Някаква боязън ме гони да го кажа, защото имам чувството, че ще отприщя нещо, но.. Защо точно игра? Защо не нещо с по-голяма практическа насоченост (по-полезно)?
Някаква боязън ме гони да го кажа, защото имам чувството, че ще отприщя нещо, но.. Защо точно игра? Защо не нещо с по-голяма практическа насоченост (по-полезно)?
ABE HORA DOKOGA SAMO 6TE PI6EM I NI6TO NQMA DA PRAVIM 1000000 PUTI NAPISAH DA SE SUBEREM I DA OBSUDIM VSI4KO AMA VSEKI SAMO GOVORI I S TOVA SI OSTAVA. A I ISTINATA E 4E IGRA BEZ FINANSIRANE EDVA LI 6TE NAPRAVIM AZ VE4E PREDLOZIH NE6TO DRUGA AMA MAI NQMA KOI DA GLEDA.....................
Хайде, ще започваме ли?
А както казва wireman, може и да не е игра.
Например в BG има нужда от FREETYPE /FREEFLEXTYPE/.
Temata be6e "neka da si napravi igra". I-G-R-A! Stiga ste mi govorili za office-i, Microsoft i t.n. Sabiraneto 6te stane trudno, az napr. sum ot Varna (indianetz - 3d modeler). Oba4e vse pak ne moje bez DUCE (vojd). Predlagam da izberem takuv i posle ne6tata 6te se razviqt (predpolagam).
Както изглежда трябва да се привлече някокй който разбира от правене на игри ( за организацията) малко да помогне. Но според мен трябва да се направят центрове в големите градове за да могат да се включи всеки който желае и да не му струва много разходи.
Идеята е апостолска - много слава никакви кинти - харесва ми. Касмет
Вижте какво, така са постове нищо няма да стане. Нека се съберем на бира и да обмислим въпроса. Ако половината, които са поствали по темата я вземат насериозно и вложат усилия и време - има шанс.
!ЗА СЪБИРАНЕТО НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ОТ СОФИЯ !
А ЗА ДРУГИТЕ ?
МОЖЕ ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ НО КОЛКО ЩЕ ДОЙДАТ
Според мен трябва да определим определени параметри за играта.Например:
Жарн:Стратегия Исторически За кой период се отнася.
Главната страница как ще изглежда.(навигацията)
Колко раси ще има?Всяка раса кви еденици ще има- харатеристики и и рисунка на единиците.За сградите колко на брой ще бъдат всички сгради.Начин на развитие на сградите.Рисунки на сградите.
Разделяне на задачите според възможностите които имаме.
За да няправим нещо трябва поне да дадем основите на което ще правим .
Който може да помогне ще е от полза.
И аз ще помогна с колкото мога
От Варна съм.
Това е от мен за сега.[]
Hora , proiavete malko patriotizm! Shto ne vkarate imidja na Boiko Borisov kato glaven geroi. I tsialata rabota e borba s "organiziranata prestupnost" ) Boiko bie! Toi sliza ot BMWto si .nadushva marihuanata v djoba na maloleten teenager na 30 metra zartoianie!!! i ottam zapo4va igrata. Levia buton na mishkata e tupanitsa , s desnia go spuvash na zemiata i s space go ritash shot nosil v sebe si 15grama koz !!!
Ako twa bude pro4eteno ot slujitel na reda - ne kazvam nishto ,prosto primer.
Sled kato vi dadoh perfekten primer za igra vi napomniam 4e igra moje da se napravi ako se zahvanete seriozno! i samo ot hora koito si znaiat vuzmojnostite! zamislete se koi vsushnots moje da napravi neshto. Koito ne e do tolkova v 4as ,moje da se ottegli ot ideiata(kakto men) za da ne pre4i !
az sum za.
Az i edin moi priatel mozem da pomagame Samo ni kazete kude shte se sustoi tova i koga.
Inai vaznoto.
BULGARITE,MAKAR I V KOMPUTRITE,PROGRAMIRANETO I DR.,
NE IZOSTAVAT I NE SA PO TUPI OT DRUGITE.
[][?][?]
Dr.WoLsTeR, ти и един твой приятел с какво ще се заемете?
Имаше(и има) една българска интернет игрица.За кратко време събра огромна популярност(за 1 месец се записаха над 3000 бг-та
После спря да се развива и сега е в стадии на разлагане[xx(]
Либсваше и графика,науки и единици.Иначе беше несравнима по динамичност,интриги и битки.Можеше да излезе нещо наистина велико[].Ако искате да я видите ето я тук
нещо като нея си струва да има успех
с мир
Така скоро идвам тъй че не можах да пиша досега, значи идеята е добра по принцип. Обаче само по принцип. Изисква се много къртовски труд. Значи за организацията, хората са го измислили вече бре, съществува SourceForge, CVS, и какви ли още не чудеса на природата. За съжаление в момента не мога да се включа активно(като програмист VisualC++), тъй като в момента работя по комерсиален проект, но мога да помагам със съвети. Също така ще попитам дали в момента някой от моите колеги няма работа и дали не е навит да помогне малко. Иначе имам зад себе си голяма сила от програмисти, хора занимаващи се с векторна графика, художници, 3-измерни моделиери, които обаче не всички са свободни по всяко време.. тъй че.. направете организацията аз ще държа връзка с вас чрез wireman, Kirande или The_UFO