Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

DigSys - банда измекяри

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

DigSys - банда измекяри

LordOfEvil, те са си такива педали още от както продаваха само карти за интернет. Значи, копуваш си ти карта да кажем за 5 лева. Отваряш, и се праобваш да се конектнеш, но следва голямата изненада, не можеш. Познайте защо, защото са с ръчно указване на DNS, но са забравили да ти дадат DNS-и, т.е. не ги пише на картата. Та за да ги знаеш трябваше да си купиш една карта за минимум 60 лева, към нея БОНУС получаваш книжка с указание как да си направиш нова конекция + гореопоменатите DNS-и!!! и това още от 1997-8 година. Това ми беше първото и последно взаимоотношение с тези олигофрени от Цифрови Глупости. Във Варна хората бързо им разбраха номерата и отдавна никой не се занимава с тях. Сори, че си се набутал, но какво да се прави. Такъв е живота, поне тука.[V]

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2002

DigSys - банда измекяри

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аве вие двамата толкова ли сте тъпи, че само ме гледате кво пиша и се чудите каква простотия да изръсите, без изобщо да е по темета.

И offtopic изобщо не ме интересува кво правите с ClitoR-a и как си бъркате по дупките... казвал съм ви и преди, ще кажа и сега знаете къде съм, оплаквания лично, не си ръсете простотията по форумите.

<div align="right">оргинално мнение на LordOfEvil</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Hahahaha sega koi rusi gluposti po foruma bre A i ti egati smetkadjiqta si vinagi we . Kato iskash hubav net shte plashtash. Kvo zanimavash horata s glupostite ti ? S nqkakva bugava truba i vutre dve rujdqsali ji4ki li iskash da imash hubav net ? BTW moje da sa 20 $ za 200 mb , ama si imam postoqno net nali i e dostatuchno burz za da ne se iznervqm kato teb i da rusq gluposti po forumite

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

DigSys - банда измекяри

LUDIA и * други дето плюете по дигсис:

на дигсис и е през *+%?!%?!!%%* за 1-2 users като вас и мен,

що не земете да се пообразовате малко кой са клиентите на дигсис !?[]

Я да ми кажете вие сега в кой малък град има неограничен нет за 10 ойро и 100кб/с ?? Това исп колко потребители има? двама,а?[V] Шефа и админа ? [:D]

Че то ако е така значи БГ сме години пред USA, примерно, а ?

Искам обаче в цифри да ми говорите - колко потребителя има испто и с какъв канал разполага! И аз съм бил с нет 400кб/с за 15 ойро ... ама за първия месец []

Спец за лудия : какво за Варна ? Отиди до офиса на дигсис, помоли ги да ти покажат само фамилните имена започващи с А... това са за Варна само... е да ти кажа и аз бях в шок, ама не колко са малко....[:D][:D][:D]

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000

DigSys - банда измекяри

mxkolev, специално за офертата 10 евро за 1 месец неограничен достъп.

не видях никъде да пише нещо за качеството... даваш 10 евро и имаш право един месец да ползваш достъп до Инет през тях.

Много хубаво, но - скорост не се споменава - не се споменава дали е internationaл/peering - а повярвай ми има значение.

Гарантират ли ти скоростта- НЕ, гарантират ли ти изобщо достъпа - НЕ, нещо не видях номера за поддръжка...

В допълнение има съобщение че заради профилактика на тока на някои места няма да има нет, защото няма ток - no comment.

Евтино ли е? Евтино е. Качествено ли е? - зависи какво очакваш - според мен не, според теб да.

btw ако при 100K имаш предвид достъп до местното ftp до което скоростта може да скочи и на 8 негабайте то не бъркай това с достъп до Интернет... и не разбрах килобити или килобайти. Колко бързо отстраняват проблемите?

Всичко това може да не засяга домашния потребител на който му трябват малко странички и поща и то не непрекъснато - обаче повярвай ми ако се опитат да го пробутат на фирма, за която комуникациите са важни за бизнеса няма да изтраят.

Основната идея на всичко това е че всеки преценява какво иска и колко е готов да даде за него. Ако искаш истинска поддръжка, внимание, бързо разрешеване на проблемите - то плащаш повече. За цена от сорта на 10 евро на месец не можеш а и не трябва да очакваш нищо.

btw като гледаш страницата на DigSys не оставаш с впечатление за нещо голямо -

поне откъм корпоративни клиенти, и пак питам ако са толкова големи защо ги няма в IDG top 100?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

DigSys - банда измекяри

mitsy, 10х, дано да разберат това повече хора []

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

DigSys - банда измекяри

Според вас хора колко ТЪП трябва да си да платиш 230$ за wireless+антена???????????

А вие IRC червейчета за какво ви е тоя нет, да си избивате комплексите вътре щото сте прекалено смотани да сте с хората когато те са вън...

Поправете ме ако греша но никой от вас не си плаща нета сам, това го правят вашите добри родители..

По темата - за мен оферта е пример - 40 лева, обаче да си имаш 99% от 64 кбит инт. и да речем 256 кбит БГ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">фирма, за която комуникациите са важни за бизнеса</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Дааа там се усират братята цифраци, и то толкова яко че чак у нас смърди...

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2002

DigSys - банда измекяри

Mili mi Lorde {} ami na teb koi ti plashta neta be ? Koi te izdurja ? Da ne si pochnal da rabotish sluchaino ili 2 godini sledkato zavurshi kisnesh uvas kato turtei bez da pohvanesh nikakva rabota i cukash po cql den Quake 3 ? Pls zashto gi rusish tiq gluposti . A i bez tova az ne sum pulnoleten oshte i shte mi plashtat neta .

BTW nali kaza, 4e nqma da pishesh poveche v dura - bura bre shefe?

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

DigSys - банда измекяри

Шефа на Ц.С. е от Варна (Савов), ако види какви ги пишете ...

11. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

DigSys - банда измекяри

Aйде достатъчно ....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе