Най-интересното е, че не бях пил ништо цяла вечер!!!
...
Оште една поука - можело и без АЛКОХОЛ!!!
Най-интересното е, че не бях пил ништо цяла вечер!!!
...
Оште една поука - можело и без АЛКОХОЛ!!!
Успокой се бе, момче! Ще ти мине! Няма страшно, на всекиму се е случвало. Но все пак ако те държи повече от три дни, мини през кабинета на местния психолог[:D]
Абе мани като си спомням май повечко ше ме държи!!!
Разкажете и своита най-скороштна или най-яка история!!!
Аз пък от как записах първи клас съм се влюбила в един младеж на име "<font color="red">щ</font id="red">", и категорично отказвам срещите на мистър "<font color="red">шт</font id="red">".
Лошо, много лошо момиче...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз пък от как записах първи клас съм се влюбила в един младеж на име "<font color="red">щ</font id="red">", и категорично отказвам срещите на мистър "<font color="red">шт</font id="red">".
<div align="right">Originally posted by Profita*-*31/03/2004*:* 01:49:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Горкото момче[][][V][][]
King_pin, не ги слушай изобщо кви умнотии те съветват или как покровителствено ти говорят. Забравили са, че влюбването е едно от най-вълнуващите неща ...а може и да ти завиждат[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз пък от как записах първи клас <u>съм се влюбила в един </u>младеж на име "<font color="red">щ</font id="red">", и категорично отказвам срещите на мистър "<font color="red">шт</font id="red">".
<div align="right">Originally posted by Profita*-*30/03/2004*:* 23:49:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хмммм, ти не си ли била там ?
и какво против имаш хората дето имената им започват с "Шт"
Just Joke Sister- Don't listening me [8D]
Знам знам какво ще последва
Червен картон направо - и губя състезателни права за 4 срещи
Но както и да е темата на Кинг Пин бе да се похвалим с нещо - защо мълчите бре , ами само се заяждате с амигото ?
аз си казах мойто - давайте Вие
Макаров - този форум се казва "дъра Бъра" а не ОБЩ хардуер - така че мястото му е тук - а ти не освирквай ами споделяй
Kayso - готино гадже наистина имаш амиго не го показвай на Разкатан да не стане бившо []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Но както и да е темата на Кинг Пин бе да се похвалим с нещо - защо мълчите бре , ами само се заяждате с амигото ?
аз си казах мойто - давайте Вие
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*31/03/2004*:* 10:33:49</div id="right">
Нищо лично Mr.TECHNO , но Sunny го каза много хубаво (поста преди твоя)... ти си каза своето, да така е, но не каза за среща такава като на king_pin
Без групости [][][]
така е - , но аз , PROFITA , и КАйСО казахме - кажете и вие - не се заяждайте
Mr.Techno, той king_pin не е виновен човекът. Виновна е даскалката му по български. Явно е била много влюбчива натура.
Освен това както четеш от поста ми - упрекващия тон съм го спестила.
Той сам ще разбере за какво говоря.
Мога да влезна в книгата на Гинес по статистика успешни:неуспешни срещи = малко:клони към безкрая
Сам съм си в скръбта и сам ще си остана!
Извини ме Profita - заслепен от тази любовна история - пропуснах тона на поста ти - Моля да ме извиниш
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мога да влезна в книгата на Гинес по статистика успешни:неуспешни срещи = малко:клони към безкрая
Сам съм си в скръбта и сам ще си остана!
<div align="right">Originally posted by sorrowsad*-*31/03/2004*:* 11:58:37</div id="right">
Sorrowsad по спешност те приемам на *психаротерапия[}]" при мен, щото направо ме плашиш[8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Sorrowsad по спешност те приемам на *психаротерапия[}]" при мен, щото направо ме плашиш[8D]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*31/03/2004*:* 12:55:47</div id="right">
Няма проблем, но трябва първо да ме изпишат от клиниката на четвърти километър [][8)][V][][}][]
Много хубаво преживяване. Моите комплименти, че си имал очите за това на сутринта - това показва набор от положителни качества, с които малко български мъже могат да се похвалят (не че ги нямаме, просто избягваме да ги използваме в комбинация
Аз също имах подбно преживяване преди пет години и от тогава, макар и по-рядко с времето, съм имал много сутрини, в които съм откривал нови поводи за гордост и задоволство. Тя обаче твърди, че съм субективен и ужасно късоглед и моите наблюдения не могат да се приемат за научно обосновани..., но аз и не искам да правя наука от това.
Поздрави!