Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 49
Like Tree15Одобрявам

омръзна ми от microsoft

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

омръзна ми от microsoft

толкова ли са мизрени бе, ма.. и.

Квото пипнат, на всичко му разкатават фамилията. Така ми е писнало, от миризливите и реклами в скайпа, че нема на къде.
    Най бедната фирма на света. Толкова са и нужни пари, че требва 1/4 от скайпа да ми рекламира, най курвенския сайт Митик, дето в него цялата вселена, от нимфоманки и гейове се е събрала.
    То па алчност, алчност, да ги питаш какво ги правят тия пари, като една стока и не струва. Всеки 10 години работят, за нова версия на уиндоуса и тя все по бъгава, от бъгава и грозна, като негърски задник.
    Изобщо не мисля да и споменавам кирливите конзоли.

Аз не знам кой и ги гледа тия смотани реклами. Какво толкова печелят от тях, та да флудват, така масово народа? Ако не е, заради няколкото контакта, дето не ползват месенджера на фб, аз отдавна да съм го изтрил тоя тъп скайп.
    Да си го държат, халал да и е. Е. му майката, от както го взеха.

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Отговор: омръзна ми от microsoft

Какво толкова печелят от тях, та да флудват, така масово народа? .....малки компании като Гуугъл се изхранват главно от реклама (е и от продажба на лични данни). Лично аз се изумих от вайбър. Писах на една приятелка, че ако толкова ме мързи да чистя, ще си извикам фирма за почистване в къщи и точно след час познай какъв рекламен мейл получих.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ами като не искаш реклами - махни ги , елементарно е - Control Panel - Internet Options - Security tab - Restricted Sites - добавяш apps.skype.com

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

има и още един вариант, във windows/system32/drivers/etc/hosts, се добавя ред 127.0.0.1 apps.skype.com
    Lokoto одобрява това.

6. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Човек е способен , само и само да е без пари , на всякакви мъки да се подложи То пък едни разговори и по скайп и вайбър нямаше ли една кракната руска стара версия на скайп 3,8 ? не знам дали работи още .

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Когато ти се налага вечер да говориш по час с жената, ще търсиш нещо което облъчва по-малко ....през wi-fi лъчението е по-слабо от колкото телефонията. Скайп 3.8 отдавна не работи, в някоя от 4тите версии пипаха по протокола и старите версии умряха.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Докато скапания скайп се приема за единственото приложение с което може да се ползва за комуникация (чат и глас) нищо няма да се подобри. Научете приятелите и познатите си че има неща като xmpp и tox. Само тогава нещата ще се оправят.

10. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

еми всички сте прави. Ха честита ви коледа и колем дядо да ви е донесъл, повече от миналата година. Скайпа изразява, най качествена картина и звук, по начало.

@stenly
    Така е, ама за разлика, от миризливите microsoft, всичко е безплатно, за този, който ползва. Докато смотаните богове на пс система, гледат и най малката стотинка да ти оскубят. Гугъл също правят боклуци и недовършени проекти. Ама поне, ако продават нещо, то е винаги с подбиване на пазарската цена.

11. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange Виж публикацията
    ..Скайпа изразява, най качествена картина и звук, по начало...
    Без да го приемаш за заяждане. След като това ти е по-важно от неудобството от рекламите, защо се оплакваш?

12. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Цитат Първоначално публикувано от Yasen6275 Виж публикацията
    Без да го приемаш за заяждане. След като това ти е по-важно от неудобството от рекламите, защо се оплакваш?
    е как да ти го обясня повече, от това. Или ти си некакъв як фен на МС?

13. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange Виж публикацията
    е как да ти го обясня повече, от това. Или ти си некакъв як фен на МС?
    На личния си компютър нямам от няколко(4-5 май) години никакъв windows. Държа една виртуална машина със офис и скайп ако ми притрябват, но не съм я включвал от доста време. Ако са прецакали нещо (май скайпа ми беше 3.8) ще мисля как по друг начин да го изолирам. Преди това поне пак толкова години бях с dual boot за да посвикна и да ми е по-лесно да разкарам бозата.

Та обясни ми как точно ти е жизнено важно звука и видеото да са ти с перфектно качество, а 1/4 от екрана с реклами е просто дразнител от който ти е дошло малко повече и си решил да се оплакваш тук.

14.  

15. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

А бе къде ги виждате тия реклами....? аз не съм правил нищо по скайпа, но освен едно празно поле дето пише реклама на него нищо друго не съм виждал..... Не се бъзикам, но като се замисля освен AdBlock Plus-a да ги спира.

16. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

преди няколко дни спрях адблока - ужас! не мога да позная сайтовете. лаптопа се пуснаха всички перки и изрева като за нова машина - пуснах го обратно и сега дори карам няколко часа на батерия.
    Mega и tony34al харесват това.

17. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

има няколко дена ъпнах , към нова версия и с това се върна анимацията. Сега ще си го оправя, че почва да ме дразни много.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

тук в бг нямаме тези грижи

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. България + Microsoft
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 04-06-11, 23:38
  2. Омръзна ми Bittornado
    От Z*E*W*A във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 21-11-06, 14:06
  3. Лицемерието на Microsoft
    От Ghost във форум Общ - софтуер
    Отговори: 15
    Последно: 27-08-06, 02:21
  4. Мой гаф или на Microsoft ?
    От Niakoi във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 18-02-06, 20:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе