Резултати от 1 до 6 от общо 6
Like Tree2Одобрявам
  • 1 Post By Gena_bs
  • 1 Post By kalcheff1

Може ли да ми препоръчате агенция за недвижими имоти в Пловдив?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Question Може ли да ми препоръчате агенция за недвижими имоти в Пловдив?

Имам 2 изисквания:
    - Да са точни
    - Да могат да комуникират през имейл.

Благодаря!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Може ли да ми препоръчате агенция за недвижими имоти в Пловдив?

Конкретно за Пловдив не мога да ти помогна.
    Но моят съвет е да не се доверяваш на каквито и да е фирми по принцип!
    Лично се напатих и си изгубих времето както със софийски, така и с такива от Бургас.
    Търсенето беше за наем и покупка в двата града.
    Не видиш ли всичко сам и на място, след като са ти изпратили оферта със снимки по e-mail, считай, че си изгорял.
    Отделно не всички могат коректно да проверят за тежести в/у имота - ипотеки, запори и т.н.
    Успех!
    justify одобрява това.

4. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Всички посреднически фирми пърдят в едно гърне, или по-културно казано, функционират като едно цяло, - менкат си история на имотите, клиенти, и т.н. Затова комисионката се търси и от двете страни - едната отива при агенцията, която е намерила купувача, а другата - при която продавачът е пуснал офертата. Пускат обяви в едни и същи сайтове, има сайтове, които са за посредници и там, срещу заплащане от тяхна страна, разбира се, се споделя инфото между всички тях,нещо като единна база данни, единият е имотиточкаинфо.
    Не знам кой ще си сложи главата в торбата да ти препоръча коя агенция да те извози.
    По снимка да се съди за имот, е все едно да се дири жена по същия начин.
    Задължително на оглед се слагат тапи за уши - нищо вярно няма да има в информацията, относно качеството на сградата, съседи, цени на които се осъществяват сделки с др. имоти в района, струва ли си инвестицията, евентуален наем, ако човек реши да отдава. - всичко се изсмуква от пръстите, по възможно най-подвеждащия начин.
    justify одобрява това.

5. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Аз давам имот под наем, не търся. Трябва ми посредник.

6. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Много пъти съм работил с Профит, точни са и с работят с по-нисък процент. Отдавна са на пазара.

7. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Тогава още един непоискан съвет :
    щрак няколко снимки на имота, цък обявки в първите петнайсет сайта, които гугъл изкара - работа за няколко часа. Така се дава шанс на хората сами да си намерят жилище, без допълнителни разходи и за двете страни. А когато акулите от посредническите фирми започнат да звънят с думите "Имаме кандидати за имота ви, наясно сте с нашите условия, нали?", отговаря им се, че вече се работи с няколко други фирми, с които е договорена комисионна от 25% вместо исканата от тях 50%, почти винаги всички клекват с думите 'Няма проблем, и ние можем да ви предложим същите условия". И това си е логично, така и така, собственикът на имота е свършил половината от работата на посредника - заснемане на имота, описание.

Трябва да се променят условията и с помощта на собствениците. Сега какво е? - Хем много посреднически маймуни на клона, хем дерат по 50% от наемателя и наемодателя, дерат и продавачи и купувачи. Е, като има много посредници, редно е процентите да падат, а това става, човек сам като си върши работата и така се показва на посредникът, че или коригира % или този клиент е изгубен, тъй като предлага имота си самостоятелно и независимо.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 27-10-09, 14:44
  2. Скрипт за публикуване на имоти
    От blue_ във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 11
    Последно: 31-07-07, 09:06
  3. Хората от власта и техните имоти
    От DoRa във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 21-11-06, 15:02
  4. държавна агенция по взeманията
    От connect във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 23-10-06, 16:02
  5. как се казва песничката от агенция Тенев?
    От dark във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 15-09-05, 04:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе