Ами,да направим проучване какви са изискванията относно дрехи, пари, място и членове на всеки тим, уточняваме дата и да се почваме[:D]
Ами,да направим проучване какви са изискванията относно дрехи, пари, място и членове на всеки тим, уточняваме дата и да се почваме[:D]
Късно миналата есен в HWBG имахме идея да организираме един paintball. Един от потребителите (System Error, гледам го че и тук е регистриран) тогава каза, че има необходимите връзки за осигуряване на арсенала и цените (доколкото си спомням) бяха прилични.
Тогава се отказахме, защото вече беше студено и имаше притеснения, че топчетата ще жулят много яко, но май вече му е време да помислим отново за идеята.
Славе, я хвърли малко светлина по въпроса...
Виждала съм доста сериозни синки от тези типчета, така, че облеклото явно е много важно. Добре, че дават маски за лицето да не ходиме бушонирани[]
Синките по тялото са едно на ръка,ама синките и червенките по дрехите...Ще се позагледам в рекламите по TV за прахове.
За боите нетрябва да се безпокоите. Поне даколкото имам опит с paintball-а във Варна, боите бяха бели и се миеха много лесно... а синини по тялото остават ... понякога[]Хубаво е ,ако се не лъжа, екипите с които ще се облечете да са 1-2 номера по-големи от необходимото, за да се получи нещо като въздушна възглавница м/у дрехата и тялото, която да обира част от инерцията на топчето. За това последното несъм 100% сигурен.
Но няма защо да се притеснявате - от 3 пъти на Paintball - общо около 5 часа - имах само 1 синина [:P]
Та аз веднъж бях с MetalMilitia - във Варна там кадето бяхме (а май и на всички други места) освен пушката ти дават маска и екип (цял гащеризон(WOW каква дума)). Само обувките ... Цените бяха - 6 лева на човек за 30 куршума, допълнителен куршум (топче) - съответно 20 стотинки.
"Боята" всъщност беше май смес между яйце и някакви други такива "биологични" продукти. На другите места не знам как е.
А на елена няма ли обурудване за Paintball ? [^]
Искаааааааааааааам иии азззззз
ама няколко важни фактора ме възпират финансиране, пътуване и свободно време.
Еееееееееехххххххххх се някой трябва да обикаля с байка по планините![]()
Аз съм ЗА! Обаче да ви предопредя че ако те помпат от по близочко ...... направо не е истина! Боята не я мислете как е казал Cross адаша, тя се прави от белтък и водна боичка която се мие с вода!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
А на елена няма ли обурудване за Paintball ? [^]
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*13/04/2004*:* 21:11:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За Елена оборудването не е проблем - примерно до 20 пушки и маски, ако се наложи ще осигурим и повече. Гащеризони няма, но дрехите се перат без проблем. В този край дал Господ и гори, и поляни, където да се играе. А аз съм играл и в едно запуснато село - там покрай полусрутените къщи е невероятен екшън, направо 100% адреналин [8D] чувстваш се като герой от CounterStrike. Така че трябва само да решим дали и кога ще направим прословутата сбирка и като опция към нея може да се помисли и за paintball, а защо не и за други атракции. [:D]
Сериозно ли говорите за това, или само си чешете езиците?
Какво трябва да се случи за да го направим
Кажете с какво да помогна и да отидем да се постреляме....
Slero колко пари трябва да се дават, на кого и къде??
И аз съм се пуцал здраво, екшъна верно е голям, ама не е чак като каунтър страйк, малко по бавно стават нещата
От близо незнам как са ви станали синини, мене само целили в отзад в главата от 2 метра и нищо ми няма, така че не е нещо странно
Е чакам само да кажете и съм вътре![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">От близо незнам как са ви станали синини, мене само целили в отзад в главата от 2 метра и нищо ми няма....<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*15/04/2004*:* 18:27:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Добре, че е по главата - иначе можеше да ти счупят нещо))
Изчакваме времето малко да се позатопли,дотогава проверяваме къде вече може да се играе,назначаваме дата удобна за повечето от нас и...екшън[:D]Леле мале...
Аз като "временен" специалист мога да ви гарантирам неприятно време до Четвъртък, но след товааааааа....