-
Откъде идва nick-а ви?
От училище..... и следната случка:
"(учителката по пеене и музика)
- не ви е срам, пак сте потрошили вратата.... кой ще плаща за това?"
(много спонтанно, един съученик)
- ей той ще плаща г-жо, баща му е Валентин Моллов....."
... и въпреки, че баща ми не е Моллов...... аз отнесох прякора....
-
Откъде идва nick-а ви?
Ами и моя идва от името не от пищовите ТТ или АудиТТ
Борислав Томов Томов ми е името...
-
Откъде идва nick-а ви?
Моя на пръв поглед безсмислен ник идва от далечната (хаха) 2001 година когато една съученичка я беше ударила съчмата и почна да ми променя буквите на името.И то нали съм Светлин, стана Светле и от там Зетле [:)] Хареса ми това "название" и защото до тогава и аз се пишех Ludia реших да го сменя с това.
-
Откъде идва nick-а ви?
Моя е от времето на Warcraft 2, колегата толкова се беше наплашил от DeathKnight-овете ми, че ги трепеше дори когато бяхме в един отбор. После започна ICQ-мания, трябваше да се измисля ник.. този беше много подходящ.
-
Откъде идва nick-а ви?
Вече съм го писал, на въпрос на ДЗВЕРР.
Ако сте гледали Profiler [с Robert Davy]
Bailey Malone [Robert Davy]
Head of FBI/VCTF & Profiler /Negotiator/ and ex-Marine.
<font color="red">FBI/VCTF</font id="red"> - <font color="red">F</font id="red">ederal <font color="red">B</font id="red">ureau of <font color="red">I</font id="red">nvestigation/<font color="red">V</font id="red">iolent <font color="red">C</font id="red">rimes <font color="red">T</font id="red">ask <font color="red">F</font id="red">orce
-
Откъде идва nick-а ви?
И моят идва, както на повечето, от името - HGD (ХГД - Храбър Георгиев Димов). Така си го карам от 1996г. насам и ми върши работа [:)]
-
Откъде идва nick-а ви?
И моят ник колкото и да е странно идва от името ми [:D]
-
Откъде идва nick-а ви?
леле каква тема само [:I] аз какво да кажа , с нищо не свързвам ника си .. освен с това, че няколко души ми го лепнаха, просто така на купона в О'ШИПКА .. а аз иначе не хресвам никове , на всякъде другаде съм си с фамилията , а тя е Гергинов.. или по изключение Сашо
-
Откъде идва nick-а ви?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">леле каква тема само [:I] аз какво да кажа , с нищо не свързвам ника си .. освен с това, че няколко души ми го лепнаха, просто така на купона в О'ШИПКА .. а аз иначе не хресвам никове , на всякъде другаде съм си с фамилията , а тя е Гергинов.. или по изключение Сашо
<div align="right">Originally posted by №1*-*09/03/2004*:* 23:13:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Саше трябва да си сложиш подпис - "Майстор на късия разказ" [:D]
-
Откъде идва nick-а ви?
Когато бях малък израснах в работническо семейство..... хаха както и да е бях толкова впечетлен от супер професонално изработените дъна на тази фирма, че им гепих името :) До преди това бях Longbow докато един ден не ме попитаха едни душки отзад океана "Longbow, and what a hell of a stupid SAS name is that?
http://www.tyan.com/
-
Откъде идва nick-а ви?
................................................................
Само един човек се мяркаше там, като един призрак.
Той беше Мунчо.
Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.
Обесиха го на касапницата.
Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.
<center>КРАЙ</center>
Избрах този nick когато компютърните ми умения бяха еквивалентни с тези на героя на Вазов
И сега не е много по-различно [:D]
-
Откъде идва nick-а ви?
ORlin PAvlow MARinov, към което добавям съответното окончание(OSA)... За благозвучие!:-)
-
Откъде идва nick-а ви?
Като върл фен на Додж Вайпер, някога се наричах Вайпър, но поради комерсализацията на този ник, реших че е дошло време да го сменя и така след дълго чудене реших да е Пеперони, т.е. абе готин, но гледай да не се подлютиш ;). Това беше преди 4-5 години, от тогава хората почнаха да ми викат на кратко Пепе, макар че имато ми е съвсем друго.
-
Откъде идва nick-а ви?
Имаше едно време едни игрички Kyrandia... Та никът ми не идва от там [;)].
-
Откъде идва nick-а ви?