Здравейте,
Понеже е петък 13 реших да ви попитам вярвате ли в магии и проклятия?
Знаете ли вие някакви магии и проклятия ?
Най - ве4е ми е любопитно з апроклятия, свързани с компютрите [:D].
btw - ако искате, мога да ви нау4а на това онова :)
Преглед за печат
Здравейте,
Понеже е петък 13 реших да ви попитам вярвате ли в магии и проклятия?
Най - ве4е ми е любопитно з апроклятия, свързани с компютрите [:D].
btw - ако искате, мога да ви нау4а на това онова :)
доколкото знам петък е ден за чупене на компюъти, и като се замисля първият ми комп че чупеше само в петък
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,
<div align="right">Originally posted by nniki*-*13/02/2004*:* 13:19:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
знам 3 магии, които ползвам редовно, но не една с друга [:)]
първата е в чаша 200-250мл - 100 водка, останалото се долива с касис
втората е `махленска мечка` - в една халба се сипват равни пропорции от каквото има
третата е най-коварна - махленска мечка, след това 100 ракия / домашна / и 2 бири... след тая магия поне 3 часа си в гупс... [:D][;)]
Довечера определено сме тръгмали да се омагьосаме мнооого яко. Аз съм почти дипломиран магьосник - сума хора са били обаяни от чара ми да са насмуча кат леха със забравен на нея маркуч, обаче да стоя прав след това до последно.
Аз имам преджид съвсвм изтински магии.
Магии за на4инаещи:
Призовавне на демони (независимо от нивото на демона без последните 3 нива)
Наптава на любовна магия
направа на 4ерна мигия
Проклятия
Магии за напреднали:
Призоваване на Демони от 6-8 ниво
Призоваване на Дявол
Направа на злато
Аз знам някоя друга магия ..... Ама не казжам то не си струва да ги знам ако и дуги ги знаят :)
Еми аз попринцип Diablo-то си го ръцам с Barbarian ама иначе като пусна Necto-то си призовавам разни скелетеи и други бози така че вервам. Иначе Druid-а и той имаше яки работи ... Sorrceress-а пък само стреля с тея магии, то дъждове то светкавици ...
На Desciples имах си едно дето призовава скелети и едно разплуто ама то с много малко живот а и беше грозно. Освен това беше от скрул ...
Та долу горе файда йок от тея магии, иначе ако знаеш някоя по интересна казвай
Ако ти прочетат поста в Саймантек....веднага ще излезе Нортън АнтиМаджик :))
Ники, не изкам да те засягам, но май доста четеш .......
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ники, не изкам да те засягам, но май доста четеш .......
<div align="right">Originally posted by mxkolev*-*14/02/2004*:* 13:00:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... или доста филми гледа ...
чисто теоретично погледнато магиите би трябвало да съществуват.
но в един доста по елементарен вид от общоприетото схващане(например случая с Алладин и вълшебната лампа е невъзможен, защото джина материализира замъци а това би отнело огромни количества енергия от пространството съизмерима с енергията отделена при анихилацията на същия замък).
но проклятието(изричане на заклинание) е нещо съвсем възможно -
например циганката по нечий адрес:
"- Ега те фане "беркулоз" и затъмнението !"
необходимата енергия за предизвикване на мутация е нищожна - няколко eV.
По въпроса за магиите (по-точно вуду-магиите) очакваме изказване на някой от участниците в сбирката, които бяха в "мазето" на О! Шипка [8D]
Ми гледам доста филми, ама какво от това, у4ил съм си магии по магистратурата.
Smarty [:D],
Я разкажи човеко и за пантофките на малкия Мук и за шапката - невидимка, че много ме интересуват тея артикули - откъде могат да се купят, колко пари струват, имат ли гаранция и понеже те гледам, че разбираш, кажи с какво захранване работят ????
[:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]
А най-често използваната от мен магия е: осморна магия с трушия. Направо те праща в друго измерение и 24 часа нема шанс да се върнеш. В него има всякакви непознати същества и чудеса. Точната рецепта я споделям само на доверени хора на ушенце :) Опитайте някой път, ще забравите и за rigo trei, Asmodej и за vade retro, Satanos и за всякакви други магии от ниските нива. Естествено, като всяка магия има определен риск - при тая риска е да се върнеш от другото измерение с физически изменения, но в повечето случаи си струва!!!!
D3BEPP ,
да не би "бордюрни екземи" да са тия изменения [B)]?