мда,
от няколко седмици адски бавно отваряше абв-то[xx(]
какви ли са тези `новости` ? []
мда,
от няколко седмици адски бавно отваряше абв-то[xx(]
какви ли са тези `новости` ? []
Ами...нацелил си час пик.Аз лично съм много доволен от АБВ-то не случайно са номер 1 всяка година в класацията за електронна поща в България
Ами имаш възможност сам да си ги блокираш glarus.
Няма как хората да им е ясно, че не искаш да ги четеш.
Примерно имам познат, който всяка сутрин с нетърпение очаква рекламните послания на разпространителите на "медицински" фотографии.
Уши, нос, гърло, вътрешни болести ...
[:D]
Malone, явно не си ползвал тази поща достатъчно дълго време. В началото започваш да блокираш spam-a и всичко e ОК, докато не ти излезе един грозен надпис, който гласи: "Квотата Ви за блокиране на адреси е изчерпана!" И точка по въпроса. Нищо не можеш повече да направиш. Сега направо ме зариват със спам и наj-гадното е, че всичко минава през GSM-a. Другата им вече слаба страна е, че не всички получени истински e-mail-и ме уведомяват с sms. Преди 1 година нямах никакви оплаквания. Сега мога да пиша доста[!]
Аз също имах сериозни проблеми с влизането в пощата ми последната седмица.
Sunny ползвам abv почти от началото на услугата, за която говорим.
Права си, до настоящия момент не съм получавал подобно съобщение. Имам блокирани не повече от 7-8 домейна. Не блокирам адреси, а директно целия домейн.
На седмица получавам не повече от 1-2 рекламни мейла, които общо взето не ме затормозяват.
Много съм внимателен обаче при попълването на каквито и да е формуляри изисквани при регистрация.
Имам нарочно направен за това мейл, реален, където да си получавам регистрационната информация или confirmation.
Там положението е отчайващо, но общо взето не ме касае, тъй като влизам един път месечно и трия всичко без да го чета за да не се блокира поради изчерпване на безплатната квота.
Препоръчвам този начин на работа на всички. Няма гаранция, че адреса на който държиш няма да попадне в някой списък, но вероятността е много по малка.
За SMS уведомяването, регистрирах желанието си да бъда уведомяван, но нищо не се получи. Вероятно по него време SMS Gataway на abv не е бил оптимално настроен. Нямам представа.
И досега така.
Имам мейл при доставчика ми, който се знае от изключително ограничен кръг хора. От там ме уведомяват чрез SMS. Достатъчно ми е.
Не знам Sunny, няма ли начин да се дерегистрираш от тази услуга на abv. Представям си какво става с телефона ти 24 часа от денонощието, ако си зарината от спам.
Има начин да се дерегистрирам, но все пак това беше една от основните причини да си регистрирам поща в abv.bg - да получавам чрез sms съобщение, че имам поща. А и както казах вече, уведомяването за получена поща е все по-рядко, така, че не ми досаждат много. А и вечер си изкючвам GSM-a. []
Sunny, ако смстата ти пречат да спиш - има си опция в настройките на пощата /`пази тишина`/
[]
Пощата от няколко часа бачка - нищо ново не виждам / освен че се зарежда бързо както преди време /