Как трябва да изглежда една такава служебна бележка, тръгнах да пиша и се оказа, че не съм сигурен в това което правя [?]
мерси.
Как трябва да изглежда една такава служебна бележка, тръгнах да пиша и се оказа, че не съм сигурен в това което правя [?]
мерси.
martinz с риск да те обидя, по тъп въпрос от този не съм виждал скоро ...
Каква служебна бележка, за какво, за къде?
Пише "такава".
Е каква "такава", замисляш ли се защо никой не ти отговаря.
Ми човека я пуснал темата преди час все пак
Ако имаш предвид бележка да кажем, че си бил примерно на стаж някъде, си го оформяш както ти искаш. Все пак подпис и печат е важен там не подредбата.
Настоящата служебна бележка се издава на
...........
В уверение на това, че
............
Дата, подпис, печат
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Настоящата служебна бележка се издава на
...........
В уверение на това, че
............
Дата, подпис, печат
<div align="right">Originally posted by DarkLight*-*05/04/2004*:* 14:29:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
10x
За помоща, но успях да си я напиша
martintz, хубаво си я написал служебната бележка, но друг път се постарай да упоменеш какво точно търсиш, както ти е писал Малоун, защото има 1000 (образно казано) вида СБ, и за да получиш пълноценен отговор, помогни като зададеш пълно въпросът си.
Ти вече си се справил, но аз през това време ти <u>нахвърлих на бързо</u> един от моделите (за втори трудов договор). На базата на нея могат да се издадът всякакви подобни, естествено като се съобрази с предназначението й.
<u>Служебна бележка</u>