Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 79

Откъде идва nick-а ви?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Откъде идва nick-а ви?

И тук ще кажа, че идеята не е моя, а е от друг форум, но тъй като е много интересна, реших да я пренеса тук. Надявам се модераторите да нямат нищо против.

Моят nick означава "слънце"...честно казано така ми казват много хора и затова си го избрах и за псевдоним в този форум - някак си много ми отива на характера[]

Вие сте наред[:D]

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Откъде идва nick-а ви?

Martin ми е името, а la-то отпред идва от моята непреодолима страст по laтиноамериканските танци.....и....ммм....дами []

4. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Откъде идва nick-а ви?

Ама си скромна!!!

Моят,противно на мнението на повечето хора, не идва от филма Blade (Острие) с Уестли (не че не го харесвам) а от умението ми да хвърлям нож (малко скромност - от 8-9м мога да забия нож в облегалката на стола Ви (уребрена облегалка с ребро не по-малко от 3-4см))! Много преди да излезе филма започнаха да ми викат така и.... така си и остана

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Откъде идва nick-а ви?

МОЯТ ЛИ ОТКЪДЕ ИДВА? А? Моят лииии?

[}] [}]

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Откъде идва nick-а ви?

Първият ми ник беше с името на любимия джип - Cherockee, но поради зачестеното бъркане на моята скромна женска натура с индивид от мъжки пол или пък свързването ми с някакво индианско племе от отвъд ...незнам си кое си....веднага подадох молба за развод []

Profita ми хрумна от филма "Mr. Profit" - излъчван преди години по БНТ. Въпросния Mr. Profit беше находчив банкер, издигнал се в иерархията от овълчени брокери и т. подобните им, преодоляващ всички трудности в амбициозния си живот единствено черпейки познания от един телевизор, съзерцаваики го денонощно, затворен от собствения си баща в един метър на метър кашон.

Освен това Profita произлиза и от англииското profitable (обожавам да съм полезна няко му)

7. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Откъде идва nick-а ви?

Може би това е нормален Ник когато влизаш някъде като новак.Пък и може би има нещо в това,че много ми се иска отново да бъда заек,новобранец и т.н.

ОООООООО толкова ми е тъпо в момента,че кой знае какви ги пиша.

N.B.Moderator. Мразя препинателните знаци.Моля те не ме сваляй заради тях.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2003

Откъде идва nick-а ви?

Моят не значи нищо но ми изглежда спретнат ;о))

Идва всъщност от Бате и Везувии -БатВез

По голям от приятелите ми и доста избухлив ;о)

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Откъде идва nick-а ви?

Хех... дълго е за обясняване. Най-общо, идва от "Slayer" - и един порядъчно пийнал младеж (не, не става дума за мен), който така и не успя да го произнесе правилно. След това известно време в компанията ме наричаха "Slero" - става дума за далечните 1986 - 87 година [:D]

11. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Откъде идва nick-а ви?

Моят гларус, не идва точно от "великата" птица, а от една нейна прозиводна, просто поради някакви причини се наложи да не си използвам стария ник (нещо стана с паролата ми) и сега съмс този, както ми е и ника в лана в който ми е вързана щайгата.

12. Тук е от
    Feb 2004

Откъде идва nick-а ви?

Така моя си идва от лудостта.Всеки е чел Сервантес.Моите приятели ми викаха:"Луда си за връзване."

Оттам на мен ми хрумна като Донкихот ли и ето ми ника. Наи лошото е ,че взеха и в реалноста да ми викат така.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Откъде идва nick-а ви?

Моят идва естествено от това, че съм мързелив по природа[V] (, но за съжаление не ми остава време да го практикувам[8D]), а иначе идва от израза:

The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Това го пише във всички РС-та и всеки от вас го е виждал, въпроса е сещате ли се откъде идва?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Откъде идва nick-а ви?

<font color="blue">//offtopic

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Това го пише във всички РС-та и всеки от вас го е виждал, въпроса е сещате ли се откъде идва?

<div align="right">Originally posted by Lazy Dog - 02/03/2004 : 08:56:30</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Идва оттам, че в това изречение присъстват всички букви от латинската азбука. Използва се най-често за демонстрация на това, как изглеждат дадени шрифтове в различните им разновидности</font id="blue">

16. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Откъде идва nick-а ви?

<font color="blue">--------офф-----</font id="blue">

Slero, печелиш бира на следващата сбирка[:D]

<font color="blue">--------офф-----</font id="blue">

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Откъде идва nick-а ви?

Моят ник , идва от това че съм почитател на TECHNO вече поне 9 г. - но само в първоначалния и вид - - DJ Quick Silver , 2Un limitetd, Music Instruktor , Scooter . Някои хора в този форум ме кръстиха - "Техник" ама какво да правиш - случва се да грешим .

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Откъде идва nick-а ви?

Вече го бях споменал в друга тема, но сега мога да го повторя: преди 2-3 години играех много активно CS и смея да твърдя, че бях доста добър [:D]. Тоест, "убивах ги веднага, изтребвах ги до крак" - оттам естествено си дойде и Raid - измисли ми го брат ми. В тази връзка, от време на време ползвам и Mortein ("ултра бърз и смъртоносен")[].

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 6 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Идва ли краят на Li-Ion акумулаторите?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 15-05-14, 11:32
  2. Идва ли нов ледников период?
    От Mega във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 20-02-12, 23:16
  3. Бърза помощ идва с “Порше” ??!!!
    От Tommorow във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 22-05-07, 00:24
  4. 3D Mark 2005 идва, вие:
    От DeathKnight във форум Анкети
    Отговори: 29
    Последно: 06-10-04, 11:22
  5. P2P - идва ли тяхното време???
    От sven във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 04-03-04, 04:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе