Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 26

Магии и проклятия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Магии и проклятия

Здравейте,

Понеже е петък 13 реших да ви попитам вярвате ли в магии и проклятия?

Знаете ли вие някакви магии и проклятия ?

Най - ве4е ми е любопитно з апроклятия, свързани с компютрите [:D].

btw - ако искате, мога да ви нау4а на това онова

2.  

3. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Магии и проклятия

доколкото знам петък е ден за чупене на компюъти, и като се замисля първият ми комп че чупеше само в петък

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Магии и проклятия

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,

Знаете ли вие някакви магии и проклятия ?

<div align="right">Originally posted by nniki*-*13/02/2004*:* 13:19:01</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

знам 3 магии, които ползвам редовно, но не една с друга []

първата е в чаша 200-250мл - 100 водка, останалото се долива с касис

втората е `махленска мечка` - в една халба се сипват равни пропорции от каквото има

третата е най-коварна - махленска мечка, след това 100 ракия / домашна / и 2 бири... след тая магия поне 3 часа си в гупс... [:D][]

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Магии и проклятия

Довечера определено сме тръгмали да се омагьосаме мнооого яко. Аз съм почти дипломиран магьосник - сума хора са били обаяни от чара ми да са насмуча кат леха със забравен на нея маркуч, обаче да стоя прав след това до последно.

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Магии и проклятия

Аз имам преджид съвсвм изтински магии.

Магии за на4инаещи:

Призовавне на демони (независимо от нивото на демона без последните 3 нива)

Наптава на любовна магия

направа на 4ерна мигия

Проклятия

Магии за напреднали:

Призоваване на Демони от 6-8 ниво

Призоваване на Дявол

Направа на злато

7. Тук е от
    Mar 2003

Магии и проклятия

Аз знам някоя друга магия ..... Ама не казжам то не си струва да ги знам ако и дуги ги знаят

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Магии и проклятия

Еми аз попринцип Diablo-то си го ръцам с Barbarian ама иначе като пусна Necto-то си призовавам разни скелетеи и други бози така че вервам. Иначе Druid-а и той имаше яки работи ... Sorrceress-а пък само стреля с тея магии, то дъждове то светкавици ...

На Desciples имах си едно дето призовава скелети и едно разплуто ама то с много малко живот а и беше грозно. Освен това беше от скрул ...

Та долу горе файда йок от тея магии, иначе ако знаеш някоя по интересна казвай

10. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Магии и проклятия

Ако ти прочетат поста в Саймантек....веднага ще излезе Нортън АнтиМаджик

11. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Магии и проклятия

Ники, не изкам да те засягам, но май доста четеш .......

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Магии и проклятия

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ники, не изкам да те засягам, но май доста четеш .......

<div align="right">Originally posted by mxkolev*-*14/02/2004*:* 13:00:11</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

... или доста филми гледа ...

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Магии и проклятия

чисто теоретично погледнато магиите би трябвало да съществуват.

но в един доста по елементарен вид от общоприетото схващане(например случая с Алладин и вълшебната лампа е невъзможен, защото джина материализира замъци а това би отнело огромни количества енергия от пространството съизмерима с енергията отделена при анихилацията на същия замък).

но проклятието(изричане на заклинание) е нещо съвсем възможно -

например циганката по нечий адрес:

"- Ега те фане "беркулоз" и затъмнението !"

необходимата енергия за предизвикване на мутация е нищожна - няколко eV.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Магии и проклятия

По въпроса за магиите (по-точно вуду-магиите) очакваме изказване на някой от участниците в сбирката, които бяха в "мазето" на О! Шипка [8D]

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Магии и проклятия

Ми гледам доста филми, ама какво от това, у4ил съм си магии по магистратурата.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Магии и проклятия

Smarty [:D],

Я разкажи човеко и за пантофките на малкия Мук и за шапката - невидимка, че много ме интересуват тея артикули - откъде могат да се купят, колко пари струват, имат ли гаранция и понеже те гледам, че разбираш, кажи с какво захранване работят ????

[:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]

А най-често използваната от мен магия е: осморна магия с трушия. Направо те праща в друго измерение и 24 часа нема шанс да се върнеш. В него има всякакви непознати същества и чудеса. Точната рецепта я споделям само на доверени хора на ушенце Опитайте някой път, ще забравите и за rigo trei, Asmodej и за vade retro, Satanos и за всякакви други магии от ниските нива. Естествено, като всяка магия има определен риск - при тая риска е да се върнеш от другото измерение с физически изменения, но в повечето случаи си струва!!!!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Магии и проклятия

D3BEPP ,

да не би "бордюрни екземи" да са тия изменения [B)]?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе