Aре стегнете се бе - 7 е след 10 дни !
Ко става, че не разбрах
Правя темата "Важна" и чакам резултати, не ме излагайте ся [8D]
Aре стегнете се бе - 7 е след 10 дни !
Ко става, че не разбрах
Правя темата "Важна" и чакам резултати, не ме излагайте ся [8D]
С две ръце съм за 7-и. То и преди това да е няма проблеми, ама след 7-и става много далече...
ами явно 7ми остава
ще помоля всеки, който ще идва да потвърди отново за да улесним Лудия - ако вече не се е отказал от нас де []
Е аз съм там, нема ко да се случи
ЕЕЕЕЕЕ Pa3KaTaH, аз мъж на място ли съм или лукова глава? Като съм казал нещо думата ми на две не става. Казал съм, че от мен е мястото за срещата, значи аз ще го уредя и толкоз. Вкарвам малко ново инфо. Значи заведението се намира в развлекателен център DOWN CITY - дневен FOOD BAR, работи от понеделник до събота, включително с работно време от 10 часа сутринта до към 3 и 30 максимум 4 часа сутринта. Ако отидем в бара към 7-8 и останем до след 10 и 30 вечерта, не плащаме вход за доскотеката[]. А тя работи от 10 и 30 до като има клиенти, т.е. не по рано от 4 и 30 ако е петъка или съботата. Салонните управители са ми познати, така че ще имаме и запазени места във дискотеката, само кажете. Ако ви се играе след обилното хапване и пийване.
Ае бе тоя 7-ми няма ли да идва.[:D]
Така, значи остава за <font color="red">07.02.2004 г.</font id="red"> (пиша и годината, щото с тез игри, някой хора не са в рамките на нашия век ))))
Който ще идва, да ми пише PM и моля ви да бъдете точно, щото тоя път да стане голямо организирано яко шоу с гости от други градове.
За сега Моллов ще ни гостува на 100% почти
Пишете в броя и дория стар "техник"
Ако можеше на 8-ми щях да дойда и аз[]
Алфа Браво до Водача...Алфа Браво до Водача. На 07.02.2004 ще съм на зададените в топика координати. Край.
Боби. Прието.Over [:D]
ее доста ще се събираме явно... браво браво []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
За сега Моллов ще ни гостува на 100% почти
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*29/01/2004*:* 02:02:37</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
T'ва трябва да стане нещо голямо, че да не дойде [8D] Тоя път се е навил сериозно да идва..