Миналия сезон докато беше коментатор Юли Москов, мислех да взема един микрофон и да си записвам биресите му. 90% от нещата които казваше бяха някакви пълни фантасмагории, направо Ф1 беше за мен, все едно гледам цирк (само че сега слушам цирк. Та както и да е, махнаха го, хвала!
Тази година освен че сложиха жена за водещ, коментаторите са пълни малоумници и олигофрени. Значи всеки път като гледам Формула 1 по Ринг+ ми се приспива. Едно на ръка че говорят супер приспивно, за разлика от немските и френските си колеги, които и за най-малката възможност за изпреварване "вкарват" такъв адреналин на зрителите, че все едно на живо гледаш Формулата. Нашите коментатори като влезе някои в бокса 1-во не могат да познаят кои е (не знам до толкова ли за запознати, или са кьорави пенсионери, най-вероятно 2-рото), ама от 20 коли в бокса да познаят 2-3 кои бил влязъл. Да не говорим че при 1 кола останала на пистата на отбора влизащ в бокса , казват: "я да видим сега кой от 2-мата ще влезе". Абе пълно малоумство...
Днес на GP на Германия най-много ме издразни некадърността им относно табелите и елементарни познания по англииски, които ако ги нямат, не знам как ходят на GP-та в чужбина. Става въпрос за това, че когато показаха табела на Монтоя "SWITCH", се "изцепиха" че това значело монтоя да върнел газта, и да сме видили как 50 секунди които имал преднина как щял да върне газта.
Яд ме е също и за малшанса на Шумахер, но така е във Формулата. Поне завърши с достойнство състезанието, а не като монтоя които в 90% от случаите когато са 1 до друг с Шумахер все или Германеца или и 2-мата отпадат...