Резултати от 1 до 10 от общо 10

USOpen 2003

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Gadget
    Guest

USOpen 2003

Малко спортна тема

Няма да ви споменавам че фаворит и любимец ми е Агаси, но и Федерер, Хюит, Родик и някои други са наистина добри и финалът трудно може да бъде предсказан...

Ще се радвам да чуя коментари, мнения и интересни моменти от изиграните срещи досега, както и прогнози за финала

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

USOpen 2003

ох няма много време да гледам макар и на мен да ми е един от любимите спортове но не мога и да не призная че мача между Агаси и Кафелникоф беше много добър и за двамата.

просто победи о добрият

4. Тук е от
    Jan 2003

USOpen 2003

Не мисля, че в такъв мач м-у велики тенисисти има загубил - напротив - има само победител и според мен това беше по силният психически .

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

USOpen 2003

Е аз също от малък съм си фен на Агаси и умрях от яд че падна вчера от Фереро, но трябва да се признае че испанеца е в супер форма - през целия турнир сервисът му е убиец(направо смаза Хюит)

има много агресивна игра(съвсем различна от типичната испанска школа - 2 метра зад аут линията и силен лифт подходящо предимно за червен корт)Фереро посреща рано топката и я удря по възходяща линия - както си и трябва в съвременния тенис - иначе пак си е типичен бейзлайнър.Много ме кефи и Родик(още повече че играя със същата Бабола като неговата, само дето неговата е 1 инч по-дълга)[:D]

6. Gadget
    Guest

USOpen 2003

Вчера пре***ха Налбандян да спечели срещу Родик, публиката бе ужасна... а Агаси беше нервен в началото и почна лошо, после си оправи играта, но малко не му достигна за победа. Залагам на Фереро, че ще спечели USOpen. Родик е противен театрален лигльо и не е добър тенисист. Стилът му на игра не прави никакво впечатление.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2002

USOpen 2003

То и аз залагам на Фереро но за Родик си далече от истината.Не бил добър тенисист ли - преди по-малко от 2 години той и Тошко Енев бяха 1 и 2 в ранглистата за юноши виж сега как Енев обикаля сателитните вериги а Родик е 4-ти в ATP.Вярно че и парите са от голямо значение за да пробиеш в професионалния тенис,а в БГ пари за това няма но за никой който е No 4 в света не можеш да кажеш че е слаб тенесист...

8.  

9. Gadget
    Guest

USOpen 2003

Родик може да е добър, иначе няма как да не е в челната 10ка, ама не играе добър тенис. Тактически също бърка. Без този сервис, който млати, просто ще е един от първата стотица

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002

USOpen 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Родик може да е добър, иначе няма как да не е в челната 10ка, ама не играе добър тенис. Тактически също бърка. Без този сервис, който млати, просто ще е един от първата стотица

<div align="right">оргинално мнение на Gadget</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Negative!

И на мен ми е неприятен като излъчване, но че е много добър зная именно от времето, за което говори медунски. От тогава се е променил много по отношение на психиката и тактическата постановка, което му носи успехите. Качества си е имал винаги.

За съжаление шибаните американци отново прецакаха гостите.

Стискам палци за фереро, защото знам, че е голям боец и вярвам, че ще се справи с фанатичната публика.

медунски: Отдавна школата на Бругера не е водеща в испания, а Фереро далеч не е първият испанец който предпочита агресивния стил пред лифта. Пионерът в това отношение, за мен, е може би Мойя.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2002

USOpen 2003

Да така е разбира се играта на Бругера,Бересетеги,Коста и т.н. отдавна не е емблематична за испанския тенис - просто не е ефективна на по-бързи настилки( въпреки че като си спомня какво правеше Мустер с такава игра преди няколко години и как на 32 стана No1 като преди това не бе играл 1 година заради контузия!).Но агресивната игра не изключва лифта - всички играят с лифт( е не чак с извратения хват за форхенд на Бересетеги ) просто взимат по рано топката и лягат с тяло напред вместо да се дърпат в момента на удара.

12. Gadget
    Guest

USOpen 2003

Бре, че и разбирачи, ама за жалост Родик спечели и то убедително И въпреки това заслуженият финал според мен трябваше да Агаси - Налбандян

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. за NAV 2003
    От glarus във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 15-06-04, 21:27
  2. icq pro 2003
    От ilhanbg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 17-05-04, 19:18
  3. TCO 2003 ?
    От Aquadark във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 25-06-03, 19:10
  4. ? за Win 2003
    От DJ във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 14-06-03, 10:21
  5. UT 2003
    От dika във форум ИГРИ
    Отговори: 28
    Последно: 25-09-02, 00:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе