Откъде разбра, че не съм работил с него?
И си запази речника за нужниците, а не за форума!
Откъде разбра, че не съм работил с него?
И си запази речника за нужниците, а не за форума!
След като си го ползвал защо типично по български не си съгласен с нещо и предлагаш нищо. Обясни като си го ползвал какви са слабите качества на ФТ101 защото аз за толкова години и нужници не съм намерил това е перфектен уплътнител та дори и лепило.
Къде съм написал, че не съм съгласен с използването на FT101?
Обърнах внимание на колегата, че в него няма антимикотични съставки.
Ползвал съм и Sika полиуретанов https://bgr.sika.com/dms/getdocument...%2011FC_Bg.pdf но FT 101 ми допадна повече. Като здравина и еластичност не съм забелязал разлики. За уплътняване имаше и продукти на Maxim, но вече не помня точното название и тип.
Прозрачният FT 101 на пряка слъчева светлина помътнява. При големи фуги и неустойчиви стенни или подови покрития след изсъхване е възможно те да се отлепят от основата. Особено ако за заглаждане се използва пръст или инструмент със дъгообразен профил. Но това е общо за почти всички материали за уплътняване.
Предложих преди това да не се ползват гъвкави връзки. С тази никаква информация нищо друго не мога да направя.
Редакция:
Имат си, ама чинията е на сто години и не мога да кажа марката, не съм я слагала аз. Измерих дупката в тоалетната чиния отзад, 9см е.
Казанчето е на Никипласт, нарочно си го поръчах с гъвкава връзка, няма как удома да стане с твърда връзка. Ф на гъвкавата връзка 38мм.
Този пост е редактиран от ratsa82; 19-10-20 в 15:01.
Пак четеш от листовките за продукта какви стени какви основи какви фуги това е нужник маца с ФТ101 и всичко е наред А гъбите са проблем на хигиената във всяко едно отношение да не забравяме този важен факт