Резултати от 1 до 12 от общо 12

Скрипт за публикуване на имоти

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Скрипт за публикуване на имоти

Значи търся нещо доста изчанчено и идея си нямам дали има такова нещо. А то е следното:
    Трябва ми скрипт за публикуване на обяви за имоти (купувам, продавам, под наем). Потребителите не могат да публикуват, а само да изпращат писмо на админстратора с данните и той публикува обявата. Обявата може да е без снимка, с една снимка или с повече.

Ха сега да видим дали има такова нещо каквото търся???...

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Re: Скрипт за публикуване на имоти

Като се търси някакъв скрипт, винаги първо се минава през www.hotscripts.com ;-)

Пусни едно търсене за "real estate", има резултати.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Потърсих и ми изплю наистина доста резултати. За съжаление повечето са платени. Харесах си 2 безплатни, но трябва да ги тествам. А и лошото е, че не подържат български. И съответно ще трябва да ги превеждам... Лошо!!!

Някой да знае нещо безплатно, което да е локализирано на български и може да ми свърши работа?

5. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Това което тествах е направо кошмар. Абсолютен проблем при кодировките на български.
    Разбрах че joomla има някакъв скрипт към нея за недвижими имоти. Някой може ли да ми каже дали има смисъл да се занимавам с него?
    А ако некой сподели опита си с мен или някоя идея няма да се сърдя...

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

www.joomla-bg.com там има негледно как работи скрипта. Лесен и безплатен начин.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Не съм използвал Joomla до сега. Ноже ли лесно да се настрои да има само функционалността за недвижими имоти?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Хващаш и пробваш. От опит глава не боли (поне в този случай). А ако искаш сериозно да се занимаваш с това нещо мога да ти препоръчам програмисти, които да го направят като хората, срещу разумно заплащане.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Ами ще пробвам тогава, просто се интресувам дали решението е качествено?

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Качествено е, лесно се инсталира..
    А както Fori казва хубавите неща струват пари , все пак имоти ще продаваш не семки.. чиста подигравка е да търсиш безплатно решение. (аз апартамент от безплатни сървъри не бих си купил ти би ли ?)

12. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Ами аз в момента подържам такава безплатна услуга (http://elena.bg/imoti/). В началото като я пуснах очаквах да има по 2-3 обяви на месец и така и стана. След това се засили обаче интереса към имоти в региона (все пак това е Еленският балкан) и започнаха да пристигат повече обяви. В същото време за година и половина се нароиха поне 5-6 агенции за недвижими имоти. То май който не става за нищо започва имоти да продава... В един момент се оказа, че аз имам поне 2 пъти повече предложение за имоти от всяка агенция. И е разбираемо като знам какви са им комисионните и далаверите. Аз лично знам за една къща продадена чрез такава агенция, за гоято старите собственици казват, че са я продали за 7 хиляди, а новите че са я купили за 15 хиляди.
    Така че търся леко open source решение, което да вградя към съществуващият сайт. Нещо като Wordpress например, но за имоти.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Joomla Jooma.. давай смело.. леко опен-сорс на кирилица всичко готово пуска се 5 мин.. Не съм го тествал точно този модул.. но в Joomlata принципно всички неща са на принципа: клиентите си ги попълват а ти само накрая ги одобряваш и като го направиш обявата се показва на сайта. И ще изглежда много по-добре.

И мисли как да изкараш някакви пари! , та да почерпиш

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Пари няма начин да изкарам, но това не ми пречи да почерпя...

Ще пробвам, но при проблеми ще питам. Така че се гответе за въпроси...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Скрипт за анкета
    От blue_ във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 8
    Последно: 20-06-07, 14:03
  2. Чистене на кеш със скрипт
    От CreatoR във форум Linux
    Отговори: 2
    Последно: 10-05-07, 21:02
  3. Хората от власта и техните имоти
    От DoRa във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 21-11-06, 15:02
  4. Публикуване на audio
    От etopchev във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-04, 00:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе