"На C: е инсталирана 98 SE, а на D: -ХР. И двата дяла са на NTFS."
бисер на GuRu
[]
"На C: е инсталирана 98 SE, а на D: -ХР. И двата дяла са на NTFS."
бисер на GuRu
[]
Вече се извиних за направената грешка.......в бързината става всичко. Все пак малко от малко разбирам от компютри...;((((
GuRu, не бъди така докачлив. Аз пък разбирам малко от много ама не се оплаквам, нали?!
Веднъж си сготвих уин-а. Хакнах му аз чубрица и магданоз, вкарах му една ракия и се получи следний пост:
Омайващи мисли, очакване свято...
Треперещи пръсти, обливащ екстаз...
Нощта ни залива със сенчести краски...
А Сетком кипи от бушуваща страст.
Там в равнината до реката “Дърбъра”...
рицарят Кайсо размахва безмилостно яростен меч...
Лонгхорн Велики във битка свирепа...
със сетни сили опазва последната крепостна мощ.
Войната в Сетком палата настана...
облени във пот и готови за бой...
зад шлема железен навъсили вежди...
се вихрят бойците със саби небрежни.
Крал Райд-отровител, си тежката дума изрече...
Лорд Малуон се намръщи и строго челото си свъщи...
Редом до него Барон Лупус застана...
А Граф Докера прегърна една млада мадама.
Breii се зарече и за веки веков от бас се отрече...
LaZa подскочи и часове по Корел-а той си проточи...
Слеро от ханчето на връх Елена поглежда...
А Съни и Шумахер отъпкват терена с надежда.
Там в долината се Гаджет подава...
3Di огънят със запалка подгрява...
Разкатан се отрепа да носи дърва...
А Смарти до него коси росна трева.
Designer елха с цветни топки подрежда...
Коледа иде, HGD се още оглежда...
Не търсещ причини за празника нов...
Инженера очаква самия Моллов.
---------------------------------------------
...някъде я няма римата, но това да не ви прави впечатление... )
---------------------------------------------
Всяка прилика с действителни лица и събития не е случайна.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хайде и от мен един линк с наистина ценни неща:
http://www.rousse.org/fun/biseri.html
<div align="right">Originally posted by Slero - 24/06/2003 : 1709</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Диляне, имай милост!!!
[:D][:D][:D][:D]
ей , мерси ти много , че си ме споменала!
щото, отначало, като взех да го чета и тръгнах да се ядосвам, че си ме пропуснала.
и сигурно "росната трева" я хвърлям в огъня, че да вдига повече дим и пушек ?!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хайде и от мен един линк с наистина ценни неща:
http://www.rousse.org/fun/biseri.html
<div align="right">Originally posted by Slero - 24/06/2003 : 1709</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Диляне, имай милост!!!
[:D][:D][:D][:D]
<div align="right">Originally posted by Леголас*-*05/01/2004*:* 14:28:26</div id="right">
Сигурно съм ги чел 7629345 пъти, ама все им се смея...
ехеееееееееее и мен ме има:
"Breii се зарече и за веки веков от бас се отрече...
"
Благодаря за увековечаването , но си изпуснала едно "i" .
Аз пък съм чистил флопи пълно със стотинки, щото някакво хлапе си го ползвало за касичка...
Хора, не ме карайте да се чувствам неудобно
Аз така или иначе вече си умрях от срам за това, че го постнах тук
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хора, не ме карайте да се чувствам неудобно
Аз така или иначе вече си умрях от срам за това, че го постнах тук
<div align="right">Originally posted by Profita*-*06/01/2004*:* 01:16:58</div id="right">
Ама какви са тия приказки за срам - ти си нашата гордост:-)) И мен добре си ме подредила с Шуми[:D]
...Нашите прадеди са живели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент ...
...Докато спартанците ходели на война, жените им раждали деца. За тази цел те били тренирани от най-ранна възраст .
...Като заминавали кръстоносците отнасяли портретите на жените и децата си, а при завръщането си с радост намирали нови деца около вярната съпруга .
...Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там .
...Абрахам Линкълн е роден в дървена колиба, която построил собственоръчно.
...В 19 век се развило мисионерството. Нещастните мисионери, които отивали в Китай, се връщали обезглавени.
...След завземането на властта от Мусолини, населението на Италия се удвоило благодарение на личните му заслуги.
...Кенгурото има на корема си джоб, за да се скрие в случай на опастност .
<font color="blue"> -----извън темата----- </font id="blue">
Профита, другия път стихотворение от 700 строфи, за да няма обидени!
[:D][:D][:D]
<font color="blue"> -----извън темата----- </font id="blue">
Не знам, но мене kakarot ме разби с този линк, който ми прати, като РМ.
Не се бях смял толкова отдавна.
Да го прочете и alexandro, то е от техния форум
http://free.netwlan.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8580
Прочетете го, много, ама МНОГО зле.
@Malone
Както беше писал един от участниците в цитираната от теб дискусия "ти не утепа коня, ами направо изби целия обор" ))))))))