Aре стегнете се бе - 7 е след 10 дни !
Ко става, че не разбрах
Правя темата "Важна" и чакам резултати, не ме излагайте ся [8D]
Aре стегнете се бе - 7 е след 10 дни !
Ко става, че не разбрах
Правя темата "Важна" и чакам резултати, не ме излагайте ся [8D]
С две ръце съм за 7-и. То и преди това да е няма проблеми, ама след 7-и става много далече...
ами явно 7ми остава
ще помоля всеки, който ще идва да потвърди отново за да улесним Лудия - ако вече не се е отказал от нас де []
Е аз съм там, нема ко да се случи![]()
ЕЕЕЕЕЕ Pa3KaTaH, аз мъж на място ли съм или лукова глава? Като съм казал нещо думата ми на две не става. Казал съм, че от мен е мястото за срещата, значи аз ще го уредя и толкоз. Вкарвам малко ново инфо. Значи заведението се намира в развлекателен център DOWN CITY - дневен FOOD BAR, работи от понеделник до събота, включително с работно време от 10 часа сутринта до към 3 и 30 максимум 4 часа сутринта. Ако отидем в бара към 7-8 и останем до след 10 и 30 вечерта, не плащаме вход за доскотеката[]. А тя работи от 10 и 30 до като има клиенти, т.е. не по рано от 4 и 30 ако е петъка или съботата. Салонните управители са ми познати, така че ще имаме и запазени места във дискотеката, само кажете. Ако ви се играе след обилното хапване и пийване.
Ае бе тоя 7-ми няма ли да идва.[:D]
Така, значи остава за <font color="red">07.02.2004 г.</font id="red"> (пиша и годината, щото с тез игри, някой хора не са в рамките на нашия век))))
Който ще идва, да ми пише PM и моля ви да бъдете точно, щото тоя път да стане голямо организирано яко шоу с гости от други градове.
За сега Моллов ще ни гостува на 100% почти![]()
Пишете в броя и дория стар "техник"
Ако можеше на 8-ми щях да дойда и аз[]
Алфа Браво до Водача...Алфа Браво до Водача. На 07.02.2004 ще съм на зададените в топика координати. Край.
Боби. Прието.Over [:D]
ее доста ще се събираме явно... браво браво []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
За сега Моллов ще ни гостува на 100% почти
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*29/01/2004*:* 02:02:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
T'ва трябва да стане нещо голямо, че да не дойде [8D] Тоя път се е навил сериозно да идва..