И аз направих 323.4 и 207.6
323.4 с приплъзване
207.4 със забиване
Обаче идеята за пингвина не ми харесва [!] можеше да бъде нещо по-друго... така ми звучи, като че ли Бил Гейтс го е измислил [:D]
EDIT: Абе я се вгледайте малко по-внимателно... този неандерталец не ви ли прилича на чичко Били [8D][:D][}]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
А сега - 65.4 с приплъзване [:D] Някой с по-малко?
<div align="right">Originally posted by Raid*-*21/01/2004*:* 17:59:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">има и с по малко)))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">я вижте това, а?
хммм
http://free.bol.bg/lamartin/Clipboard.jpg
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*21/01/2004*:* 21:20:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хахаха! Пък и го е кръстил Clipboard [:D] Пикасо...
А какво ще кажете ако ви докажа, че това на Мартин НЕ е монтаж? [?]
berkstock, няма доказателство, което ти да преведеш и да не може да бъде опровергано - това са компютри, а не маслени бои, че да има неопровержим анализ.
по-скоро нека обърнем внимание на думичката image редактор... []
FearMe, fear ME!
http://193.111.198.91/files/tmp/pinguin.swf
Да имаш случайно да кажеш нещо? За имидж редактори може би... [:P]
Author edit:
Ако случайно горепосоченият линк не работи (щото на тия гадове сайта нещо сбозясва от време на време, играйте оттук:
http://berkstock.hit.bg/tmp/pinguin.swf)
Резултата е съмнителен (бях писал "невъзможен", но се коригирам).
А дали от Flash-а не може да се извади формулата, по която се изчислява разстоянието, и да сметнем колко са максимумите? В множествено число, защото е ясно, че има две гранични стойности: едната при която забиването преминава в плъзгане и другата - при която плъзгането спира поради силата на триене и гравитацията. Интересно ще е, наистина.
P.S. Нещо връзката, която си посочил, не ми се отваря, но май се сещам какво сте направили. Наистина не е редактирано с image editor, но ще се закълнеш ли, че не сте пипали нищо по Flash-a? [8D]
P.P.S. Ето... правилно съм предположил [:D][:D][:D]
berkstock, обърни внимание на bold-ваната думичка image в предния ми пост. това e намек, че е използван друг, а не image редактор. или може би трябваше да смеля за всички намека си, че e използван flash редактор?!
Ако не е шашма значи е издънка на играта. Ако е 593 трабва да се вижда марката 600, а нея я няма.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако не е шашма значи е издънка на играта. Ако е 593 трабва да се вижда марката 600, а нея я няма.
<div align="right">Originally posted by Julian - 21/01/2004 : 20:51:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Шашма е, Юлияне. Прочети по-внимателно. Модифицирали са Flash-a [8D]