Както се чувства и в момента!!!Първоначално публикувано от Lupus
Както се чувства и в момента!!!Първоначално публикувано от Lupus
До печката е задължително да има 4мм² директен кабел от таблото - обикновено пълната и мощност е 6-7кВт.
Презастраховането по принцип е хубаво нещо, но аз не бих се наел да връзвам контакт с 4мм² към него /ще ми трябват поне торба с контакти докато успея да го свържа, ако преди това не си счупя пръстите/, а друг е въпроса с какво сечение е захранено жилището - масово се изпълняват с 4мм² или 6мм², и колко ще издържи той!Първоначално публикувано от Lazar
Захранването на 6кВт с 4мм² кабел изобщо, ама изобщо не е презастраховане
Това пък за захранване с 4 квадрата на жилище няма да го коментирам!Първоначално публикувано от plpenov
Без да се заяждам колега, отварял ли си електромерно табло за да видиш как е изпълнено?Първоначално публикувано от Lazar
Виждал съм перфектни изпълнения, виждал съм и невероятни мърльовщини. Ако нещо е изпълнено лошо или неправилно, то трябва ли да служи за образец за изпълнение? В тази тема обсъждаме как трябва да се прави, а не как е направено някъде. И после много е важно от кои години е таблото...Първоначално публикувано от plpenov
Доста често в хрониките на нещастните случаи се чува констатацията: "Пожара вероятно е предизвикан от късо съединение или неизправност в ел. инсталацията".