Ако има [:D] , въпроса ми е : Може ли качамака да не се вари ?
В студена вода да се добави брашното и така да стане ?
Наскоро прочетох една такава рецепта но не съм пробвал , още [?][?][?][:D]
А какво друго добавяте ??? [8D]
А има ли ефект ?
Ако има [:D] , въпроса ми е : Може ли качамака да не се вари ?
В студена вода да се добави брашното и така да стане ?
Наскоро прочетох една такава рецепта но не съм пробвал , още [?][?][?][:D]
А какво друго добавяте ??? [8D]
А има ли ефект ?
да може ! става 4удаесна стръв ако сложиш и някаква есенция тава о6те по добре например ванилия !успех !!!
ами морска не сам опитвал но като попита се замислих ! шаран, каракуда / тя калве на гола кука/, костур и т.н...... всеядните риби хапват такива неща, колкото по миризливо ролкова по добре може да мирише кактона парфюм така и на мърша, но моя опит со4и 4е приятните миризми за 4овека за пиятни и за рибите ) имам предвид ВАНИЛИЯ ! обожават я !
За шарановите риби от личен опит споделям:обожават валериан:стига да не е омесен със спирт,чист валериан
Много помага и червения сладък пипер
LudZaVrazvane, значи може и с кюспе и анасон, става трепач, само дето смърди до небесата []. А другият най-як чалъм дето го знам но не става лесно(защото трудно се намира) е с тестото дето правят вафли от типа "Чайка", става страхотна захранка. Но ако не ти се занимава, отиваш в едни магазаи на риболов и там ще ти дадът много добри захранки, при това не са и много скъпи!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За шарановите риби от личен опит споделям:обожават валериан:стига да не е омесен със спирт,чист валериан
Много помага и червения сладък пипер
<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За валериана : Имаш в предвид да взема билка и да я стрия или има готово масло ?
Защото , ако не се лъжа , в настойките и капките има спирт ?! Нали ?
няма спирт ! може ка4амака да му сложи6 няколко капки валерянови капки и така става !
Само няколко капки ??? Не е ли малко ?
Възможно ли е прекалено силната миризма да окаже обратно въздействие ?
По колко бъркате обикновено , като количество , ако го ползвате само за стръв ? 5 въдици .
2 шепи жареви4но бра6но малко вода и полвин 4аяна лъжичка валервнови капки или малко по малко анасонови или 1 пакет4е ванилия ас така го правя ! може да опиташ хляб да омесиш с тия миризми !
ти се смее6 ама като тра6неш шараните вземаме бирата и идваме на гости ! имал съм успех с тия "манджи" не веднаж ! наслука и на тебе !
:-) няма да вземаш нищо ! Аз си нося и бирата ;-) [:D][:D][:D]
А да си хващал на същото , само че малко вкиснало (за подхранката става въпрос) толстолопи ??? [8D]
Мислех, че се хранят с планктон !!! [?]
да като са малки пасат като станат големи ядат вси4ко ! а като каза вкиснато се сетих 4е сам хва6тал каракуда и шаран да шаран на ...... домат ! ако изка6 вярвяй !!!! ДОМАТ ! един пат няма и няма не калве докато хапвахме реших да сложа пар4е домат сирене и там о6те каквото има на куките и се хванаха на домата ))) ! толстолоп не сам хва6тал с вкиснато !