От 1 ден не мога да си вляза в пощата. Вчера вечерта не можеше да се тегли пощата с POP3, сега и през уеб не работи. Някой да има представа дали правят ъпгрейд на сървъра или е друга причината?
От 1 ден не мога да си вляза в пощата. Вчера вечерта не можеше да се тегли пощата с POP3, сега и през уеб не работи. Някой да има представа дали правят ъпгрейд на сървъра или е друга причината?
точно в момента работи поп3-то... и снощи също си работеше...
При мене POP3-то бачка безпроблеми!
Нали знаеш, че има 15 минути защита.Сиреч като я чекнеш в 17:00 до 17:15 ще ти казва че ти е грешна паролата!Не знам как се казва това, но е така!
казва си точно каквото трябва:
FETCH - Server reports error. The response is: -ERR [LOGIN-DELAY] Logins must be at least 15 minutes apart
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">казва си точно каквото трябва:
FETCH - Server reports error. The response is: -ERR [LOGIN-DELAY] Logins must be at least 15 minutes apart
<div align="right">оргинално мнение на Dockera</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Прав си не бях обърнал внимание!
Това мене много ме дразни!Не е удобно за хора на който им се налага толкова често да си проверяват пощата.Има ли начин да се Дизеиблира!?
Че се държи странно може да се каже, особенно за новите екстри, но да не работи ..., не бих казал.
това си е перманентен проблем при тях.
като се оплачеш , отговора им е: "За безплатна пощенска кутия - толкова!".
За жалост всичко в скапаната ни държава е така, и това не прави изключение. Вече работи през уеб, но поп3 продължава да бездейства...
А няма ли шанс доствчика ти да бъзика РОР3 порта нещо???
Щото няма логика при нас да има при теб не!?
Аз имам много негативни впечатления от маил.бг. Един от ранните юзъри съм им и сякви проблеми съм имал. И досега не мога да разбера как им работи вап-а. Като вляза и само казва колко писма имам и айде, чао. Освен това проблеми с изпращането на писма които не се получават и прочие. За това - за важните неща си ползвам доказани пощи.
А това че била без пари да го разправят на други. Нали се хранят от рекламата, те да не работят там за без пари[?]
Проблема не е доставчика, проблема не е в The Bat, а в майл.бг!
Нито ми пращат вече notification на GSM-a , вчера през уеб не мога да вляза в нея, днес се оправи, за разлика от Поп3, който 3-ти ден си прави пи*ки!
малко отклонение но понеже темата е за msil.bg - как да си настроя да се проверява през pop3 (pop3 i smtp(ако има) server-и) с ОЕ или Bаt!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Проблема не е доставчика, проблема не е в The Bat, а в майл.бг!
Нито ми пращат вече notification на GSM-a , вчера през уеб не мога да вляза в нея, днес се оправи, за разлика от Поп3, който 3-ти ден си прави пи*ки!
<div align="right">оргинално мнение на The_UFO</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Определено само при теб не работи, така, че проблема, мисля, е само и единствено при теб. При мен всичко си работи, като гледам и при другите е така. []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Определено само при теб не работи, така, че проблема, мисля, е само и единствено при теб. При мен всичко си работи, като гледам и при другите е така. []
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
Явно е само с моя акаунт...ще им пратя мейл на съппорта...