Отговор: омръзна ми от microsoft
Какво толкова печелят от тях, та да флудват, така масово народа? .....малки компании като Гуугъл се изхранват главно от реклама (е и от продажба на лични данни). Лично аз се изумих от вайбър. Писах на една приятелка, че ако толкова ме мързи да чистя, ще си извикам фирма за почистване в къщи и точно след час познай какъв рекламен мейл получих.
Ами като не искаш реклами - махни ги , елементарно е - Control Panel - Internet Options - Security tab - Restricted Sites - добавяш apps.skype.com
има и още един вариант, във windows/system32/drivers/etc/hosts, се добавя ред 127.0.0.1 apps.skype.com
Човек е способен , само и само да е без пари , на всякакви мъки да се подложи :) То пък едни разговори и по скайп и вайбър :BigGrin нямаше ли една кракната руска стара версия на скайп 3,8 ? не знам дали работи още .
Когато ти се налага вечер да говориш по час с жената, ще търсиш нещо което облъчва по-малко ....през wi-fi лъчението е по-слабо от колкото телефонията. Скайп 3.8 отдавна не работи, в някоя от 4тите версии пипаха по протокола и старите версии умряха.
Докато скапания скайп се приема за единственото приложение с което може да се ползва за комуникация (чат и глас) нищо няма да се подобри. Научете приятелите и познатите си че има неща като xmpp и tox. Само тогава нещата ще се оправят.
еми всички сте прави. Ха честита ви коледа и колем дядо да ви е донесъл, повече от миналата година. Скайпа изразява, най качествена картина и звук, по начало.
@stenly
Така е, ама за разлика, от миризливите microsoft, всичко е безплатно, за този, който ползва. Докато смотаните богове на пс система, гледат и най малката стотинка да ти оскубят. Гугъл също правят боклуци и недовършени проекти. Ама поне, ако продават нещо, то е винаги с подбиване на пазарската цена.
Цитат:
Първоначално публикувано от
fXOrange
..Скайпа изразява, най качествена картина и звук, по начало...
Без да го приемаш за заяждане. След като това ти е по-важно от неудобството от рекламите, защо се оплакваш?
Цитат:
Yasen6275
Без да го приемаш за заяждане. След като това ти е по-важно от неудобството от рекламите, защо се оплакваш?
е как да ти го обясня повече, от това. Или ти си некакъв як фен на МС?
Цитат:
fXOrange
е как да ти го обясня повече, от това. Или ти си некакъв як фен на МС?
На личния си компютър нямам от няколко(4-5 май) години никакъв windows. Държа една виртуална машина със офис и скайп ако ми притрябват, но не съм я включвал от доста време. Ако са прецакали нещо (май скайпа ми беше 3.8) ще мисля как по друг начин да го изолирам. Преди това поне пак толкова години бях с dual boot за да посвикна и да ми е по-лесно да разкарам бозата.
Та обясни ми как точно ти е жизнено важно звука и видеото да са ти с перфектно качество, а 1/4 от екрана с реклами е просто дразнител от който ти е дошло малко повече и си решил да се оплакваш тук.
А бе къде ги виждате тия реклами....? аз не съм правил нищо по скайпа, но освен едно празно поле дето пише реклама на него нищо друго не съм виждал..... Не се бъзикам, но като се замисля освен AdBlock Plus-a да ги спира.
преди няколко дни спрях адблока - ужас! не мога да позная сайтовете. лаптопа се пуснаха всички перки и изрева като за нова машина - пуснах го обратно и сега дори карам няколко часа на батерия.
1 Прикачен файл(ове)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=18619&stc=1
има няколко дена ъпнах , към нова версия и с това се върна анимацията. Сега ще си го оправя, че почва да ме дразни много.
:p тук в бг нямаме тези грижи