Довечера определено сме тръгмали да се омагьосаме мнооого яко. Аз съм почти дипломиран магьосник - сума хора са били обаяни от чара ми да са насмуча кат леха със забравен на нея маркуч, обаче да стоя прав след това до последно.
Еми аз попринцип Diablo-то си го ръцам с Barbarian ама иначе като пусна Necto-то си призовавам разни скелетеи и други бози така че вервам. Иначе Druid-а и той имаше яки работи ... Sorrceress-а пък само стреля с тея магии, то дъждове то светкавици ...
На Desciples имах си едно дето призовава скелети и едно разплуто ама то с много малко живот а и беше грозно. Освен това беше от скрул ...
Та долу горе файда йок от тея магии, иначе ако знаеш някоя по интересна казвай
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ники, не изкам да те засягам, но май доста четеш .......
<div align="right">Originally posted by mxkolev*-*14/02/2004*:* 13:00:11</div id="right">
чисто теоретично погледнато магиите би трябвало да съществуват.
но в един доста по елементарен вид от общоприетото схващане(например случая с Алладин и вълшебната лампа е невъзможен, защото джина материализира замъци а това би отнело огромни количества енергия от пространството съизмерима с енергията отделена при анихилацията на същия замък).
но проклятието(изричане на заклинание) е нещо съвсем възможно -
например циганката по нечий адрес:
"- Ега те фане "беркулоз" и затъмнението !"
необходимата енергия за предизвикване на мутация е нищожна - няколко eV.
Я разкажи човеко и за пантофките на малкия Мук и за шапката - невидимка, че много ме интересуват тея артикули - откъде могат да се купят, колко пари струват, имат ли гаранция и понеже те гледам, че разбираш, кажи с какво захранване работят ????
А най-често използваната от мен магия е: осморна магия с трушия. Направо те праща в друго измерение и 24 часа нема шанс да се върнеш. В него има всякакви непознати същества и чудеса. Точната рецепта я споделям само на доверени хора на ушенце Опитайте някой път, ще забравите и за rigo trei, Asmodej и за vade retro, Satanos и за всякакви други магии от ниските нива. Естествено, като всяка магия има определен риск - при тая риска е да се върнеш от другото измерение с физически изменения, но в повечето случаи си струва!!!!