Здравейте!
Бих искал да се допитам до повечко хора за един мой проблем и затова правя тази тема. Нанесох се в нов апартамент и се оказа, че лампата на терасата не свети. Когато поставях ключа видях, че и по двете жички на кабела не слиза фаза. Проверих и на фасонгата и там няма фаза. Помислих, че при слагането на климатика са ми прекъснали кабела и извиках фирмата да си провери, дойдоха, но казаха, че не са прекъснали нищо(за съжаление бях на работа тогава и не можах да погледна и аз). Склонен съм да им вярвам, тъй като при монтажа си бях вкъщи и предпазител не е отпадал, а и те дупка не са пробивали (имаше направена такава предварително още при строежа), само направиха канал за кабела в мазилката, а кабелите техниците предимно в тухлите са ги пускали. сега се чудя има ли начин да търся,къде е проблема без да къртя, тъй като всичко вече измазано. Ако някой има някакви идеи моля да ги сподели, тъй като аз вече съм out и се сещам само за къртене и се пукам от яд, че не съм проверил по-рано цялата ел. инсталация.