Всичко което казвате е вярно но е интересно че Mollov е обърнал внимание на това че мускулна треска се получава когато се натоварват мускулите.Тези от рекламите едва ли са направили мускулите от това което рекламират но все тая.Тези уреди с електрически импулси са използвани още от Брус Ли (мисля че беше той) така че най-вероятно вършат някаква работа.Мисълта ми да отворя темата беше да получа повече техническа информация за да пробвам алтернатива за спорт без да давам пари за специални уреди а да си направя защото не мисля че е много сложно.Като цяло ми трябва разположението на електродите,честотата и амплитудата и коефициента на запълване на импулсите .Иначе като цяло редовно ходя на фитнес и с всеки ден си подобрявам формата.
Моето мнение за стоенете пред компютъра е че тялото се отпуска и после много трудно се влиза във форма.А за това дали се отслабва нямам идея понеже съм с нормално тегло.
Абе я стига глупости! Истината е тази: редовно движение - тичане, ако имаш възможност и фитнес; мислиш, преди да сложиш нещо в устата си (колкото и вкусно да е); и постоянство. Не е лесно да си го наложиш, но ако си го поставиш за цел, става (личен опит) )
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всичко което казвате е вярно но е интересно че Mollov е обърнал внимание на това че мускулна треска се получава когато се натоварват мускулите.Тези от рекламите едва ли са направили мускулите от това което рекламират но все тая.<div align="right">оргинално мнение на Stealth</div id="right">
Мускули определено не се правят с подобни уруди ( да се чете уреди ), НО за стягане на коремната мускулатура и намаляване на обиколката на корема. Някакви резултати се постигат определено, само че такива резултати, както ги дават на рекламите е малко вероятно да стане, поне не без необходимото хранене.
Освен за коремните мускули не виждам как ще помогне за останалите мускули на тялото, както рекламират - примерно бицепси и трицепси - просто не виждам как.
Електромускулната стимулация е много стар прийом, който се използва от доста време. Така че метода си е ефективен, но за ОПРЕДЕЛЕНО ПРИЛОЖЕНИЕ. Примерно подобни неща се използват при лежащо болни, за да се избегне мускулната атрофия.
Принципа е следния:
При упражнения първото, което се изморява е не мускула ( поради натрупване в него на намкваси киселина ) а нерва, който управлява мускула.
Електромускулната стимулация се състои в имитиране на нервните импулси, които съкращават мускулите от външно устройство, така че електродите се разполагат по краищата на мускулите.
Проблема е друг - точната комбинация от честота, коеф на запълване и амплитуда на импулсите. Това никой няма да ти го каже за "без пари", защото единствения начин е да се експериментира върху хора... ( щото природозащитниците не дават върху животни [:D] )
Така че, освен ако не искаш да използваш себе си, или приателче за морско свинче - просто забрави...
Спортувал съм 8 години активно,и ви казвам че тва са приказки от селски вечеринки на наивници:истината е в залата и хардуерни надстойки като липовитан,омнадрен и тнт...разбира се ако ти трябва просто за поддържане на форма съвсем спокойно би могил да правиш упражнения в къщи:най малкото 2 часа след ставане...направо ми е жал за тъпите хорица дето бягат сутрин,сърцето 2 часа след събуждане е сънено,и му е доста трудно да се справи,именно доста хора получават спортно сърце...и след 40-50 години гушват чимшира
Обикновено работата на повечето хора е свързана със движение(знаете ли как се пренася 450килограмов Тошиба 5560[:D]),при чиновницте обаче е желателно!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спортувал съм 8 години активно,и ви казвам че тва са приказки от селски вечеринки на наивници:истината е в залата и хардуерни надстойки като липовитан,омнадрен и тнт...<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">
Тука никой не ти говори за Ретаболил или пък Нандролон.... човека не иска да става дзвер, интересува го дали има някакъв ефект от ел. стимулацията посредством съответните рекламирани уреди.... [8)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спортувал съм 8 години активно,и ви казвам че тва са приказки от селски вечеринки на наивници:истината е в залата и хардуерни надстойки като липовитан,омнадрен и тнт...разбира се ако ти трябва просто за поддържане на форма съвсем спокойно би могил да правиш упражнения в къщи:най малкото 2 часа след ставане...направо ми е жал за тъпите хорица дето бягат сутрин,сърцето 2 часа след събуждане е сънено,и му е доста трудно да се справи,именно доста хора получават спортно сърце...и след 40-50 години гушват чимшира
<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">
DPetrov, сигурно си прав за сърцето, ама ако знаеш колко ми е хубаво сутрин след тичане и как се зареждам с енергия за целия ден... Що се отнася до гушването на чимшира, или босилека - това може да се случи и ако човек не тича сутрин.
Не знам за тичането след ставането ама я пробвайте да играете баскетбол следобяд от 6 до кам 7:30 8 часа и ще ви питам как ви се отразява . На мен лично бая зле , може би защото лятото обикновено ставам към 2-3 следобяд .
Не търси ефективност в това чудо. На всичко отгоре усещането е неприятно. Скоро ми даваха такова да го подкарам и да му преведа инструкциите. Не съм чувал да може да се направи. Не е изключено да е някакъв елементарен генератор или дори електронен ключ управляващ нещо си, но на това което беше в мене чипа беше залят със смола и това беше всичко което се вижда. Никакви пасивни елементи.
Ха, Моллов, та Дзвера не е ли човек бе?!?! Не те е срам да говориш така в мое присъствие!!! КЕКЕКЕ....
Тя таз дискусия е стара ама верно човек, ако си още на линия, формулирай ми крайния резултат, който гониш и ще опитам да те посъветвам. Иначе останалото са общи приказки и превъзнасяния от всеки на своето си....
ДПетров; ти верно ли ги апваш тия неща бе батка.... Това не е истината, поне не повече от гърдите на Памела Андерсън; инак пак изглежда добре но аз знам хора с мощна, но чиста физика, които правят до 250 кила на лежанка и почти професионални(разбирай български) културисти, които не могат, макар и да са по-красиви; само че тез гърди както ти отбеляза, са доста нетрайни - максимум 25 годинки..... После - инфаркт; цироза... А на Памела гърдите доста късно се очаква да изгният....
значи от това има минимален ефект смисъл ако ти трябва малко да си изкараш релеф или нещо от сорта.Иначе ако искаш мускули фитнес с програма и тъпчиш здраво от всичко.D3BEPP ае 250 кила малко не са ли множко ако не се лъжа републиканския рекорд е по долу