Искам да взема на баща ми нови и качествени лозарски ножици, че той използва едни на 100 години сигурно. Някакви идея откъде мога да намеря хубави лозарски ножици?
Искам да взема на баща ми нови и качествени лозарски ножици, че той използва едни на 100 години сигурно. Някакви идея откъде мога да намеря хубави лозарски ножици?
Lidl. Ножиците им са много хубави за цената си. Следи пролетните промоции.
Тези дни в Mr. Bricolage ще има промоция на Fiskars. Имам такава и съм доволен,макар да е базов модел.
По-качествени от тези, които баща ти използва от 100 години няма да намериш, освен ако вече не са изчезнали от наточване.Едно време имаше само български френски и немски ножици с тънки и бързи остриета, каквито вече почти не се правят.Ако искаш много добро качество, търси марката FELKO, това са профи ножици, цени от 80 до 100 лева, например модела FELKO 2 е подходящ.Има и със сменяеми пластини.Ако искаш малко по-евтини но хубави, ФИСКАРС, както каза колегата горе.Ако искаш евтини и сравнително добри, виж Лидълските, както каза Касапа.
Виж в , там има много хубави, професионални лозарски ножици. Мисля, че ще му вършат много добра работа.
Абе човека да купи едни ножици за 10 лв. Аз всяка година чупя по един комплект.Като ги счупи или затъпеят, хвърляш ги и купуваш нови.
Felco и Stihl работят съвместно от няколко години. Ето тук може да си избереш. Също препоръчвам FELCO 2. https://www.stihl.bg/Продукти-STIHL/...жици.aspx
За 8 евра, без 1 цент, сега на промоция в Интершпар / Австрия. Възможно е да ги има и другаде. Добри са за тази цена. Едната е за жилави, другата за твърди и сухи пръчки.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Лявата е лозарска. Нитът на дясната държи само тефлонофия упор на наковалнята. Тя не е лозарска.
Дебела е наковалнята за мен, а и доколкото виждам е права, няма ъгъл, лозата и асмата искат тънко и остро.
Този пост е редактиран от edi1; 20-03-18 в 21:52.
Защо да не ги хареса? Продават разни руски без никакви нитове по тях, както едновремешните.
Този пост е редактиран от dodo_pv; 20-03-18 в 22:27.