Абе не знам дали Шуми рулез, ама мои стари приятели още се надяват да катастрофира и да загине скоропостижно.....някакви спомени ги мъчат още от времето на Деймън Хил![]()
Абе не знам дали Шуми рулез, ама мои стари приятели още се надяват да катастрофира и да загине скоропостижно.....някакви спомени ги мъчат още от времето на Деймън Хил![]()
Първо: в сравнение с минало годишният водеш (ония олигофрен), сега жената поне има някакви основни познания по Ф1, така че недейте скача веднага.
Второ: предаването и картината зависят пряко от парите които се дават за лиценз, за излъчване на Ф1. В нашият случай, РТВ дава около 1-1,2 милиона $ годишен абонамент, докато RTL дават най малко 10 милиона!!! Освен това техниката за разпространение на телевизонен сигнал в България е доста по старичка отколкото в Германия.
Трето последно: Признавам таланта на Шумахер, но за мен най-велик ще си остане СЕНА, ако не се беше ударил в онази гадна стена, на която, 2 дена преди това пак загина пилот. ЗА МЕН СЕНА СИ ОСТАВА № 1. Особено на мокра писта.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Напълно съм съгласен че водещите са баси ламерите.Инженер Тенчев говори долу-горе интересни работи,но при него ме дразни факта ,че си личи пристарстието му към Макларън и особенно към Кими.<div align="right">оргинално мнение на HITMAN 47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не знам колко от вас гледат по RTL формулата ( аз вече не по обективни причини ) и същевременно разбират какво говорят коментаторите, но мога определено да кажа, че Тенчев е ПОНЕ на 90% на нивото на тия двамцата там, дето им забравих вече името...
Ако някой ми каже по-добър коментатор за F1 от Тенчев и наистина такъв има ще го почерпя....
А ако наистина се плаща по 1.2 милиона $ за сезон от F1 - то тогава им свалям шапка на RTV... въпреки, че едва ли са толкова пари, щото K1 не мисля, че имал да дава толкова пари, когато се изличваше там.
Мъни недей да го мориш човека бре сакън.Виж Баричело може да се жертва спокоино![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе не знам дали Шуми рулез, ама мои стари приятели още се надяват да катастрофира и да загине скоропостижно.....някакви спомени ги мъчат още от времето на Деймън Хил
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ми а дано твоите приятели загинат в катастрофа с влак, и като идат при великия Сена да му пратят много поздрави от Мартин от Пловдив!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Признавам таланта на Шумахер, но за мен най-велик ще си остане СЕНА, ако не се беше ударил в онази гадна стена, на която, 2 дена преди това пак загина пилот. ЗА МЕН СЕНА СИ ОСТАВА № 1. Особено на мокра писта.
<div align="right">оргинално мнение на LUDIA</div id="right">
То за умрял човек най-лесно да се говори! Някой лефскар няма ли да се обади че Гунди е щял да стане най-великия ритнитопко на европа?! Айде стига глупости, писнало ми е от тези измишльотини, все едно да ми сравняваш Хуан Мануел Фанджо със Сена или Сена и Шумахер! Верно че Шуми и Сена са карали заедно, ама тогава дето се вика Пилето е правил 1-ви крачки във формулата. Времената са толкова различни, така бързо се менят нещата...иначе сега интересна битка стана за 2-рото място. Просто някои ако си прави илюзии че Пилето няма да е 1-ви, може да отиде да се прегледа някъде или просто е отчаян запалянко []
На моите хора ще им предам да не ходят с влак до Майново тази годинаИначе Монтоя за мен е фаворита
![]()
Не знам какво има да се говори и да се разсъждава - Сена си беше уникално добър и само Шуми е съвсем близо до това да го настигне по успехи. Има страшно много хора, които не знам по какви причини само плюят момчето, но едно нещо е факт - той кара адски добре. Точно той изведе отбора на Ферари на първо място - нещо което не се беше случвало от доста години. А на мокра настилка е ненадминат.
"2001 was a year that saw the Italian team and Michael dominate from round one in Australia to the season finale in Japan. During the course of the 17 events, Michael broke numerous records and wrapped up his fourth world title in Hungary with four races left to contest. <font color="red">He is now the record holder of the most Grand Prix victories, surpassing Alain Prost's total of 52 and with Juan Manuel Fangio's record of five world titles </font id="red">in his sights, Schumacher began the 2002 season with a strong determination and an extremely strong Ferrari."
Иначе за мен Рено е най-бързо развиващия се отбор в момента и Алонсо има талант и данни да стане много добър.
Между другото подкрепям идеята да се направи тема F1[]
Хмм Mollov, не те знам от кога гледаш Ф1 по РТВ, но аз я гледам от както я пуснаха. Та още тогава, когато Ричард Груев беше водещ, имаше едно запитване колко им струва лиценза на година за да излъчват Ф1. Тогава Ричи на дълго и на широко обясни каква е хавата и колко $$$ вкарват. Тогава и обясни, че РТВ стават единственият разпространител за България на Ф1.
Освен по RTV формулата и клалификацията се излучваха по RTL и RAI1(кодирано само по време на кръг от F1).
Изведнъж обаче кабелните оператири спряха излъчването и на двете.Така на практика RTV стана монополист в България за правата и излъчването на F1.
Имайки предвид завишения интерес към F1 през последните години искам да кажа че ЦЯЛАТА РАБОТА МИ СМЪРДИ на някаква скапана далавeра между RTV и кабелните смотаняци [!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам какво има да се говори и да се разсъждава - Сена си беше уникално добър и само Шуми е съвсем близо до това да го настигне по успехи.<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
Ъъъ...това мнение 2001 можеше да бъде актуално, защото още тогава го надмина по успехи! Единственият рекорд който не е счупил още Шуми майче останаха полпозипъните []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Хмм Mollov, не те знам от кога гледаш Ф1 по РТВ, но аз я гледам от както я пуснаха. Та още тогава, когато Ричард Груев беше водещ, имаше едно запитване колко им струва лиценза на година за да излъчват Ф1. Тогава Ричи на дълго и на широко обясни каква е хавата и колко $$$ вкарват. Тогава и обясни, че РТВ стават единственият разпространител за България на Ф1.
.<div align="right">оргинално мнение на LUDIA</div id="right">
Значи Формула 1 имат договор с телевизиите от всяка една страна в който изрично е казано че само 1 телевизия за 1 страна може да предава Ф1! Явно тая точка си я пропуснал [] Няма как да не са единственият разпространител, защото още когато 97-98 канал 1 се ослушаха за правата, битката беше между ринг+ и нова тв, обаче по-големите връзкари превариха [
]
Миналатия сезон 7 Дни излъчваще предаване от RTV.
В Германия освен RTL формула се предава пряко и по DSF(Premiere sport).
Собствениците на сателитни чиний с декодери имат щастието да наблюдават F1 без коментари и с постоянна статистика на времената ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не знам какво има да се говори и да се разсъждава - Сена си беше уникално добър и само Шуми е съвсем близо до това да го настигне по успехи. <div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
Да го настигне?!?
Ти май се майтапиш.... че то почти не останаха рекорди, които Пильо да не е подобрил... а Сена какви има(ше)?
Като изключим, че Фанджо е бил 5 пъти шампион още в зората на F1 през 50-55г. определено мога да кажа, че в момента няма по-добър пилот от Шумахер, ама няма и не е имало никога... Сена наистина е бил добър и е имал талант, обаче моля не му приписвайте победи/титли и т.н. без да ги е спечелил никога...
Щото той и Шумахер беше готов за шампион преди да катастрофира в Англия и да си счупи двата крака... ама това не кара хората да го пишат шампион и тази година, щото просто не стана.
Лека му пръст на Сена, но неговата кариера и тази на Шумахер нямат място за сравнение, никакво място - просто Сена нямаше време да се докаже толкова много, колкото Шумахер...
А и не виждам през близките 5-10г. да се появи ( или да се докаже ) някой, който да може да засенчи успехите на Шумахер.
Явно доста лошо съм се изразила в първото изречние и никой не гледа какво съм писала надолу, дори съм маркирала и в червено[!]