-
Откъде идва nick-а ви?
И тук ще кажа, че идеята не е моя, а е от друг форум, но тъй като е много интересна, реших да я пренеса тук. Надявам се модераторите да нямат нищо против.
Моят nick означава "слънце"...честно казано така ми казват много хора и затова си го избрах и за псевдоним в този форум - някак си много ми отива на характера[;)]
Вие сте наред[:D]
-
Откъде идва nick-а ви?
Martin ми е името, а la-то отпред идва от моята непреодолима страст по laтиноамериканските танци.....и....ммм....дами [:)]
-
Откъде идва nick-а ви?
Ама си скромна!!! ;)
Моят,противно на мнението на повечето хора, не идва от филма Blade (Острие) с Уестли (не че не го харесвам) а от умението ми да хвърлям нож (малко скромност - от 8-9м мога да забия нож в облегалката на стола Ви (уребрена облегалка с ребро не по-малко от 3-4см))! Много преди да излезе филма започнаха да ми викат така и.... така си и остана
-
Откъде идва nick-а ви?
МОЯТ ЛИ ОТКЪДЕ ИДВА? А? Моят лииии?
[}:)] [}:)]
-
Откъде идва nick-а ви?
Първият ми ник беше с името на любимия джип - Cherockee, но поради зачестеното бъркане на моята скромна женска натура с индивид от мъжки пол или пък свързването ми с някакво индианско племе от отвъд ...незнам си кое си....веднага подадох молба за развод [;)]
Profita ми хрумна от филма "Mr. Profit" - излъчван преди години по БНТ. Въпросния Mr. Profit беше находчив банкер, издигнал се в иерархията от овълчени брокери и т. подобните им, преодоляващ всички трудности в амбициозния си живот единствено черпейки познания от един телевизор, съзерцаваики го денонощно, затворен от собствения си баща в един метър на метър кашон.
Освен това Profita произлиза и от англииското profitable (обожавам да съм полезна няко му)
-
Откъде идва nick-а ви?
Може би това е нормален Ник когато влизаш някъде като новак.Пък и може би има нещо в това,че много ми се иска отново да бъда заек,новобранец и т.н.
ОООООООО толкова ми е тъпо в момента,че кой знае какви ги пиша.
N.B.Moderator. Мразя препинателните знаци.Моля те не ме сваляй заради тях.
-
Откъде идва nick-а ви?
Моят не значи нищо но ми изглежда спретнат ;о))
Идва всъщност от Бате и Везувии -БатВез
По голям от приятелите ми и доста избухлив ;о)
-
Откъде идва nick-а ви?
Хех... дълго е за обясняване. Най-общо, идва от "Slayer" - и един порядъчно пийнал младеж (не, не става дума за мен), който така и не успя да го произнесе правилно. След това известно време в компанията ме наричаха "Slero" - става дума за далечните 1986 - 87 година [:D]
-
Откъде идва nick-а ви?
Моят гларус, не идва точно от "великата" птица, а от една нейна прозиводна, просто поради някакви причини се наложи да не си използвам стария ник (нещо стана с паролата ми) и сега съмс този, както ми е и ника в лана в който ми е вързана щайгата.
-
Откъде идва nick-а ви?
Така моя си идва от лудостта.Всеки е чел Сервантес.Моите приятели ми викаха:"Луда си за връзване."
Оттам на мен ми хрумна като Донкихот ли и ето ми ника. Наи лошото е ,че взеха и в реалноста да ми викат така.
-
Откъде идва nick-а ви?
Моят идва естествено от това, че съм мързелив по природа[V] (, но за съжаление не ми остава време да го практикувам[8D]), а иначе идва от израза:
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Това го пише във всички РС-та и всеки от вас го е виждал, въпроса е сещате ли се откъде идва?
-
Откъде идва nick-а ви?
<font color="blue">//offtopic
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Това го пише във всички РС-та и всеки от вас го е виждал, въпроса е сещате ли се откъде идва?
<div align="right">Originally posted by Lazy Dog - 02/03/2004 : 08:56:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Идва оттам, че в това изречение присъстват всички букви от латинската азбука. Използва се най-често за демонстрация на това, как изглеждат дадени шрифтове в различните им разновидности</font id="blue">
-
Откъде идва nick-а ви?
<font color="blue">--------офф-----</font id="blue">
Slero, печелиш бира на следващата сбирка[:D]
<font color="blue">--------офф-----</font id="blue">
-
Откъде идва nick-а ви?
Моят ник , идва от това че съм почитател на TECHNO вече поне 9 г. - но само в първоначалния и вид - - DJ Quick Silver , 2Un limitetd, Music Instruktor , Scooter . Някои хора в този форум ме кръстиха - "Техник" ама какво да правиш - случва се да грешим .
-
Откъде идва nick-а ви?
Вече го бях споменал в друга тема, но сега мога да го повторя: преди 2-3 години играех много активно CS и смея да твърдя, че бях доста добър [:D]. Тоест, "убивах ги веднага, изтребвах ги до крак" - оттам естествено си дойде и Raid - измисли ми го брат ми. В тази връзка, от време на време ползвам и Mortein ("ултра бърз и смъртоносен")[;)].