от единични фишове пуснати в малки населени места ?:evil:
Откак се паднаха едни и същи числа в два поредни тиража съм ги отсвирил.
мда тогава стана ясно че нещо шикалкавят
Аз пък през целия си живот съм пуснал само няколко фиша. Последният път беше преди 5-6 години. Не бих пуснал пак, ако ще и 70 милиона да е джакпота.
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
А забелязал ли си , че редовно шестиците се "печелят" от единични фишове пуснати в малки населени места ?:evil:
Това на каква мисъл те води?Защо е така?
Цитат:
prismehulnik
Това на каква мисъл те води?Защо е така?
След като се паднаха едни и същи числа в два тиража един след друг - вероятността за това клони към НУЛА - какво има да се чудиш и мислиш за други симптоми! За мен отговора е ясен - нагласена работата и не разбирам защо все още си дават парите хората в доказала се схема за измама...
Личното ми мнение е, че при така действащата система за регистрация на подадените фишове и тегленето на печелившите числа не е проблем да се реализира "дирижиран жребий". А когато нещо може да се направи, то рано или късно се прави!
Естествено,че ни връткат.В случая с двата тиража някой се е напил и е забравил да смени комбинацията.Защо всички големи печалби са разделени между няколко фиша?Две хлапета го бяха хакнали , но некадърно и ги хванаха.Майката на дансаджията може и да му е заделила някоя "шестичка",но голямата кражба е в разпределението на постъпленията.
според мен схемата е друга ,печелившите са подставени лица на които им е казана комбинацията срещу "комисионна" от примерно 90% .. за правдоподобност са все от някакви села .. от постъпленията няма как да се краде щото те са официални приходи и се водят някъде .. надуването на джакпота се прави с цел наивния българин който вярва в дядо Коледа да се юрне да пуска фишове
Изобщо даже не им трябват подставени лица - надуват джакпота - всичко вече е "електронно" - знаят се пуснатите комбинации и се "вадят" необходимите числа ,за да няма 6-ци . При достигане на няколко милиона се вади и необходимата комбинация за съответния фиш , "пуснат" в някое село/малък град и те така ... В села и градчета всичко/всеки се знае ;) , как пък за толкова години никой "селски гугъл" не разбра кой е спечелил ?:detective: ;)
Цялата схема си мисля е достатъчно да се "работи" от до 5-6 човека на необходимите позиции ...
Докато не върнат ръчното теглене - бърка детенце в купата и вади топче (както май беше в Испанската коледна лотария) , не виждам как ще се получи честно теглене .
Цитат:
fbr
Откак се паднаха едни и същи числа в два поредни тиража съм ги отсвирил.
Не ги защитавам, според мен също всичко е пълна измама, но както и да го въртиш и сучеш, вероятността да се паднат същите числа е точно толкова, колкото и да се паднат други.