прати им......,
знам им отговора(ако изобщо ти отговорят):
- " за безплатна услуга - толкова !"
ама не си признават, че всъщност изкарват пари от услугата и , че колкото повече юзъри имат, толкова по големи са приходите
прати им......,
ама не си признават, че всъщност изкарват пари от услугата и , че колкото повече юзъри имат, толкова по големи са приходите
По скапан маил от тоя надали има.Преди около 3 месеца като се опитах да вляза ми каза че паролата ми била грешна а не сам я сменял и просто престанах да я ползвам от тогава.Вече минах изцяло на яху няма ядове там.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">прати им......,
<div align="right">оргинално мнение на smarty</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
На мен ми се е налагало да се обръщам към съппорта на mail.BG и мога да ви уверя, че хората бяха много любезни и резултатни в действията си. Аз имам там няколко е-маила и почти не съм имал проблеми.
ами, може би ГОСПОД гледа все към твоята уличка.
аз имах само 2 кутии там , бях им върл фан/фен, направих им много реклама...
и около коледа миналата година се разведох официално с тях - дори си го имам на файл ...
KingRex, и аз имам същия проблем с WAP-а, показва само колко са писмата и се връща на логин страницата [] Пробвал съм на Siemens A50 и ME45. Дай да направим нещо по въпроса, да им драснем по нещо на тия ли, де да знам и аз вече...
И аз съм с МЕ45. Да ти кажа вече не им пиша за нищо. Едно време още като го пуснаха вап-а първоначално даваше грешка и като им писах ми казаха че проблема е в мтел.. тогава мтел бяха единствения оператор. интересно за кого го бяха направили тогава да работи..
Не се ли наиграхте с този WAP, на мен лично ми омръзна за около 2 месеца. Вече и прз ум не ми минава да го ползвам. Сигурно го ползвате отскоро, след три месеца ще ви питам пак с какво си проверявате пощата. И да видим тогава.
ruboy: От 2 години ползвам вап-а за проверка на пощата ми в ъахоо и трябва да ти кажа че особено през последната ми беше много полезен и необходим. иначе за нищо друго не го ползвам в интерес на истината.
Зна4и затова ми връщаше писмата, които се опитвах д апратя до/от там
Ама сега май работи.
Достатъчно проблеми съм имал с mail.bg То не бяха неполучени писма, спрени писма и всекви такива работи. Плюс това и бъгове има. 3-4 съм забелязвал и като им пиша, все нещо аз не съм бил направил като хората и не съм разбрал.