За това става дума! Сега ако е така просто ти препоръчвам пенсия защото след 2-3 години в ВУЗ-овете ще дойдат младите и че ти ..... майката с техните незнания!
За това става дума! Сега ако е така просто ти препоръчвам пенсия защото след 2-3 години в ВУЗ-овете ще дойдат младите и че ти ..... майката с техните незнания!
:-))) Е не са ни чак толкова слаби ангелите... Ще се справим, мен поне ме кефи тази професия и ще се постарая да не дерайлирам...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">имам един 1800+ Т-бред JIXHB и се чудя с какво охлаждане да му взема все още не съм го клокол много за тва се чудя какво ще ми свърши наи добра работа за тва<font color="red"> <font size="5">чудови<font size="6">шт</font id="size6">е</font id="size5"> </font id="red">? Дайте някоя наистина заслужаваща си оферта???
<div align="right">оргинално мнение на the_tree</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ето за това няма да си вземат матурите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:::А:::: или ::::М:::: сори за оверфлоа ама немам нерви!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
мда мерси
значи много яи благодаря и тва нещо ест. няма да го правя аз а баща ми просто ме замоли да порзбит как стоят нещата и тем подобни та както и да е за пари не се тревожете пак ви казван не са проблем а за нета също не се тревожете само за техника се интересувам да знам горе долу е ест то след около месец-два като всичко е готово ще се назначат специалисти но гъбите се берат само ако ги познаваш както и да е ...
аз мисля
след като вече нета е взет
да се разпространява 4рез редиомодеми мисля че е наи добре нещо със суичове не ме кефи навсякъде кабели туи унуи незнам
то и при радиомодемите има кабели ама не толкоз та кажете кое е по качествено радиомодемите или суичовете
<div align="right">оргинално мнение на the_tree</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
no comment[]
Аз се отървах за следващите след мен трябват не 2 а 5 матури за да им влезе акъла в главата!Всеки пуши трева/даже и в у-ще/,всеки се прави на интересен,ама ... нека ми каже на мен нещо [:D] Цялото поколение сега е наркоманско!
По-съгласен от System Error не съм бил никога общо взето. Тва с правенето на интерсен просто ми съсипва нервната система периодично !
За наркоманите си е горе-долу така като изключим другата част от учениците ,които нямат нищо общо с тея "дрохалести" мижитурки.Трябва да отбележа ,че повечето от наркоманчетата са предимно в по-големите градове.Така ,че моля ВИ не си правете погрешно мнение за цялото поколение[xx(]
Аз лично съм 10 клас.
По литература имам само шестици, обаче измислени.
Както виждате пиша грамотно и се изразявам ясно.
Между другото уча в Немската в София, в "най-елитната езикова гимназия".
Въпреки това повечето предмети не ме вълнуват.
Интересувам се от компютъра си и от математика. Понякога физика.
Смятам да следвам информатика.
Добре, а сега някой да ми каже защо да държа матура по литература?
Какво общо имат Вазов и Ботев, които много уважавам, с програмирането, информационните технологии или Visual Basic например?
Смятам, че матурата трябва да е предмет по избор.
Ако трябва да са два, ако трябва да са три, но ПО ИЗБОР.
Така всеки ще може да кандидатства с предмета(предметите), по който(които) е най-добър и ще има най-голям шанс да бъде приет в добър университет.
Bri: Виж сега какво ти докажи и на матурата че си грамотен а за следването ти в ТУ бълг. език и литература не са ти бало образуващи! бала е или поне беше така: 3*оценката от изпита +1*математика +1*физика от дипломата!
Матури трябва да има за всички.Това е един изпит за наученото през годините - все пак някои гимназии са специализилани и получаваш сертификат.Матурите не пречат на подготовката за университетите ,а точно обратното - те помагат да си разбереш нивото на знания.Вярно на нас ни ги наложиха матурите /а после си сърбаха попарата[:D][:D][:D]/ ,но от сега нататък според мен трябва да има матури.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Знаете ли, че имам СТУДЕНТИ I-ви курс, които в курсовите си задачи масово използват "6" вместо "Ш" и "4" вместо "Ч". И тези хора утре ще станат висшисти?!!! </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Aми как няма да е така, когато ежедневно ги заливат с боклук като този
http://www.free.top.bg/setcom/aiwa.jpg
Откога получаването на гаранция се превърна в подарък?!?
Не знам дали сте забелязали надписа долу вляво <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">AIWA-Еволюция чрез Революция</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Абсолютна глупост.
Това ми напомня на един плакат, показан от две красавици пред американската база край Rammstein по време на войната в Ирак:
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Bombing for peace is like ****ing for virginity</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Авторите на рекламата се "заканват"
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Очаквайте
продължениe>></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">