troyaneca -я дай линк към сайта си,че нещо не го намирам.Това MPZ гугито го бърка с МР3
Преглед за печат
troyaneca -я дай линк към сайта си,че нещо не го намирам.Това MPZ гугито го бърка с МР3
виж в профила
Разгледах ти сайта и не мога да не напиша поне няколко забележки или въпроси относно играта с цифри и т.нар. подвеждаща реклама:
1-още на заглавната ти страница има правописна грешка. Ти си прецени дали е добре или зле за имиджа ти.
2-как разбрахте,че е по-икономичен от всички други устройства-котли на твърдо гориво,на газ и т.н. Думата "всички" включва ли и климатиците? Щото тогава става вече смешно...
3-как успяхте с 1 Квт да стоплите 60 м3 ??? Може би сте провели измерването в нискоенергийна къща....При +7°...
Искрено се надявам на кратките ми и ясни въпросчета,бих казал даже елементарни,да бъде отговорено по подобен ясен и кратък начин,а не чрез дълги и неясни писания,нямащи връзка с повдигнатото.
Толкова е икономичен, че е клас "Д".Налице е икономия(0.001% до 0.005%).То и другото ако е като правописа.Когато аз кандидатсвах, за правописни грешки късаха.
troyaneca, претендираш за техническа грамотност, а в сайта си предлагаш определяне на потребната мощност за помещенията по кубатура. Пишеш за средна дневна консумация и я даваш в много широки граници, но не пишеш при какви външни температури. При това за 120 m³ даваш, че максималната консумация ще е 16kWh (т.е. 2kW.8h). Тези данни за къщички от фибран ли са? Чел ли си някога наредбите за енергийна ефективност на сградите (главната е 7 от 2005 има още 3 други)? Виждал ли си по какви норми се проектират и какви са стойностите на потребните топлини за отопление отнесени на квадратен метър от площта? Определял ли си някога потребна топлина на помещение по методиката определена в Наредба 15 от 2005, а не по кубатура? Климатиците като не са термо-помпи, какво са? Как топлят изобщо? По какъв критерий определяш, че твоя ЕОС е по-икономичен от котел на твърдо и газообразно гориво? Цената на произведената топлина не може да е, понеже при теб тя е най-скъпа.
AntonBM,какво стана с онази реклама за карбоновата печка...съдиш ли ги...дело има ли вече...май е по-лесно да приказваме от колкото да доказваме :-memnon
С тези закони, които имаме, не мога да ги съдя... Аз не съм търговец и некоректната реклама не може да ми нанесе щети, които да мога да докажа и да го съдя въз основа на тях. За това и има такива реклами – никой нищо не може да им направи! Лъжат си и го знаят, но не им пука! Лошото е, че има балъци да им вярват...
Ама ти сериозно ли вярваш на това което си написал... :-memnon
Покажи кои закони ти забраняват да ги съдиш... :-memnon
Ми аз не виждам да е написал,че законите "му забраняват" да ги съди. Не прави от мравката слон и не преиначавай думите на останалите,само и само да чешеш клавиатурата.
Аз за разлика от теб,чесането на клавиатурата не го осребрявам... :-memnon
Но спамиш редовно темите, което си е вече нарушение на правилата на форума!
Мога да ги съдя, но въпроса е, че единствената щета, която може да ми нанесе некоректната им реклама е стойността на покупката (печката). Т.е. трябва да я купя, да докажа, че не е това, което рекламират и да искам да ми възстановят загубата. Излишен труд! Дори няма да се стигне до дело... те ще ми върнат парите и какво? Няма да имам основание за иск.
Не видях никаква връзка с темата,но това е нормално за теб,не ти се сърдя...Цитат:
Първоначално публикувано от KonanVarvarina
Здравейте на Всички , Искам да добавя нещичко в този форум.
Електролитните котли са супер ефективни.Само които са с нагревателите ЕВРИКА.Всичко останало е не точни копия. Електролизата е открита преди 1000000000 години,всичко се крие в сплавта на електродите и електролита в системата......
Бях ви написъл един отговор на всеки конкретно по въпросите но се отказах да го публикувам .Само искам да помислите малко преди да пишете или пишете пак без да мислите избора си е ваш.Незнам защо всички серверни държави не са СВЕТНАЛИ досега че се продават климатици те сигурно още са в каменната ера .Що несе хванете всички климатикомани и да отидете да им отворите очите
RE: IVCATA аселютно си прав материал и елктролит нашите котли не са копия и неработят с готварска сол , калиева сол и сода за хляб а минералите които предлагаме не са агресивни към метални и неметалните части в една отоплителна система "водата в системата е бистра и безопасна за околната среда" .Всеки един продукт излязъл от моята фирма освен гаранционна карта и паспрот има декларация за съответствие , предполагам знаете за какво служат тези неща.
Понеже гладам че интереса към електродните котли е голям и никой непише по горепосочената тема ви предлагам да отворим нова тема в този форум.
Ако съдя по текущите въпроси към мен разбирам че никой от вас неси е направил труда да се информира не само за моята продукция а и за другите фирми предлагащи електродни котли на пазара което донякъде ме лъскае .Въпросите към мен би трябвало да бъдат от рода :
как да решим въпроса с заземлението като в българия особенно по старите ж.блокове са на дву проводна ситема а клиента се намира на 12 етаж.
с какво сте по различни от другите фирми предлагащи електродни котли
при падане на нулата котела не става ли опасен за живота
За правописа сори просто пръстите са ми по-големи и понякога натискам несъзнателно по два клавиша
Лично към Ванко тирето е пропуснато нарочно но искам да те питам колко струва при теб термопомпа въздух/вода и как е оредена гаранцията най често използвам 17,5КВ отоплителна мощност така че, ми трябва цена за нея.
Поздрави
Ц.Църовски
Цитат:
Първоначално публикувано от troyaneca
В крайна сметка всеки сам решава с какво да се топли, защото харчи собствените си пари.Тази зима ще разбера дали избора ми е бил правилен в сравнение с моите съседи всичките на газ( и един с камина на дърва на 5 етаж-срещу мен) като сравня комфорт/цена.