Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 60

! ! ! Предлага се работа ! ! ! #2 :)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Pa3KaTaH

Правилно съм предвидил реакцията. Ще рече, че доста съм слушал такива приказки ...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">какво ме интересува на кой колко са му нужни?????

<div align="right">оргинално мнение на Pa3KaTaH</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аве ей! Я не са прай на цапнат ве мааму!!!!

Виж под това какво пише!!!!

Щото не знаеш и аз как си бройкам стотинките [!]

`А ако им даваш толкова, ще ги осигуриш ли ` - ако си от Варна ще те грабна да отидем да провериш колко са осигурени!!!!!!!!

И кой им плаща 100% осигуровките!

Не съм от 12 години в никъв бизнес аз - 20та карам и както се сещате не излизат сметките - но сме в този бизнес от толкова - и от началото до сега нищо не се е променило -

Малоне сега ще писне `богато синче` - ама просто щото не ме познава

нито съм богат, нито съм `синче` - за разлика от приятелите ми по цяло лято бачкам - това от 2ри клас

И като стана дума за осигуровките - да не казвам в кой завод за бира - по пътя Варна- Тополи е.. да не споменавам имена - са осигурени 2ма души - шефа им и гарда му

И друг жокер - в мсат варна вижте листа на тез дет са правили новините - и ако някой може да направи справка колкоса осигурени - ако не можете ще ви дам жокер

Малоне - за личната ти драма ... не и е тук мястото

Леголас,

незнам в твоя случаи за какво `експлатиране` става дума, нито за колко пари - ама това не зависи от теб - просто не става да им даваш реални пари 1 500лв на месец - че и толкова за Малоне ще са малко.. ама какво ли ти обяснявам на тебе де, ти по-добре ги знаеш тез магий,

Малоне просто сега си говори така защото незнае ... не е на ясно колко и от какво се вадят - не вижда скритите разходи...

Бе да * ... просто исках да помогна на някой ! А то какво излезе... робове съм си търсел тук .... [V]

ЕДИТ:

666, знам ли... като гледам колко набори по цял ден стоят в интернет зали... и колко процента от тях са безработни... явно не съм олучил времето и мястото тук...

2.  

3. Тук е от
    Apr 2003

Мисля ,че Всички имате право в исказванията си!

Аз например плащам по 150 лв за работа в интернет зала с 15 комп. + осигуровки на полвин работен ден.Работи се от 21.00 часа до 9.00 ч. през ден,тоест 15 работни вечера.

Живея в 100 000 град! Как Ви се вижда това заплащане???

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Имам 3ма познати - бачкат при напълно същите условия като твойте - без осигуровките

пак за 150 кинта

и то във Варна / незнам последно колко души са тук [] /

5. Тук е от
    Apr 2003

Малко ме успокои!

Знам ,че за нищо не стигат тези пари,

ама кжо да се пражи кат ни е такава държавата!!!

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Pa3KaTaH, не се нерви толкоз, не е добре за здравето ти!!!

Похвално е че търсиш хора за работа, но ти си един на 10 000!!!

Работил съм за МИШО МИХОВ собстверник на Пивоварният и Димят. Повечето работодатели са като него, нагли експлоататори, дебили и манафи. Най-важната дума тука е ЛОЯЛНОСТ и ОТНОШЕНИЕ между двете страни: работодател и работници. Как да бъда лоялен към работодателя който не ми дава заплатата на време(1-2 месеца закъснение или въобще не я дава)? Ако си спомняш особенно във Варна как беше преди година-две, взема те на работа, бачкаш един месец и те гонят, и парите не ти дават. Е това какво е??? Много хора точно от това за "мързеливи" !!! Но, и другата стана на монетата е също с правото си - работодателя. Лично съм бил свидетел как добър и готин работодател се превърна в гаден скъперник, защото скапаните му работници го крадяха. Сякаш не им стигаха паритв дето ги даваше (бяха много-добри за времето си).

И така всичко е един омагьосан кръг, от който повечето хора не могат да излязат. Както казах и по рано, няма ЛОЯЛНОСТ между различните нива на управление на една фирма. Примерно аз искам да си работя работата която са ми определили, но не ми подсигуряват материали и други средства. Е питам аз как тогава да работя??? И повечето работодатели са просто едни неразбирковци, ами нали за това си има МЕНИДЖЪРИ и тем подобни, но как ще даде тпй 1000 лева на един мениджър дето за няколко месеца може да вдигне фирмата на крака или поне да оправи малко положението. Друго няма поощрения от страна на работодателя към работника. Как да накараш едно магаре да върви (рисунката на Хитър Петър върху Марко с пръчка в ръка, на която има морков). Плюс това, поне 90% от фирмите старадат от НЕОРГАНИЗИРАНОСТ на работата си. Примерно аз съм работил така: 8 и 30 сутринта ми се дават задачите за деня, точно и ясно се казва ти това, ти онова, като сте готови елате и ще видим какво още има за вършене. Това е една много добра система, но проблема е че не се прилага почти никъде или ако се приложи то тя бива спъната от доста глупости, нямаш материали или подходящо облекло и т.н.

Но стига глупости. Просто в БЪЛГАРИЯ все още няма силно изразена Класа на РАБОТОДАТЕЛИ който искат да им върви бизнеса, но са и наясно, че за да вземаш трябва и да дадеш, и то не трохи!!!

Опитах се да обощя малко цялата работа, ако имате корекции пишете.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Ludia,

давай без имена

повечето от известните `бизнесмени` от Варна са ни клиенти... повярвай, наясно съм кой на кого плаща и как се държи...

Добре си е обобщил иначе:

от цялата работа такива като 666, Легалос, и всеки друг който дава хляб на хората страда..

А за хората да не говорим... да ви кажа бил съм свидетел на нещо жестоко

На мивка във Варна, не казвам имена на хора и фирми - след месец добра работа служителят бива пребит и изхвърлен... доста време ми отне да асимилирам каква е логиката на това нещо...

дали има въобще? просто това е.. Малоне - дължа ти извинения - не си виновен ти че мислиш така - просто някои шефчета хвърчат до небесата и не искат да слязат от там... за това се получава и тази ненавист към работодателят - че е *****, от който става само да се краде / я от оборота, я от техниката или от рода.../

Но за жалост това е реалността - стигна се до там че преди 10 минути пускаме поредната обява в `позванете` - с надеждата един от 10000 безработни да е прочете и да си каже `ето това е работа, не лъжа` / както Боби спомена в 1вия пост.../

Да ви кажа смешно ми е ... по скоро съм объркан - всеки писка че има безработица а се стига до там че работодателят си копува позванете и там търси обява с чисто и просто една изкреност - `търся си работа` - едвали човек на който не му се бачка пуска такава ...

Между другото май не сте ме разбрали - не съм баш шефа - на 20 съм, знам само да бачкам - не съм управлявал никога директно фирмата... но съм наясно с работата, наясно съм с трудностите който се срещат при нея - моля - не казвайте ` че ко пък има в това да си измие една кола` - доста време и наблюдение трябват за да станеш найстина добър в това - милиарди вида петанця - един начин да се махне най оптимално / цена, скорост, да предпази материята /

Лек ден на всички

и Малоне - още веднъж сори

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

//edit

@Pa3KaTaH

Сега забелязвам, че докато аз съм писал, сте писали и вие.

Няма за какво да ми се извиняваш приятелю.

Не се чувствам обиден за нищо. [8D]

Просто изказвам моето мнение, за 95% от предложенията за работа.

Ще бъда щастлив, ако твоето не е от тях и наистина ще оценяваш с подобаващо уважение труда, който оферираш.

Аз не съм безгрешен и дано в случая съм сбъркал.

Когато аз съм слугувал имах един работодател, плащаше ми на ден.

Бяхме се разбрали за 100 лева на ден. [Цифрата е условна].

Нямаше ден, в който да не ми е дал поне с 10 лева повече. Когато аз се правех на "изненадан", неговия отговор беше, че той е мениджъра и той ще реши колко да ми дава. Бил забелязал нещо, което му харесва, оценява го и за това ми дава повече.

Няма ден, в който да не съм отишъл на работа 30 минути преди началото или да съм протестирал, когато се налага да остана малко след работното време.

Уважението, което ми се материализираше с тези пари в повече ме задължаваше да бъда отговорен и непретенциозен.

Ако ежедневно ми се говореше, че едва ли не благодарение на него аз съществувам и трябва цял живот да му бъда благодарен със сигурност няма да е същото.

Това имам предвид.

[]

=======

@Pa3KaTaH

Ако имаш предвид моята майка, <u>не я споменавай повече никога в този контекст.</u>.

Не ми е приятно.

В момента ще приема, че просто използваш фразата без да влагаш някъкъв смисъл.

Няма значение, чие синче си, това е без значение.

Не съм те квалифицирал по никакъв начин. Ти си си ти, или поне би трябвало да се стремиш да е така. Във форума пишеш ти, не някой от хората, които се грижат за тебе.

Лична драма нямам [за щастие], просто предвидих вашите коментари.

Неслучайно съм го поставил offtopic.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Малоне просто сега си говори така защото незнае ... не е на ясно колко и от какво се вадят - не вижда скритите разходи...

<div align="right">оргинално мнение на Pa3KaTaH</div id="right">

Бъди сигурен, че Malone знае колко и от какво се вадят. []

Определено имам представа и от "скритите разходи", както ги наричаш. Само че там всичко е в твоите ръце. Дали ще има такива зависи единствено от тебе. Дълга тема.

За осигуровките. Еми реагирай, не си мълчи ...

Докато тези от завода за бира и МСАТ не си плащат осигуровките държавата ще търси да си събира пари от такива, като тебе, които не могат да защитят.

Но защо, ако косвено завода за бира и МСАТ ти го набиват, ти си мълчиш.

Айде за МСАТ разбирам, страхуваш се [знаеш от кого], но не бива в такъв случай да се оплакваш, че законните разходи са ти големи.

За робите ... никога не съм го казвал или мислил.

Пак казвам, похвално е начинанието ви.

Мислено обаче се прехвърлете от другата страна на офертата и си и огледайте предложението от там.

След това, ако има нужда наречете който и да е мързелив или надут.

Не коментирам начина ти на изразяване, но виж например Леголас.

"... няма да вдигна заплатите! Това е пазарен фактор и аз се водя единствено и само от него."

Твоята фраза:

"...какво ме интересува на кой колко са му нужни?????"

И двете са верни. И двете казват едно и също, но неговото е обосновано и не обижда никого.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Хех това ТУ Варна е голяма зарибявка...

както и да е -

не ме е страх нито от ТИМ нито от никой във Варна

не ме интересува кой какво на кого дава - себе си гледам / не себе си - а фирмата /

просто ставаше дума за това, че уважавам хората който ме уважават / аз без тях не мога, те без мен също (дано никой не го разбере буквално [])/

Малонe за цитата ти - моля, виж и долният ред какво съм писал - не усещаш ли за какво става дума - защо толкова буквално го четеш []

онова за майка ти - найстина не го чети и него буквално... не се сърди - просто толкова афектиран бях и... случи се []

А за другата страна - нали това обяснявах - бачкал съм го, знам каква работа е

млад съм - и аз имам разходи - знам колко заминават на месец ...

И аз искам заплатата им да е поне 1000лв - ама не става - направя ли е толкова това значи да ипотекирам апартамента си че да им ги дам за първия месец... за втория какво остава?

А за третия? просто заплатата им е толкова `оптимизирана` /хех, все пак сме в компютарен форум []/ че няма от къде да се дигне повече

Не и докато ме крадът и лъжат - грозно е да се налага да плащаш на някой, че да следи дали тези за който им плащаш да бачкат, не бачкат а те крадът...

Тук явно има доста хора, които се занимават с такива неща - дайте сериозно да си помагаме... няма смисъл да се дърпаме само за тези неща - градивна критика да има - от първият пост на Малоне си помислих че от неговата по-деградивна няма - но след разяснениата мисля за всички стана ясно че е именно градивна

едит

`Определено имам представа и от "скритите разходи", както ги наричаш. Само че там всичко е в твоите ръце. Дали ще има такива зависи единствено от тебе. Дълга тема.`

- дълга тема си е - но на една автомивка си нямаш идея колко са те - е може би ако е един маркуч + кофа + 2 гъби + 2 младежа на по 15 няма такива

но ако си голяма мивка с всичката техника и т.н. ... много е - само една прахосмукачка е месечният оборот ... частите и са адси скъпи, машините за полиране и те ... и така до утре - идеята ми е че работниците си нямат на представа къде заминава голяма част от оборота - те виждат само свойте заплати, и като си направят малко груби сметки се чустват ощетени.. тръгвай на всеки по отделно да обясняваш с дебелите книги кое за къде е отишло... []

11. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Ще си дойдем на думата.

Значи има няколко начина да ги хванеш, че те крадат. Почти нищо няма да ти струва. Ще ти ги драсна, но не тук и не сега.

На мен ми дай такива подли номера, ако наистина те крадат.

Друг способ, конкретно за твоя бизнес.

Когато стане време за купуване на консумативи и оборудване, избери си това, което искаш, дай ключовете от колата на някой от твоите работници [избери най-будното момче, неформалния лидер] и го прати той да купи материалите.

Дай му точно пари и му кажи, че ако успее да се спазари за по ниска цена, остатъка ще е за него.

Успее или неуспее, той със сигурност ще коментира с останалите момчета кое колко струва и вероятно сами ще си направят сметките за разходите на месец. И ще вярват, защото това ще е техния опит, а не твоите думи.

Намери повод, нямаш време, ще ходиш до данъчното или нещо друго ...

Възлагай им [помоли ги] фирмени задачи, различни от основните им задължения. Неки всеки от тях се чувства по-полезен от другите. Показвай му го [лично на него, отделно от другите]. Не е задължително това да става с пари. Не те ли чувстват близък, ще те крадат и ще си търсят друга работа непрекъснато.

Управлението на група от хора ми е болна тема. Манипулирането на хора [в какъвто и да е смисъл] е голяма наука. И много интересна.

Купи си една книга. На Йозеф Киршнер "Манипулирайте, но правилно". Много готина и полезна.

Има още време, но си вземи и "Изкуството на войната" на Сун Дзъ.

Освен на български я имам на английски и на китайски.

Изданието, което го има в България съдържа не само този трактат, а и на доста други китайски пълководци и философи [Лао Дзъ, Фей Ли и др.].

Култова книга по психология на ръководството. №1

Препоръчвам ти я.

Всичко това ти го пиша, за да ти помогна да откриеш начина по който ще си управляваш хората, като същевременно извличаш максимална полза за себе си като ръководител и минимална за тях, като ръководени.

Тайната е в това, въпреки всичко да ги накараш да те харесват, теб и работата си.

12. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

Специално към Малоне: С последните си два /е докато съм се мъчил да пиша са станали три/ поста показа, че можеш да мислиш преди да напишеш нещо, а не да се водиш само по емоциите си. Започвам да съжалявам, че те обидих, но ти започна пръв. Мерси за адреса, надявам се да свърши работа на някой сега, а защо не и на мене, когато реша да си търся хора в нета. Ако продължаваш с добрия тон, ще бъда наистина доволен да контактувам с тебе, когато се намерят допирни точки на интересите ни.

Към другите: Идеята на постовете ми бе съвсем друга. Не за заплати и отношения. Но явно повечето от вас се интересуват главно от това, така че ще се обоснова, за какво говоря.

За отношенията между хората въобще, а не само в работата. Смятам, че не мога да кажа нищо ново по въпроса, в цивилизованите общества отдавна си има норми и стандарти на поведени, който има някаква култура ги знае, който няма ... не пиша за него. Надявам се за това което се коментира като нелоялно отношение на работодател към работника и ОБРАТНО, да изчезне като масова практика, самият живот да го изхвърли. Кога ще стане това зависи най-вече от всички нас. И хората, които се споменават конкретно, или в контекста. 90% от тях не правят особена разлика между РС и телевизор и дори да могат да пишат, бъдете сигурни, че шансовете да ги срещнете във форума са нищожни. Другите 10%, е тях ги има навсякаде и в Европа, и в САЩ, просто преценкта е ваша, в какви взаимоотношения да сте с тях. Надявам се тука да няма подобни "хора".

За заплатите: Колкото и да не им се вярва на някои, желанието на обикновенният работодател, какви заплати да дава на работниците си е един от последните фактори, които влияят върху определянето и /ако все още някой иска да чете, ще се обоснова по-долу/.

За мене най-важните фактори са два:

1. Ефективноста на работата, измерена във финекийски знаци /все пак говорим за реални заплати, за които трябва да има някакви РЕАЛНИ ФИНАНСОВИ резултати, а не за държавния сектор и разни фондации и тем подобни, където реалните правила за разпределяне на заплатите не играят/. Пример с автомивките /да ме извини Pa3KaTaH, но сега се сещам главно за него/. На мене лично ми се налага да пътувам много, мил съм си колата на куп автомивки и има места където определено, втори път кракът ми няма да стъпи, главно заради отношението на персонала. Чудя се как въобще има работодатели, които да плащат затова откровенно гадно отношение към клиентите, кавато и да е заплата.

2. Икономическата среда. Пример: в България измиването на една кола струва около 10лв без екстрите. От тях около 60% са резходи, остават около 4лв които трябва да се разпределят между работодаделя и персонала. В Италия почти същото миене струва около 30 ЕВРО. Имат малко по-големи процентни разлики в разходите, примерната печалба е около 10 ЕВРО. Е, който може да обясни на Pa3KaTaH, как да балансира между разликите от 4лв и 10 ЕВРО, така че работникът му да получи заплата като в Италия, според мене ще получи поне Нобелова награда по икономика. А положението в малките градове е още по-лошо.

А за съжаление и по двата фактора, България заема незавидни места, според изследванията и класациите на водещи световни капацитети, организации и частни лица. Не мога да илюстрирам

това с точен пример, защото както казах по-горе съм новак в областта на нета, но вярвам, че който има желание може да намери подобни изследвания в мрежата /а ако иска и да ги побликува във форума/.

Ако има някой, който може да каже нещо смислено по темата, дори да не е съгласен с мене, съм готов винаги да го изслушам. А за тези които няма какво да кажат освен да плюят, остава горния ми съвет <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Опитайте се да си замълчите когато няма какво да кажете. Знам че ще е трудно, но всички ние ще Ви бъдем много, много, ама наистина МНОГО благодарни.

Това е конкретно за отклонението, а който има да каже нещо по темата която се опитах да поставя в предишния си пост, чакам с нетърпение, някакви светли идеи.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Pa3KaTaH, защо без имена. Точно обратното трябва да бъде, поне да ги научат хората как се отнасят към обикновенният човек(не че и те не са били такива, но са се самозабравили), как са разорили фирмите си и как са ги купили. Защото в случая с г-н МИХОВ, бях личен свидетел как с недалновидността му "ДИМЯТ" АД вече е само една сграда и нищо повече, и как във Винзавод се бутилира бира, защото никой не му дава грозде и никой му няма доверие. Или как загуби пазарите на продукцията, заради това, че не рекламираше.

Аз поне съм на това мнение, че малките хора дето са построили държавата и тези заводи имат правото поне да знаят как некъдърниците им еб....а мамата. Моят началник в завода получи сърдечен удар след 37 години в този завод, защото го уволниха, а му оставаше малко до пенсия. А беше най-добрият майстор на Червени Вина в завода. Мир на праха му[V]. От този човек съм видял само хубаво и той ме научи на старание в работата, а накрая какво 2х1 м. Не е честно, точно към такива хора, дето с труда си са построили това което ти, аз и другите сега го имаме за даденост!!!

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Страхувам се 666, че ще прозвучи малко грубо, но ...

1. [Саркастично] Направо съм щастлив, от твоето откритие че "мога да мисля". Досега не го знаех. А и честно казано, едва сега си давам сметка, че твоето мнение е нещото, което съм търсил цял живот.

2. Наистина ме радва, че все пак си останал доволен от постовете ми, но вярвай, ми това не е било основната им цел.

3. Явно ходиш на някакви изтънчени автомивки. Моята кола се мие всеки ден и досега не съм плащал повече от 5 лева за външно и вътрешно почистване. Навсякъде в страната. И съм доволен.

4. Очевидно ценообразуването не ти е най-силната дисциплина, защото ако себестойността на услугата е 6 лева, както е по твоите сметки, повечето автомивки не трябваше да съществуват вече. Факта е, че непрекъснато се откриват нови, а по старите обновяват оборудването си.

Това без печалба е трудно постижимо.

5. В Германия измиването на автомобила, като услуга във вида, който ние познаваме струва 8 евро. Ако включиш и полирането на автомобила, да, 30 евро, та и по скъпо. Но това се прави два пъти в годината и процеса трае, повече от четири часа.

А по принцип на повечето бензиностанции можеш да измиеш външно колата и сам, срещу 20-30 евроцента.

6. Препоръките ги остави в къщи, тук във форума всеки споделя това, което мисли. Прочетохме мъдрите ти слова още при предния ти пост, повтори ги, моля те ни ги пиши трети път.

7. За икономическите ти открития.

Имам доста познати в чужбина, които имат собствен бизнес, но тъй-като нямат възможност да плащат достатъчно добра заплата и същевременно да си осигурят добра печалба работят сами.

Дори точно в твоята сфера. Семейството играе продавачи в магазина. Цялото.

Разбира се остава им по-малко време да пишат по форуми и да търсят кьоравото работниче, но пък парите им стигат за да живеят сравнително добре.

По този въпрос какво мислиш?

Обмисли това, което ще напишеш добре, защото аз съм подготвил отговори за всичките варианти на твоя отговор. Докато се прибирам ще ги обмислям. [:D]

Дори бих се обзаложил какво точно ще напишеш.

Но ... дано да бъркам.

Айде до нощес ...

16. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моята кола се мие всеки ден и досега не съм плащал повече от 5 лева за външно и вътрешно почистване. Навсякъде в страната. И съм доволен.В Германия измиването на автомобила, като услуга във вида, който ние познаваме струва 8 евро

E, явно не живееме на една и съща планета.

Pa3KaTaH колко струва сега едно миене във Варна, последния път ми взеха коло 10лв без да бъда доволен от качеството, явно не съм попаднал на правилното място.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Malone,

не рабрах от кой град си - значи до колкото съм слушал - в секи град има стандарти

ще ти дам само един пример - лятото един софиянец ми се развика защо му исушавам колата - и каза че за това нямало да плати... добре ама то си влиза в цената []

разбираш ли за какво ти говоря [:D]

във Варна и над 5лв това - но включва всичко

едвали срещи 5 кинта ще ти изближат и стелките...

В софия по мивките съм гледал следното:

`външно - х лева`

`стъкла - х лева`

`стелки - х лева`

`прахосмукачка - х лева`

`табло - х лева`

и така още 5-6 неща ...

тук във Варна не става така

просто има много мивки и този вариант не е приемлим за клиентите - свикнали са просто като кажат `вътре + вънка` да им изближеш всичко по колата /сега се сетих за един друг софиянец - той буча че и багажника му прахосмукираме [] /

дето казваш за персонала - така е

но виж пак ти казвам.. малко е сложно това... значи имаме няколко души дето са от първия ден - те са на ясно

но общо взето през месец по някой нов идва - и докато се мъчиш да го научиш да бачка в ритъма на другите той те е окрал ...

За пастирането - поне 4 часа - консумативите са скъпи - да неговорим че целият ден почти един човек е ангажиран с нея - да не говорим за машинките и т.н.

Абщо взето да ви призная най-много ви минават с прането - там разходите са минимални а цените високи [:D]

Ludia,

споко човече []

въпросния други нещо скоро ша го тормозят... всичко ще си дойде на мястото - времето на тез подставени хора минава...

А тук има ли адвокати или от рода?

Намислил съм нещо за кмета дет хич нема му хареса...

Но трябва малко с адвокати да говоря...

Луд - а за `лозата` примерно какво ще кажеш?

Според мен това е лошо! Димят си е ок според мен - и хора ходят, и ремонт му направи, и избата му за яки неща се ползва / за театър /

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моята кола се мие всеки ден и досега не съм плащал повече от 5 лева за външно и вътрешно почистване. Навсякъде в страната. И съм доволен.В Германия измиването на автомобила, като услуга във вида, който ние познаваме струва 8 евро

E, явно не живееме на една и съща планета.

Pa3KaTaH колко струва сега едно миене във Варна, последния път ми взеха коло 10лв без да бъда доволен от качеството, явно не съм попаднал на правилното място.

<div align="right">оргинално мнение на 666</div id="right">

<center>Ценоразпис на услугите </center>

Външно измиване 2,50 лв

Външно измиване на микробус 4,00 лв

Ръчно измиване 2,50 лв

Миене на подкалници 1,00 лв

Миене на двигател 3,50 лв

Вътрешно почистване на автомобил 3,50 лв

Вътрешно почистване на микробус 5,00 лв

Пране - седалки 12,00 лв

Пране - под 4,00 лв

Пране - таван 4,00 лв

Пране - багажник 2,00 лв

Почистване на кожена тапицерия 10,00 лв

Полиране - пастиране 15,00-30,00 лв

Сваляне на парафин 15,00 лв

Пръскане със спрей на арматурно табло 2,00 лв

Почистване от смола 1,00-3,00 лв

Ако знае някой по-добри цени във Варна да каже []

ps - не споменавам нито име нито адрес нито телефон - няма да правя циркаджийски номера на КрИс []

ако някой иска нещо конкретно да пита - pa3@gbg.bg

edit

malone: http://www.bgbook.dir.bg/book.php3?ID=9649

за тази ли става дума?

както и за http://www.bgbook.dir.bg/book.php3?ID=8551

моля те пиши макс бърза, че ако са тез да сефтосам оn line shop-а

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Уеб Програмист предлага услугите си
    От Azumi във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 4
    Последно: 27-10-13, 02:56
  2. Отговори: 0
    Последно: 26-11-07, 15:38
  3. Предлага работа - сервизен инженер...
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 18-05-06, 16:52
  4. Предлага се туба
    От diablo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 05-05-04, 12:55
  5. ! ! ! Предлага се работа ! ! !
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 02-11-03, 21:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе