LordOfEvil, те са си такива педали още от както продаваха само карти за интернет. Значи, копуваш си ти карта да кажем за 5 лева. Отваряш, и се праобваш да се конектнеш, но следва голямата изненада, не можеш. Познайте защо, защото са с ръчно указване на DNS, но са забравили да ти дадат DNS-и, т.е. не ги пише на картата. Та за да ги знаеш трябваше да си купиш една карта за минимум 60 лева, към нея БОНУС получаваш книжка с указание как да си направиш нова конекция + гореопоменатите DNS-и!!! и това още от 1997-8 година. Това ми беше първото и последно взаимоотношение с тези олигофрени от Цифрови Глупости. Във Варна хората бързо им разбраха номерата и отдавна никой не се занимава с тях. Сори, че си се набутал, но какво да се прави. Такъв е живота, поне тука.[V]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аве вие двамата толкова ли сте тъпи, че само ме гледате кво пиша и се чудите каква простотия да изръсите, без изобщо да е по темета.
И offtopic изобщо не ме интересува кво правите с ClitoR-a и как си бъркате по дупките... казвал съм ви и преди, ще кажа и сега знаете къде съм, оплаквания лично, не си ръсете простотията по форумите.
<div align="right">оргинално мнение на LordOfEvil</div id="right">
Hahahaha sega koi rusi gluposti po foruma bre A i ti egati smetkadjiqta si vinagi we . Kato iskash hubav net shte plashtash. Kvo zanimavash horata s glupostite ti ? S nqkakva bugava truba i vutre dve rujdqsali ji4ki li iskash da imash hubav net ? BTW moje da sa 20 $ za 200 mb , ama si imam postoqno net nali i e dostatuchno burz za da ne se iznervqm kato teb i da rusq gluposti po forumite
на дигсис и е през *+%?!%?!!%%* за 1-2 users като вас и мен,
що не земете да се пообразовате малко кой са клиентите на дигсис !?[]
Я да ми кажете вие сега в кой малък град има неограничен нет за 10 ойро и 100кб/с ?? Това исп колко потребители има? двама,а?[V] Шефа и админа ? [:D]
Че то ако е така значи БГ сме години пред USA, примерно, а ?
Искам обаче в цифри да ми говорите - колко потребителя има испто и с какъв канал разполага! И аз съм бил с нет 400кб/с за 15 ойро ... ама за първия месец []
Спец за лудия : какво за Варна ? Отиди до офиса на дигсис, помоли ги да ти покажат само фамилните имена започващи с А... това са за Варна само... е да ти кажа и аз бях в шок, ама не колко са малко....[:D][:D][:D]
mxkolev, специално за офертата 10 евро за 1 месец неограничен достъп.
не видях никъде да пише нещо за качеството... даваш 10 евро и имаш право един месец да ползваш достъп до Инет през тях.
Много хубаво, но - скорост не се споменава - не се споменава дали е internationaл/peering - а повярвай ми има значение.
Гарантират ли ти скоростта- НЕ, гарантират ли ти изобщо достъпа - НЕ, нещо не видях номера за поддръжка...
В допълнение има съобщение че заради профилактика на тока на някои места няма да има нет, защото няма ток - no comment.
Евтино ли е? Евтино е. Качествено ли е? - зависи какво очакваш - според мен не, според теб да.
btw ако при 100K имаш предвид достъп до местното ftp до което скоростта може да скочи и на 8 негабайте то не бъркай това с достъп до Интернет... и не разбрах килобити или килобайти. Колко бързо отстраняват проблемите?
Всичко това може да не засяга домашния потребител на който му трябват малко странички и поща и то не непрекъснато - обаче повярвай ми ако се опитат да го пробутат на фирма, за която комуникациите са важни за бизнеса няма да изтраят.
Основната идея на всичко това е че всеки преценява какво иска и колко е готов да даде за него. Ако искаш истинска поддръжка, внимание, бързо разрешеване на проблемите - то плащаш повече. За цена от сорта на 10 евро на месец не можеш а и не трябва да очакваш нищо.
btw като гледаш страницата на DigSys не оставаш с впечатление за нещо голямо -
поне откъм корпоративни клиенти, и пак питам ако са толкова големи защо ги няма в IDG top 100?
Mili mi Lorde {} ami na teb koi ti plashta neta be ? Koi te izdurja ? Da ne si pochnal da rabotish sluchaino ili 2 godini sledkato zavurshi kisnesh uvas kato turtei bez da pohvanesh nikakva rabota i cukash po cql den Quake 3 ? Pls zashto gi rusish tiq gluposti . A i bez tova az ne sum pulnoleten oshte i shte mi plashtat neta .
BTW nali kaza, 4e nqma da pishesh poveche v dura - bura bre shefe?