Колегите от HardwareBG се събират на бира днес:
О!Шипка 2 - ул. Будапеща 18 13 - http://www.bgmaps.com/services/links...8142191902da26
Присъединете се и вие...
Колегите от HardwareBG се събират на бира днес:
О!Шипка 2 - ул. Будапеща 18 13 - http://www.bgmaps.com/services/links...8142191902da26
Присъединете се и вие...
Еми иска ми се, ма кат съм от варна ко да напрая, мноо ми е далече.
Виж седмицата между 9-13.06 ше съм в София и тогаз ако мое да се видим на по бира)
Кайсо, дай и ние да се съберем на бира.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кайсо, дай и ние да се съберем на бира.
<div align="right">оргинално мнение на Julian</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Aми, че няма проблеми уе []
Ама да е около 14-15.06, преди това нямам и минутка свободна [V]
Айде в понеделник ша пусна теми и в трите големи форуми, че да обсъдим, дано да се съберем повече тоя път.![]()
Ами по принцип става за 14, 15. Само трябва да видя да нямам изпит тогава. Тъкво ще отидем на някоя кръчма покрай морето. Даже си мисля ако има мераклии да отидем на Дружба на Бай Данчо(Копитото)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами по принцип става за 14, 15. Само трябва да видя да нямам изпит тогава. Тъкво ще отидем на някоя кръчма покрай морето. Даже си мисля ако има мераклии да отидем на Дружба на Бай Данчо(Копитото)
<div align="right">оргинално мнение на Julian</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Скоро ходил ли си там ?
Щото есента ходих и въобще не си струваше разкарването до Дружба. За мен Копитото= всяко друго заведение.
Иначе като идея е добре да се разкараме от Варна.
Аз да взема пак да предложа да организираме една сбирка в Елена... горе-долу на средата между София и Варна, а също между Русе и Пловдив. Бих се наел с организацията, предстои в началото на юни официално да се открие едно страхотно заведение "Ханчето "Боаза" - с басейн и маси на открито; ще опитам да договоря преференциални цени за нощувка, макар, че в началото ще е трудно. Само интернет не мога да осигуря за там, но едва ли ще липсва особено (всъщност за спешни случаи мога да предложа dial-up достъп и лаптоп). Има ли ентусиасти?
Това за сбирка в Елена ми се вижда наистина страхотна идея. Знам, че е много красив град със страхотна природа. а и това за басейна звучи доста примамливо. Ако има и хубава бира ще е перфектно. Аз съм 100% за:-))) Иначе Варна е наистина доста далече. Все пак това е компромис за всички. Дано да има желаещи да подкрепят тази страхотна идея. Голям купон ще стане[][:D][
]
За Елена не се съмнявам че ще е хубаво, но сега лятото всички идват към Варна така че можеби тука ще можем да се съберем повечко хора.
Така e, Julian, събират се, обаче по различно време и не ходят само във Варна (един от любимите ми градове) Много е далечееее(