Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Мускулна стимулация

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2003

Мускулна стимулация

WarLord , манйааак, 100+малко е тва е . Аз по едно време от тоя комп бях станал скелет 62 кг.

Та до колкото до авере ми няма стол на компа, то си е цял лукс - седи на футьол , колко от нас

могат да си го позволят ... екстра си е кво. Стеалт щи плайм млежата с момчетата от нащия блок

утле или утлуги ден адното момче ше зима заплатата и зиаме хъб 5 полта 100 мегабитов . Цнет

и аз си зиам като твойта лан калта - - $7

аз прая само 4 серии по 15 кофички и съм маниак и след това напрао на лоста, 4 серии по 5 набиранки .

мноу пауар мноу нещо Нака. пия по две кофи кисело мляко на ден и стаам като момченце .

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Мускулна стимулация

Shakedown, егати post-a( Я се опитай сам да си го разчетеш

4. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Мускулна стимулация

Всичко което казвате е вярно но е интересно че Mollov е обърнал внимание на това че мускулна треска се получава когато се натоварват мускулите.Тези от рекламите едва ли са направили мускулите от това което рекламират но все тая.Тези уреди с електрически импулси са използвани още от Брус Ли (мисля че беше той) така че най-вероятно вършат някаква работа.Мисълта ми да отворя темата беше да получа повече техническа информация за да пробвам алтернатива за спорт без да давам пари за специални уреди а да си направя защото не мисля че е много сложно.Като цяло ми трябва разположението на електродите,честотата и амплитудата и коефициента на запълване на импулсите .Иначе като цяло редовно ходя на фитнес и с всеки ден си подобрявам формата.

Моето мнение за стоенете пред компютъра е че тялото се отпуска и после много трудно се влиза във форма.А за това дали се отслабва нямам идея понеже съм с нормално тегло.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Мускулна стимулация

Абе я стига глупости! Истината е тази: редовно движение - тичане, ако имаш възможност и фитнес; мислиш, преди да сложиш нещо в устата си (колкото и вкусно да е); и постоянство. Не е лесно да си го наложиш, но ако си го поставиш за цел, става (личен опит) )

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Мускулна стимулация

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Всичко което казвате е вярно но е интересно че Mollov е обърнал внимание на това че мускулна треска се получава когато се натоварват мускулите.Тези от рекламите едва ли са направили мускулите от това което рекламират но все тая.<div align="right">оргинално мнение на Stealth</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Мускули определено не се правят с подобни уруди ( да се чете уреди ), НО за стягане на коремната мускулатура и намаляване на обиколката на корема. Някакви резултати се постигат определено, само че такива резултати, както ги дават на рекламите е малко вероятно да стане, поне не без необходимото хранене.

Освен за коремните мускули не виждам как ще помогне за останалите мускули на тялото, както рекламират - примерно бицепси и трицепси - просто не виждам как.

7. Тук е от
    May 2003

Мускулна стимулация

Електромускулната стимулация е много стар прийом, който се използва от доста време. Така че метода си е ефективен, но за ОПРЕДЕЛЕНО ПРИЛОЖЕНИЕ. Примерно подобни неща се използват при лежащо болни, за да се избегне мускулната атрофия.

Принципа е следния:

При упражнения първото, което се изморява е не мускула ( поради натрупване в него на намкваси киселина ) а нерва, който управлява мускула.

Електромускулната стимулация се състои в имитиране на нервните импулси, които съкращават мускулите от външно устройство, така че електродите се разполагат по краищата на мускулите.

Проблема е друг - точната комбинация от честота, коеф на запълване и амплитуда на импулсите. Това никой няма да ти го каже за "без пари", защото единствения начин е да се експериментира върху хора... ( щото природозащитниците не дават върху животни [:D] )

Така че, освен ако не искаш да използваш себе си, или приателче за морско свинче - просто забрави...

HTH

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Мускулна стимулация

Спортувал съм 8 години активно,и ви казвам че тва са приказки от селски вечеринки на наивници:истината е в залата и хардуерни надстойки като липовитан,омнадрен и тнт...разбира се ако ти трябва просто за поддържане на форма съвсем спокойно би могил да правиш упражнения в къщи:най малкото 2 часа след ставане...направо ми е жал за тъпите хорица дето бягат сутрин,сърцето 2 часа след събуждане е сънено,и му е доста трудно да се справи,именно доста хора получават спортно сърце...и след 40-50 години гушват чимшира

Обикновено работата на повечето хора е свързана със движение(знаете ли как се пренася 450килограмов Тошиба 5560[:D]),при чиновницте обаче е желателно!

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Мускулна стимулация

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спортувал съм 8 години активно,и ви казвам че тва са приказки от селски вечеринки на наивници:истината е в залата и хардуерни надстойки като липовитан,омнадрен и тнт...<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Тука никой не ти говори за Ретаболил или пък Нандролон.... човека не иска да става дзвер, интересува го дали има някакъв ефект от ел. стимулацията посредством съответните рекламирани уреди.... [8)]

11. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Мускулна стимулация

Адаш стига плаши хората с ранното ставане и спортни сърца .

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Мускулна стимулация

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спортувал съм 8 години активно,и ви казвам че тва са приказки от селски вечеринки на наивници:истината е в залата и хардуерни надстойки като липовитан,омнадрен и тнт...разбира се ако ти трябва просто за поддържане на форма съвсем спокойно би могил да правиш упражнения в къщи:най малкото 2 часа след ставане...направо ми е жал за тъпите хорица дето бягат сутрин,сърцето 2 часа след събуждане е сънено,и му е доста трудно да се справи,именно доста хора получават спортно сърце...и след 40-50 години гушват чимшира

<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">

DPetrov, сигурно си прав за сърцето, ама ако знаеш колко ми е хубаво сутрин след тичане и как се зареждам с енергия за целия ден... Що се отнася до гушването на чимшира, или босилека - това може да се случи и ако човек не тича сутрин.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Мускулна стимулация

Не знам за тичането след ставането ама я пробвайте да играете баскетбол следобяд от 6 до кам 7:30 8 часа и ще ви питам как ви се отразява . На мен лично бая зле , може би защото лятото обикновено ставам към 2-3 следобяд .

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Мускулна стимулация

Не търси ефективност в това чудо. На всичко отгоре усещането е неприятно. Скоро ми даваха такова да го подкарам и да му преведа инструкциите. Не съм чувал да може да се направи. Не е изключено да е някакъв елементарен генератор или дори електронен ключ управляващ нещо си, но на това което беше в мене чипа беше залят със смола и това беше всичко което се вижда. Никакви пасивни елементи.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Мускулна стимулация

Ха, Моллов, та Дзвера не е ли човек бе?!?! Не те е срам да говориш така в мое присъствие!!! КЕКЕКЕ....

Тя таз дискусия е стара ама верно човек, ако си още на линия, формулирай ми крайния резултат, който гониш и ще опитам да те посъветвам. Иначе останалото са общи приказки и превъзнасяния от всеки на своето си....

ДПетров; ти верно ли ги апваш тия неща бе батка.... Това не е истината, поне не повече от гърдите на Памела Андерсън; инак пак изглежда добре но аз знам хора с мощна, но чиста физика, които правят до 250 кила на лежанка и почти професионални(разбирай български) културисти, които не могат, макар и да са по-красиви; само че тез гърди както ти отбеляза, са доста нетрайни - максимум 25 годинки..... После - инфаркт; цироза... А на Памела гърдите доста късно се очаква да изгният....

17. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Мускулна стимулация

значи от това има минимален ефект смисъл ако ти трябва малко да си изкараш релеф или нещо от сорта.Иначе ако искаш мускули фитнес с програма и тъпчиш здраво от всичко.D3BEPP ае 250 кила малко не са ли множко ако не се лъжа републиканския рекорд е по долу

18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Мускулна стимулация

@D3BEPP

Ти не правиш разлика между двете занимания.

Тези за което ти говориш са пауърлифтъри [Powerlifting].

Другите, изглеждащите добре са бодибилдъри [Bodybuilding]

Тези за което говориш ти, в общия случай изглеждат, като "слона, моя приятел" или на лежанката, като кита "Волния Уили".

Не е най-красивата гледка, поне за мен, въпреки че се справят дори и с 250 килограма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе