<font color="orange">Дядо Коледа: Това е на края на Младост 2. Ще дам карта в последствие. Да казва кой ще идва?</font id="orange">
Нещо ми се е припило предновогодишно...
Да вземем да се съберем към 20-21?
<font color="orange">Дядо Коледа: Това е на края на Младост 2. Ще дам карта в последствие. Да казва кой ще идва?</font id="orange">
Нещо ми се е припило предновогодишно...
Да вземем да се съберем към 20-21?
Както пееха "Контрол"
Винаги готови,
винаги готови,
ще сме готови [:D]
Аз съм за
Крайно време беше - застудя и е време да зачервим бузките [:I]. Лично мнение - по-добре на 21, щото на 20 ще реанимирам от фирмената сбирка [B)]
//edit
np - 20-ти е ОК (само да е не е сутринта преди 5, щото още ще съм на другото парти [:D]).
Бройте ме и мене.
Ама на 21 е кофти ... 22 е работен ден и ще стане пътуване, напиване, нощно пътуване и на работа сутринта.
И аз съм за. Да видим за какви славни подвизи се говори. Значи въпроса остава не дали, а къде и кога?
PS И аз съм за 20. Така ще е по-удобно за хората, които ще пътуват.
Raid, не се притеснявай: "Клин клин избива".
А има и "Антипохмелин"..
Бих дошъл с удоволствие. В София или в провинцията да проведем мероприятието?
И аз, и аз... Само да видим кой ще се заеме с организацията. И тъй като времето е малко - давайте предложения къде. За начало да обсъдим дали в София или извън...
Сещам се за едно чудесно заведение на края на света (в София), проблема е че работи до полунощ. Може да се характеризира с две фрази - "нормали цени - направо тънкана", "най-добрата кухня на която съм попадал до момента" Проблема е че е на края на Младост 2...
Кое е то да го видя и аз, че ми е на близо. Това, че работи до полунощ може да се окаже преодолим проблем - повечето заведения са склонни да работят и по до късно, стига да няма ексцесии и клиентите да поръчват.
Ако е в София може да пишете и мене [] Засега поне
Да мине лудницата от поредния брой на Бъг, и ще включим Крис в надпреварата
Може би все пак на всички ще е удобно срещата да е някъде по центъра...
Крайните заведения са по-евтини, така е, но транспорта ще излезе доста солен след това...
fori : ... ДА СЕ ПРЕСТРОИМ.....:-)))
Майната му и двата дена съм дневна:-(((((((((
Крайно време беше... []
Твърде вероятно да намина, но само за час-два.
"Старият воин" е добра идея. Или "Под бора".
<font size="4">Защо така бе приятели?
Защо тая хубава идея умира тихо като догаряща свещ.
Послушайте стария вълк: Няма нищо по-хубаво от добро питие с добра компания. <font color="red">Сън спомен не дава!</font id="red">
Та делово на въпроса:
Предлагам организаторите на форума да сложат на видно място едно поле, където всеки с ника и паролата си да потвърди участие. Това трябва да приключи най-късно до 18 декември, за да се види ще го бъде ли делото и ако е "ДА" да има време за организацията.</font id="size4">