Дайте ми съвет за зареждащи се батерии, качествени, които ще изкарат повечко от година, размер АА. Последните два пъти, попадам на модели, които макар и да са заредени поне 12 часа, изкарват не повече от 10 снимки. Разбрахте, батериите ще се използват за фотоапарат - модел http://www.imaging-resource.com/PROD...IS/A570ISA.HTM

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат и още си работят ама реално вече държат по около 4 мес. Спомените ми са, че издържаха много снимки (над 250 снимки). Когато ги вземах ме посъветваха да са от "по-тежките" - били хубави. Бяха и малко по-скъпи от други. Марката е C.F.L. 3000 ама реално са 2800 mAh - сиви с оранжево. Аз поне лично съм доволен от тях.
 и още си работят ама реално вече държат по около 4 мес. Спомените ми са, че издържаха много снимки (над 250 снимки). Когато ги вземах ме посъветваха да са от "по-тежките" - били хубави. Бяха и малко по-скъпи от други. Марката е C.F.L. 3000 ама реално са 2800 mAh - сиви с оранжево. Аз поне лично съм доволен от тях. 
  . Евтини са и ако не си доволен от тях(което едва ли ще стане), тогава пробвай с "маркови" , които са на двойна и тройна цена. Имам и два комплекта Varta, които взех със зарядното. Ползвам ги от 5-6 години. Доста държеливи излязоха. Да им се ненадяваш
 . Евтини са и ако не си доволен от тях(което едва ли ще стане), тогава пробвай с "маркови" , които са на двойна и тройна цена. Имам и два комплекта Varta, които взех със зарядното. Ползвам ги от 5-6 години. Доста държеливи излязоха. Да им се ненадяваш