Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 24

DigSys - банда измекяри

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

DigSys - банда измекяри

То бива, то може, обаче тяхното надхвърля всякакви граници. Като изключим супер нетрадиционните им тарифи, лошото обслужване... тия са ебати кретените чесно. 1 седмица не могат да си оправят работите. Бил гръмнал сървър... ми че тва се оправя за 20 мин. Значи тук, в Трявна отговорноти им лице (ако може да се нарече отговорно и лице) е олиценторение на некомпетентността. При всеки проблем неговото отработено движение е свиване на раменете тип "нищо не мога да направя" Та се налага намесата на по-висши сили. Човека, който може да направи нещо се намира в Габрово (на 20 км път). Оказва се обаче че локален проблем не само че не може да бъде отстранен от там, а едва ли не се налага намесата на някой супер-мозък. В резултат на това всеки месец има поне 2 периода в които за по 7-8 дена няма нет, или има колкото да се каже, като на всеки 5 минути прекъсва, а на всеки 20 съвсем се губи.

Та питам, може ли толкова голяма фирма с толкова много клиенти да са такива балъци. Абсолютно безотговорно отношение тип "аз съм мърда и не ми пука" или "5 часа е, утре ще продължим с фаталния проблем".

Когато някой не му се отдава нещо то поне да не се занимава.

Друго нещо което си струва да се спомене е монопола над по-малките градове. Аз съм сигурен че 90% от клиентите на DickSys са от провинцията, просто никой не е толко тъп да се закачи към тях ако може да избира. Например учтиво предлагат на клиентите си wireless карти за скромните суми от 300-500$. Тия кво са пили??

Аве с две думи не стават. Именно за такива образи мисля че е редно да се наложат някакви нормни.. знам ли и аз. Все едно mobiltel да правят същото, ако към ISP има такива изисквания като към мобилните оператори ще е много добре. Поне няма да продават тоя боклук който самите те гордо наричат интернет.

И накрая на всички безотговорни служители на DickSys искам да пожелая лошо здраве, много болести, инциденти с превозни средства, както и всичките главоболия които са причинили на клиентите си.

Амин!

2.  

3. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

DigSys - банда измекяри

Нямате ли други алтернативи в Трявна...?

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

DigSys - банда измекяри

Колкото да си проверяваш пощата има... обаче за нещо повече... 10 цента на мегабайт изобщо не ме устройват.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

DigSys - банда измекяри

има една думи4ка която спомена МОНОПОЛ е тя ! ако това те успоки има подобни оферти и "обслужване" в по големи градоже като Шумен например ................ НАЗДРАВЕ )!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

DigSys - банда измекяри

хех е явно преценяват че при такива users могат да си позволяват нехайство, във Варна от зимата до сега с тях съм нямал проблеми... напротив - по договор нямам ип нямам нищо - ама имам по договор ми е 33,6кбит към *, ама им казвам ипта и ми махат лимита към тях § и към 300-400кб/с литва §

най-добре говори дирекно с шефа им, ако искаш да ти дам инфо за него - pa3kafah@mbox.digsys.bg

pa3kafah.pip.digsys.bg [193.68.1.22]

-edit-

30кинта на месец - без лимит - http://www.digsys.bg/bg/services/kabel_bul.html#family

[][][]

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

DigSys - банда измекяри

1 - Тая фамилия не ме касае, защото се оказва следното:

Трябва да платя за изграждането на точка в моя посока защото такава няма. За целта трябва да:

Купя 2 антени (защото еинствената им не гледа в моя посока)

Купя 2 безжични мрежови карти (ако са по 200$ мерси)

Купя 1 ПЦ или рутер (ПЦ ще им дам)

Купя мрежова карта за тва ПЦ, хъб....

И това за да си направят хората точка тук, която най вероятно ще използват и други хора, но която аз трябва да платя.

BTW Един познат искаше да си прекара нет в хотела и чака 6 месеца брадатото подобие на човек (местния представител) да се накани. Не че се накани обаче тоя се ядоса и се обади на шефоввете му и го напсува... На другия ден оня изверг дошъл с един топ кабел...само за да отнесе и той.

Освен това каква ми е файдата от тая неограничена фамилия... като те от 3 седмици не могат да си оправят нета.. тръгва за ден два и после 1 седмица няма...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

DigSys - банда измекяри

Еми да, и тука и така.... искат определен брой users за да те вържат аванта, инак ако си сам - плащаш гореизброените неща...

само добавка - тйя работи са си твой - ако се върже някой друг му искаш кинти и така докато не ги избииш.... помисли колко хора евентуално ще се вържат ако всичко и 6 и има нет...

казвам ти пак - при тая фирма трябва

1. да си доста груб с персонала че да бачкат / не да ги чупиш де /

2. дирекно с шефа

и аз месец чаках да ме вържат.... докато си оправят нещата / ама поне аванта ме вързаха/

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

DigSys - банда измекяри

"Дигитални(цифрови) Системи" са сериозен интернет доставчик. Истина е само, че продават скъпо, но това е и номера, да се печели. Силата им е в тов, че са първи (или сред най-първите) на пазара и повечето фирми и частни лица, вече са си регистрирали е-майли при тях и никак не им се променя пощенската им кутия. Трявна е много малък град, ти какво очакваш? Цената на интернета е пряко пропорционална на юзерите т.е колкото повече юзери, толкова повече се намалява цената и увеличава качеството. Ми ако ги нямаше там, интернета щеше да е от някой доставчик, който, нито има възможностите на Ц.С., нито ще подава качествен интернет.? Така, че радвай се на присъствието им в Трявна. Без тях ще е по-зле.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2000

DigSys - банда измекяри

1. защо очаквате качество на ниски цени?

2. ru-boy - нещо не можах да на меря DigSys в IDG top100 пък има бая други isp-та...

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

DigSys - банда измекяри

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">1. защо очаквате качество на ниски цени?

2. ru-boy - нещо не можах да на меря DigSys в IDG top100 пък има бая други isp-та...

<div align="right">оргинално мнение на mitsy</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ми аз казах, силата им бе в това, че бяха първи, но бяха, останаха да лежат на стари лаври ...

13. Тук е от
    Jan 2003

DigSys - банда измекяри

Лорде, кви са тия 10 цента за МБ бе шефе ? До преди 1 месец говореше из квартала, че дигсис са най - добрите нали така беше ?

Защо се оплакваш след като ти сам си избра това решение . Друго - глобалком признавам - не предлагат най-евтиния нет, но пък това е единствената алтернатива до момента - и не са 10 цента (както твърдиш по-горе), а само 5 . А ... и още нещо - вземи освои правилното писане, че ни е смешно като четем постовете ти с CreatoR

by CreatoR : Лорд - ламер ) . И Кравата го каза ) .

by MEPHISTO & CreatoR

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

DigSys - банда измекяри

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">1. защо очаквате качество на ниски цени?

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Да съм споменавал ниски цени?

Изобщо не са им ниски цените, и на всичкото отгоре не могат да си оправят работите. Всеки сериозен ISP на който му дреме за клиентите ще направи каквото може, но те от 1 месец не могат.

Всъчщост тук има достатъчно потребители, и ако всички единодушно се съгласят може да се направи нещо, но трябва всички да участват, защоно парите са много. Ако всички се навият нета освен че ще го има ще е 1 неограничен и 2 с към 5 пъти по-голям капацитет от сегашния на цс

Но едва ли това ще стане в близките години, освен да се направи предложение (официално) с търг и т.н. но не мисля че някой ще му се занимава, а лично аз мисля скоро да се отърва от мизерията

16. Member
    Тук е от
    Apr 2003

DigSys - банда измекяри

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">защо не !!! я виж темите в форума ! 10 евро на месец = неограни4ен достъп ! скорост минимум 12К казват 4е стигала до 100К !!! ства въпрос за не голям град името му е МИхайловград 50 000 има няма жители ! подобни оферти 15 $$$ е цената ж Търговище 35 000 жители ! може да е и ка4ествен и с ниска цена нета зависи какви "вълци" ти го продават ...... колко гладни и колко сити ...

17. Member
    Тук е от
    Apr 2003

DigSys - банда измекяри

18. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

DigSys - банда измекяри

Аве вие двамата толкова ли сте тъпи, че само ме гледате кво пиша и се чудите каква простотия да изръсите, без изобщо да е по темета.

Точно 10 цента излиза - 10$ наем + 10$ за смешните 200 МБ - 20$ - т.е. по 10 цента на МБ

И offtopic изобщо не ме интересува кво правите с ClitoR-a и как си бъркате по дупките... казвал съм ви и преди, ще кажа и сега знаете къде съм, оплаквания лично, не си ръсете простотията по форумите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе