Играта на Coca-Cola измама е меко казано думата е люлеж. Виж аргументите и прецени сам:
1. Отваряш една кола и установяваш че трябва да я прекараш през 132 "печалби"!Боже е това е купон, ами ако имаш 10, 100 или 1000 капачки и нямаш РС е това вече е гавра. Абе и за над 1000 и с РС-то е голям зор (от личен опит знам). И софтуера за проверка трябваше да е работа на Coca-Cola.
2. Печата върху капачките е под всякаква критика. Често се срещат номера мазало ама мазало ви казвам, да не говорим че бая зор се вижда в различаването на 5 и 6, 8 с 9 дори и 3. Пак са спестили от печата.
3. Тегленето на печалбите – пълна пародия. Някакъв клоун тегли на РС печалбите, а за софтуера на теглене нямам думи (лично се изсмях още на първото теглене). Могло е да се постараят малко, та да ни замажат очите.
4. Изтеглените номера странно поразрових се и установих че липсва голям диапазон от номера около печалбите (сериозните печалби). Дали има някакъв шантаж … да не си помислил за момент че ще грабнеш колата ха ха ха пълен шантаж.
5. Наградите ама каде са наградите. Споко ще ви кажа кой е печелил … кой ли ами bTV бре толко ли сте глупави на к’вито се опитва да ни прави Coca-Cola. Сега не съм в час с тарифите на bTV (но работя по въпроса) само ще ви спомена 42 излъчвания на тегленето в много скъпо време преди новините, ами колко пъти пускаха тъпата си реклама (има и пи тъпи но това е друга интересна тема). Ако някой е в час и даде ориентировъчна цена ще съм му благодарен, но казвам ви за сериозни пари става работа.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Играта е грозна работа локална балканска, на запад не биха я допуснали такава пародия. И все пак има сериозен печеливш bTV добре е, че поне някой е спечелил.