Хрумна ми една идея - мога да организирам paintball среща между SetcomBG и ХардуерБГ!Интересно ми е дали ще има желаещи!
Хайде сега да видим дали тука има смелчаци[:D]
btw 100 топчета = 15 лв
Хрумна ми една идея - мога да организирам paintball среща между SetcomBG и ХардуерБГ!Интересно ми е дали ще има желаещи!
Хайде сега да видим дали тука има смелчаци[:D]
btw 100 топчета = 15 лв
Аз съм навит. Ще покажа на HWBG как се борави с желязото...
Организирайте го и ме викнете
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В кой град?
<div align="right">оргинално мнение на npu3paka</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
София
Айде Сеткомци събудете се ,че Хардуер БГ вече се посъбраха!!!
За записване ICQ 119724707 и dos@gbg.bg
Какво да се записваме?! Дата, час, място?!....
твърдо за
че бая имам да си връщам.... ))))))))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какво да се записваме?! Дата, час, място?!....
<div align="right">оргинално мнение на The_UFO</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ама и вие тука от Сетком сте едни!За участие да се запишеш !Часът и мястото ще ги определя съвсем скоро ,но засега съм маркирал Южния пар и Борисовата градинка....
/offtopic
интересно ще бъде да се организира и един мач - Intel vs AMD почитатели, пак на paintball разбира се - като знам какви са страстите във форума
Абсолютно за - ще напъпя дупето на Григор с удоволствие
[8D]сагласен само кайете кога
пак да жидим. само hardware i amd<font face="Arial Black"></font id="Arial Black">
То тая неделя много събития станаха, както и да е, аз предлагам който падне да черпи бирата....Само да не паднем ние
Е защо направихте всичко в един ден - човек да се чуди на кое да ходи - на картинг или на paintball и то по едно и също време[}]