<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Pa3KaTaH
Правилно съм предвидил реакцията. Ще рече, че доста съм слушал такива приказки ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">какво ме интересува на кой колко са му нужни?????
<div align="right">оргинално мнение на Pa3KaTaH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аве ей! Я не са прай на цапнат ве мааму!!!!
Виж под това какво пише!!!!
Щото не знаеш и аз как си бройкам стотинките [!]
`А ако им даваш толкова, ще ги осигуриш ли ` - ако си от Варна ще те грабна да отидем да провериш колко са осигурени!!!!!!!!
И кой им плаща 100% осигуровките!
Не съм от 12 години в никъв бизнес аз - 20та карам и както се сещате не излизат сметките - но сме в този бизнес от толкова - и от началото до сега нищо не се е променило -
Малоне сега ще писне `богато синче` - ама просто щото не ме познава
нито съм богат, нито съм `синче` - за разлика от приятелите ми по цяло лято бачкам - това от 2ри клас
И като стана дума за осигуровките - да не казвам в кой завод за бира - по пътя Варна- Тополи е.. да не споменавам имена - са осигурени 2ма души - шефа им и гарда му
И друг жокер - в мсат варна вижте листа на тез дет са правили новините - и ако някой може да направи справка колкоса осигурени - ако не можете ще ви дам жокер
Малоне - за личната ти драма ... не и е тук мястото
Леголас,
незнам в твоя случаи за какво `експлатиране` става дума, нито за колко пари - ама това не зависи от теб - просто не става да им даваш реални пари 1 500лв на месец - че и толкова за Малоне ще са малко.. ама какво ли ти обяснявам на тебе де, ти по-добре ги знаеш тез магий,
Малоне просто сега си говори така защото незнае ... не е на ясно колко и от какво се вадят - не вижда скритите разходи...
Бе да * ... просто исках да помогна на някой ! А то какво излезе... робове съм си търсел тук .... [V]
ЕДИТ:
666, знам ли... като гледам колко набори по цял ден стоят в интернет зали... и колко процента от тях са безработни... явно не съм олучил времето и мястото тук...