е?
навитаци?[:D]
Ами може да направим една среща на Варненци, и без това отдаван не сме се събирали. Предлагам събота или неделя да бъде.(24 или 25-ти януари)
Хей, само като се напиете да не я свършите като с двата синода[:D]
...бирата се лее
студена и пенлива
и пак ще се напием
както му е ред.
Всички ще ни гони
ужасен махмурлизам
главите ще топиме
в кофи с лед, в кофи с лед...
Най-добрата напитка [:P]
Бах, нема проблеми, ама на 27.01 - държавен изпит бееее, дайте за след това, когато и да е след 27 няма проблем
Да му мине на Кайсо изпита, пък тогава ще отидем. Мястото е уредено от сега. Във Food бара на DOWN CITY. Откога се канех да заведа повечето варненски сеткомаджии там, ама пусто време, все не остава. От мен е уреждането, само Ония(ЯНКО) да се изучи, че то е по важно!!! Тогава ще има повод и да почерпи[:D].
а, слу4айно да ми кажете къде се намира последната кръ4ма?
пс. може и да успея да дойда, но след 29.02.... 4акат ме едни много къси ски
То и аз имам държавен изпит(защита на дипломна работа на 6 февруари) ама предната събота и неделя няма да е проблем.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То и аз имам държавен изпит(защита на дипломна работа на 6 февруари) ама предната събота и неделя няма да е проблем.
<div align="right">Originally posted by Julian*-*19/01/2004*:* 20:47:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
уф и мен ме чакат сега 4 изпита по това време... дайте да го оставим за следващата седмица
Луд - на теб разчитаме значи [:D]
@Julian - тая химя 1ви курс има ли взимане... ако да - как бре? [V]
Крайно време беше да се сберем.[:D]
Много добра идея. Стига да има още едно място вътре съм.[:D] За датата няма проблеми.
Има място за всичкии )
И тоя път предлагам по организирано да го направим, кръчма, после диско, да са нацепим по сеткомски ))
Айде който ще идва да пише, пишете и удобни дати, да може да го измислим от сега. Аз и Лудиа, ще се заемем с организацията персонално
хараби ама вие сигурно сте ми батковци тряя малко да поотрасна
makarov, щом си с придружители ще влезеш, а мисля, че всички ще се навием да те вкараме []. айде пък и вие не се изучихте значи.... нали знаете - ученето е за глупавите, работата е за бедните [8D].
Абе, айде да е след 6-ти, че и аз да се класирам............ а? []
Че на 6-ти ми е последният изпит, а 7-ми и 8-ми са събота и неделя.... точно пасват..... [:D]