American WAY & Българският начин....
За тези които не са чели една тема от BLOODY
пратих една карта GAINWARD 5900Ultra за БГ но нещо и се прецака по пътя
С две думи , купих картата Юли месец Януари я изпратих на един приятел , но първо до Канада с UPS след това майка ми я занесе на ръка.... картата се прецака някъде .. не знам къде но всичко ме навейда на мисълтта че е по пътя към Канада... и ........ момчето от БГ ми я върна и аз я пратих обратно в магазина от който я купих... говоря за ОНЛАЙН магазин , но от там ми пратиха е-маил че я нямат in stock i .....могат да ми я сменят с МСИ 5900Ултра ИЛИ да ми върнат парите........
"Dear Borislav,
We have received { item #14-128-159 } that was sent back to us on RMA#10240144 , unfortunately we no longer carry this specific item or it is currently out of stock.We have found an alternative item comparable in specs to the original item, (item #14-127-990) which is a ( MSI GeForce FX5900 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model "NBOX N5900 Ultra-VTD" -RETAIL). If you can please make time available to check this item at ************.com and please let us know if this is a acceptable replacement,If for any reason this is not acceptable with you we can offer you a refund of ($429.00 ) which is the current market value for this Item.You can request a refund by check if necessary.
Please reply to this email with your decision within 3 business days,If we do not hear back from you within 3 business days,a refund for the amount mentioned above will be credited back to your credit card, or a check will be issued and sent out to you.
we thank you for your understanding, and have a great day.
If you have any questions please don't hesitate to contact us.
********** Customer Service
Бих искал.. да знам че и в българия вече е така.... но за съжаление приятелите ми казват друго.... може би не знаят че така се правят лоялни клиенти... първото имат наи-ниските цени ЗА НОВИ (не говория за refurbieshed или кой знае какви части) но както и да е .... радва ме този начин за правене на бизнес... щото знаят че пак ще купя от тях като съм доволен , въпреки че се набутват ....Евала им правя...