Резултати от 1 до 8 от общо 8

American WAY & Българският начин....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2002

За тези които не са чели една тема от BLOODY

пратих една карта GAINWARD 5900Ultra за БГ но нещо и се прецака по пътя

С две думи , купих картата Юли месец Януари я изпратих на един приятел , но първо до Канада с UPS след това майка ми я занесе на ръка.... картата се прецака някъде .. не знам къде но всичко ме навейда на мисълтта че е по пътя към Канада... и ........ момчето от БГ ми я върна и аз я пратих обратно в магазина от който я купих... говоря за ОНЛАЙН магазин , но от там ми пратиха е-маил че я нямат in stock i .....могат да ми я сменят с МСИ 5900Ултра ИЛИ да ми върнат парите........

"Dear Borislav,

We have received { item #14-128-159 } that was sent back to us on RMA#10240144 , unfortunately we no longer carry this specific item or it is currently out of stock.We have found an alternative item comparable in specs to the original item, (item #14-127-990) which is a ( MSI GeForce FX5900 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model "NBOX N5900 Ultra-VTD" -RETAIL). If you can please make time available to check this item at ************.com and please let us know if this is a acceptable replacement,If for any reason this is not acceptable with you we can offer you a refund of ($429.00 ) which is the current market value for this Item.You can request a refund by check if necessary.

Please reply to this email with your decision within 3 business days,If we do not hear back from you within 3 business days,a refund for the amount mentioned above will be credited back to your credit card, or a check will be issued and sent out to you.

we thank you for your understanding, and have a great day.

If you have any questions please don't hesitate to contact us.

********** Customer Service

Бих искал.. да знам че и в българия вече е така.... но за съжаление приятелите ми казват друго.... може би не знаят че така се правят лоялни клиенти... първото имат наи-ниските цени ЗА НОВИ (не говория за refurbieshed или кой знае какви части) но както и да е .... радва ме този начин за правене на бизнес... щото знаят че пак ще купя от тях като съм доволен , въпреки че се набутват ....Евала им правя...

2.  

3. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

И на мен ми се иска тука да е така, но за съжаление е точно противоположно (

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Добре че не си се наел да опишеш и Българският начин че щеше да стане една

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

С риск да разводня темата ще ви се оплача от моята болка която по нищо не е различна от вашата. Може и да ме обвините в дребнавост, но щом за малките неща е така какво да говорим за скъпи елементи...

Та купувам си аз 9 подложки принко от магазин близо до Пловдивския университет, от където пазарувам редовно и след като подкарвам дисковете виждам че последните два са на точици. Съответно отивам да ги върна а момчето ми говори че не може да знае дали съм ги купил от тях!?!? Двете подложки струват 1.10. Връчих му ги и му казах че ще се постарая повечко хора да узнаят това което ми е отговорил. Ясно е че няма да стъпя повече там. Не съм им за левчето, с колкото и пот да съм го изкарал. Яд ме е за парите които съм оставил при тях като редовен клиент.

6. WISP
    Guest

Абе, не съм много съгласен с вас... И в България вече има много фирми, които работят както трябва - аз, например, пазарувам често различни компоненти от няколко известни софийски фирми (няма да ги споменавам, че ще излезе като реклама) и нямам никакви проблеми с гаранцията - платки и суичове се сменят веднага на място, а по-сложни устройства (CD-ROM например) остават в сервиза до един ден, за да се установи дефекта.

За съжаление има все още и много, които работят по-старому, разчитайки само на ниските си цени, но мисля, че нещата все пак се движат в положителна посока.

7. Тук е от
    Dec 2003

Даааааа колкото и да плюем и при нас има коректни фирми и точни хора с които се разбираш "без думи". Вярно малко са все още, но поне тенденцията е към очовечаване.За жалост оставам с убеждението че по правило големите фирми , големите вериги магазини като цяло нехаят за дребния купувач и я карат по пост социалистически. Внимание ,коректност и съдейтвие получава човек когато се обърне за помощ към по-малките фирми.

Аз контактувам почти и само с една малка комп.фирма. Предимството е че ме познават като физиономия макар да се вясвам по веднъж на месец да си купя примерно някоя подложка.И за тях аз съм клиент.Сигурно не особено важен клиент, но клиент. Когато ми се прецака СиДи-рома отидох и единствено ме питаха в гаранция ли е , и какво прави. Дори не го пробваха дали наистина е така и дректно ми го смениха с ново. Преди време отидох и ги помолих да ми сменят една памет което дори не съм купувал от тях щото е несъвместма с другата която имам пак абсолютно никакъв проблем. А и още не знам колко пъти съм ходил и са ми правили дребни услуги които биха могли и да ми откажат. Така, че може би има светлина в тунела.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Да бе да, суичовете по 3 месеца ги чакаме като мине бурята....

10. Member
    Тук е от
    Apr 2003

нека и аз да кажа няколко думи макар и по скромния им опит с сферата на покупко-продабите : мисля 4е нещата взеха да се о4ове4ват както споменахте и вие с оглед на това 4е фирмите ще загубят клиенти и ще си спе4елят лошо име. А за големите фирми не съм съвсем съгласен з-то те като такива рърпят най големи загуби.

Аз съм от Шумен като пример мога да ви дам най-голямата фирма Еленко окмпютърс -куих си монитора от там продава4ъ ми каза да из4акам шефа -з-то бе събота и т.н.. след като дойде той културно ми обясни 4е монитора които изкам е ползван 3-4 дни и моге да ми направи отстъпка от 15$ заради това като естествено ми напише нова гаранционна карта, a монитора беше в кашон който го извади пред мен от склада и ако не ми беше казал 4е е ползван аз НИКОГА нямаше да разбера. На колегата ми му изби видеото някакво старо ТНТ на 32Мб отиде в фирмата смениха му го на ГФ2 64 Мб без доплащане и му се извиниха не помня дали компа му беше купуван нов от там или 2 ръка, същото се полу4и с харда на друг познат .....

Това е най-голямата фирма и 4овек полу4ава там най-голямо внимание и най-коректно обслужване съжелявам 4е не си взех машината от там, но за следващата не може и да има двуомене от каде да пазаря ....[:D]

п.п. това не е реклама просто хората са ТЪРГОВЦИ !!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. GTA BG - Българският San Andreas сървър
    От Amaz1nG във форум Конзоли за игра
    Отговори: 0
    Последно: 22-12-14, 18:27
  2. Има ли начин
    От Bvlgari във форум Windows
    Отговори: 10
    Последно: 06-05-08, 18:43
  3. Отговори: 2
    Последно: 15-09-06, 08:35
  4. Има ли начин?
    От Hola във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 20-11-05, 06:06
  5. The Quiet American...
    От 3Di във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 18-06-03, 20:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе