ahahhahaha[:D][:D] ako ste ima 4alga v soundtrack-a ne me brojte ahahaha... no puk igrata moje da e ebvka s azis primerno kak zabremenjava sam i detenceto mu ste e po izrodski unit i ot nego..
ahgahahahaha
ahahhahaha[:D][:D] ako ste ima 4alga v soundtrack-a ne me brojte ahahaha... no puk igrata moje da e ebvka s azis primerno kak zabremenjava sam i detenceto mu ste e po izrodski unit i ot nego..
ahgahahahaha
12 PC-та биха могли да бъдат на ваше разположение за тестове всяка събота от 12:00 до 16:00h. Скромни са, но все ще свършат някаква работа.
Abe hora samo govorim daite da se suberem puk posle da govorim za kvoto i da bilo. Koito e sriozen da prati edin mail s tel. i da se razberem nai nakraq.
[:D] Никого и нищо не спирам... Има инерция, дано да е достатъчна.. []
Младежи, нещо сте се объркали. Преди да пишете по въпроса, вземете и прочетете някои от хилядите специализирани сайтове по 3Д програмиране. Предлагам
http://www.fastgraph.com/tutorial/ Хората са си измислили маса библиотеки, които да облекчават труда, а освен това има и свободни 3Д енджини, цели среди за програмиране на игри.
Ако искате после все още да правите нещо, си намерете ръководител на проекта и сценарий.
Все пак е очевидно, че е невъзможно да свършите нищо, а какво остава пък и да е свястно. В сайта, който дадох има и линкове към други и там всичко по въпроса е написано. Ако искате да си загубите 2 години напразно, времето си е ваше...
Човек с опит
Виждам че нищо няма да стане ма така е в БГ много приказки и никва работа. Много ми е чудно как може да сме на 2 място в света по програмиране. Ясно е че няма да направим игра а навит ли е някои да направим някакъв офис пакет. За него не са нужни толкова много усилия а и малко хора мисля че ще успеем да го завършим. Ако някои е навит да пише може и екип да си сформираме и собствена фирма а и чели ли сте за възможностите за сътрудничество с Microsoft те са адски изгодни е ако има желаещи да пишат а и мисля че езика за програмиране няма знаение особено ако ползваме .NET и CLR съвместими езици.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За него не са нужни толкова много усилия</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Хеехе. Оптимисти [] Не били нужни толкова усилия.. За съжаление (знам ли, може би причината е, че хората не са достатъчно умствено развити все още) тези неща гълтат УЖАСНО МНОГО усилия за да излезе в крайна сметка нещо качествено.. Не че съм против, но.. semko ви го каза. Ако работата не се хване сериозно, ама наистина сериозно, с много добра организация, ясни цели, план за действие, условия и т.н. и т.н. нищо няма да излезе.. Особено от приказки по форумите.. <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Abe hora samo govorim daite da se suberem</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Пак питам, от къде сте? Къде да се съберем? Мислите ли, че ще е лесно едно такова "събиране" ? Тцтц.. []
Аз съм от София. Събирането ще е трудна работа обаче трябва да опитаме. Ако искаш и тел. ще дам .
Не знам дали се сещате и за една "малка" подробност. Правенето на софтуер изисква ПРИТЕЖАНИЕТО на софтуер за програмиране, който не е никак безплатен и без който не може. Например библиотеките на Fastgraf бяха около 600$ (без ДДС и в Европа), а трябват и други. Свободните 3Д развойни среди са свободни само за 640/480 и други ограничения. По-нататък цифрите отиват към няколко хиляди долара. А пък ако искате да видите и сорса, струваше май 50 000$! Някои неща може би може да се откраднат, НО:
1. Ако се получи все пак краен продукт, не може да се ползва за нищо. Несъмнен е курсът към затягане на дисциплината в тази сфера.
2. Ако сте се наканили да се изхранвате с програмиране, а не си купувате дори средствата за производство, не очаквайте някой да дава пари и за вашия труд.
Поради всичко това, не повтаряйте типичната българска грешка - много вождове, малко индианци. Включете се в чужди проекти и чиракувайте, разработвайки чужди идеи. После си го пишете в CV-то като кандидатствате за добре платена работа. Или се включете към купищата проекти с отворен код. Не изобретявайте велосипеда!
Дано да се окажа полезен на някого...
Идеята е много добра ! Ако ви трябва някой който да помогне със сюжета аз съм насреща. Пишете ако решите да се съберете някъде.
+ това не съм казал че ще съм от вождовете"" просто бих помогнал с каквото мога. Но за да се направи нещо съм съгласен че ще трябва софтуер за разработка който струва ........... :-) .
Ще е хубаво да има свястна Българска игра. Не сме по тъпи от другите !!! Просто проблемът е че не сме сериозни. Тук на думи всеки е силен но дали наистина ще може да се направи нещо...
Аз лично съм ЗА !
[!]
Ак мислте на е с някаква историческа насо4еност значи ще иамате много голяма полза от мен. Най - ве4е ако е за средните векове примерно. За консултант относно епохата и всичко свързано с периода.
Иначе идеята на истина си я бива и ще съм от първите, дето ще искат да видят готовия продукт [:D]
Аз съм за идеята, отдавна и аз мисля за подобно нещо,
моето менние е, че трябва да се опитаме да направим игра тип стратегия, според мен ще е най -лесно,
нещо от сорта на StarCraft.
Смятам, че не трябва да се изхвърляме изведнъж на нещо много яко...
Така, че ако сте имислили сюжета аз бих бачкал за слава.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Така, че ако сте имислили сюжета аз бих бачкал за слава.
<div align="right">оргинално мнение на relsys</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Разбира се ! За мен не са толкова важни парите колкото да кажем стана сред авторите на играта. Да кажем някой ден във Геимъри шоу или някое друго предаване. Ще е много гот.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">12 PC-та биха могли да бъдат на ваше разположение за тестове всяка събота от 12:00 до 16:00h. Скромни са, но все ще свършат някаква работа.
<div align="right">оргинално мнение на orpamarosa</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Перфекто но къде? Аз съм съгласен да се съберем. Жанра е почти готов. Не е никак зле.